Khamis, Mac 31, 2011

TERBARU DI PASARAN: Omega edisi baru


Dia water-proof dan syiok-proof. Tapi tak pasti DNA-proof.

Pergilah tanya Mat Cendana sini.

5 ulasan:

zahari1950 berkata...

Jam Omega asli yang mahal harganya ada waranty dan producknya di kawal. Jadi siapa membelinya kena daftar nama dengan nombor sirinya. Macam beli kereta. Jadi jangan tertinggal di tempat tertentu kerana orang boleh tahu empunya nya.

Awanama berkata...

nasib baik aku beli jam murah ja...tertinggai pun takpa, beli baru lah..hehe

azman berkata...

Assalamualaikum sein

Jam itu diambil oleh orang semase saye bertwitt dengan seseorng laaa...itu pon korang nak tau ka?.

Weiiii aku ni dah tua dah, boleh percaye ka aku bole buat keje tu sume?.

Jommmm kita buat semayang ajat...mintak dilindung muka aku...hehehehehehe.

antidrm berkata...

Sein, member ko ada kata ko ni kurang pandai (Bodoh)...bkn aku cakap, tp kwn ko..he2x...tapi aku heran org bodh mcm ko ni..pandai bertwit sambil main ek?...betul ke kwn ko ckp ko kalau main penuh dgn kosentrasi..aku rasa kwn ko tu main ngan ko ye sin?..lutut ko jg sin..rosmah nak pakai ko nanti...

jebat berkata...

Dei, Husin,

Ayo yo nasib baik aku tak pakai Jam OMEGA !!!

Aku pakai jam electonik buatan JEPUN !!

Siap alat pengintip lagi !!
Aku boleh trace jam aku guna talpon NOKIA aku

HE HE HE HE HA