Ahad, April 03, 2011

Akhir sebuah impian (dalam bahasa Jerman)



Dipetik dari Jeff Damien

24 ulasan:

hotel berkata...

Usin,
Hotel di German boleh ditempah di sini

Terongpipit berkata...

Dengan kehendak Allah SWT keaiban itu akan terserlah juga. Insya'Allah solat hajat PAS akan dimakbulkan Allah SWT but can PAS handle the truth?

Awanama berkata...

ari ni dalam paper utusan setan ada pariah mabok sekor ni.. apa nama.. nalakuraporn.. dok gebang macam hindu mabuk ja..kena sekole,mabuk stimba..haha..oi paria..kalau hg tau kelaku buruk dia,dah lama dah hang dedah..xpayah tgu naik mahkamah...kalau jenis PARIA tu..PARIA jugak..
elokla kawan dengan UMNO..bole jadi anjing depa..dok menyalak macam kena TODII..

Awanama berkata...

awat anon 2:21 dok menyalak gelabah bewak ni. awat tak boleh nak terima kenyataan yang bos ko tu kaki sex. bewak betoi la ko no. memang ko ni hanjing aljuburit...

antidrm berkata...

Alaaa..cite ni ko tiru ke sin?!...ko mesti dah tengok versi najis ngamok pasal Thamby kantoi buat video tu..ha2x...

Tak apa sin...aku layan je video ko ni...eh ko dah tengok ke video najis g paris main roller coaster?..best tau!!!!

antidrm berkata...

Sin..kepala lutut ko dah ok ke?..dengar ko pg urut dekat tempat rosmah buat facial...betul ke?

He2x..sin pg urut tak ajak pung

Awanama berkata...

dia pi urut kat eskay la.. eskay tu kan pakar urut mengurut..

dulu keja lama dia tukang urut jer.. sejak dapat projek buat taik kat anuarjuburi ni jer, dia tukar profesion jadi director gambar blue..

lumayan oooo... upah dia RM110 juta ooo.. sapa tak mau..

Awanama berkata...

usin.. ko pergi urur kaki jer ka.. awat tak urut kote sama.. kot2 boleh jadi sex maniac macam anuar aljuburi tu..

eskkay tu dengar cite..pakar urut kote orang..

Awanama berkata...

Ini lah diantara orang-orang yang akan menghancurkan melayu khususnya hussin lempoyang masa akan datang.......

Abdul Wahub berkata...

Assalamualaikum Ya Tuan Husin Lampoyang,

Ana ketawa manyak kuat la tengok ente punya video..lepas ni ente
bikin pelem lucah serupa itu Dato T (Tambi Paria) ..gerenti box office..bole kasi kalah itu pelem dot-dot dalam botol lah..muahahaha!!!

marilyn berkata...

Kahkahkah...ramainya penjilat aljuburit mrh kat Husin.nak kena jual tu.

lahmat berkata...

Berikutan pendedahan video seks Anwar, Karpal Singh, Nik Aziz Nik Mat dan Lim Kiat Siang akan menubuhkan satu pakatan baru. Pakatan itu akan dinamakan KAPAL NIKMAT SIANG.

:p

Kalau Tak Salah, Usin, berkata...

Aku nenok-nenok video ni, cam muke Usin Lempoyang tak? Orang kate ni Nwar A'im plak. Taklah. Nwar A'im dah mati pucuk: lepas tak dpt main enam tahun dlm penjara, dah jadi "permanently impotent" dah. Camne leh wat camtu? Tapi kalau Usin dlm video ni, aku caye.

ahaaaa berkata...

saya berharap PAS terus mengadakan solat hajat tanpa henti diseluruh negara.. muga Allah tunjukkan lagi kebenaran.

HeroTamil berkata...

Sin,

Aku dengar...Tak lama lagi semua orang kena tukar kad pengenalan. Selain dari muka, kena ada gambar perut sekali.

Awanama berkata...

Sin,

Anwar dah lama dianggap telah dpenjara... tak ada Anwar pun x LAWAN TETAP LAWAN.....

Awanama berkata...

Ini semua adalah konspirasi yang berlakun sebagai jantan tu bukannya Anwar, tapi hantu yang serupa dgn Anwar, ini adalah sedutan dari filem terbaru arahan Mamat Khalid yang berjudul Hantu Bang Nuar Meliwat kat Hotel......ha...ha..ha

hungga berkata...

lawan tetap lawan.. main tetap main

mat saga berkata...

PKR telah menukar slogan... (macam sesumpah pulak... bole tukar-tukar)

Slogan terbaru...

"Kalau takut menanggung Risiko , jangan cuba nak pancut 2 kali"...

Mat Kangking berkata...

Mat Najri kate bukan Mat Kengkang dlm video. Kalau bukan Mat Kengkang, siapa pulak? Mungkin Mat Kongkong tak?

azman berkata...

Assalamualaikum sein

Baca tajuk je aku dah seram la,banyak sebab yang buat aku seram.

1. Akhir kah episod ini?
2. Akhir kah impian anu arr nak jadi PM?.
3. Akhirnya dunia akan kiamat juga,
itu yang paling menyeramkan aku sein.

Tapikan? kenape german sein? sebab anu arr dah gi german berubat ekk?,ooo aku tau kau nak tipu la tu....hehehehehe sebab ramai yg tak paham kan?,aku pon same hehehehe

Awanama berkata...

allo tauge lempoyak,

lu manyak mandai menjali pingalah, lu sula mandai mingalah pilem jelmen.

lu tatak mau kasi alah itu pilem jawa ko. kasi tajuk " sebab tempe wa munye hilung dan bulung jali panjang". kah...kah...kah

Awanama berkata...

allo tauge lempoyak,

lu manyak mandai menjali pingalah, lu sula mandai mingalah pilem jelmen.

lu tatak mau kasi alah itu pilem jawa ko. kasi tajuk " sebab tempe wa munye hilung dan bulung jali panjang". kah...kah...kah

Awanama berkata...

Semua orang politik berimpian mahu jadi PM terutamanya yg jadi TPM.