Selasa, Januari 22, 2013

Wawa, Rara, Nina, ... Wow!


Husin membaca kisah ahli ekonomi yang cuba membuat ramalan politik dan akhirnya majikannya hilang sabar dan samannya kerana membocorkan rahsia Bank kepada orang luar.

Ahli ekonomi ini bernama Azrul Azwar Ahmad Tajuddin tapi Rocky Bru asyik panggilnya Wawa. Eksyen nak saman blogger. Ahirnya bakal disamn bawah BAFIA.

Baca kisah Wawa di sini, sini, sini dan sini.




Teringat Wawa bakal berhadapan dengan BAFIA, teringat kami akan Rafizi yang tak habis-habis disedahkan kepalsuan pendedahan-pendedahan dan pertuduhannya yang asyik salah saja.

Apa pulak gelaran Rafizi Ramli? Rara?


Rara memegang jawatan Pengarah Strategik PKR. Sebelum dia pemegang jawatan itu adalah Nik Nazmi.

Entah apa pulak dia dipanggil dalam PKR?

Nina?


Tapi macam mana pun, tak akan dapatlah ketiga-tiga rakan sekolah ini dapat layanan seromantik ...

Min Min.


Wow! Macam ini punya nila, rosak semua jadi MC Gay Gay.


30 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Spot on, Tuan!

*aku budak sekolah menengah melayu*

Pena Dari Tanah Melayu berkata...

Salam Tuan, Hamba Pena Dari Tanah Melayu mohon jasa baik tuan untuk pautkan blog hamba yg kecil ini pada blog tuan. Blog Tuan telah hamba pautkan ke blog hamba.

link blog hamba: http://penadaritanahmelayu.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

wawa dan rafizi dari specis yg sama ...sotong LGBT....produk MCgayGay@MCKK....specis ini rata ratanya support nuar Gay...president specis mcm ni AZwan Ali awwww......hancur malaysia di bawa oleh specis sotong yg sgt digemari nuar brahim...awwwwwwww...jauhkan diri kita dari specis yg masih mengamalkan budaya songsang umat nabi noh...

Tanpa Nama berkata...

yang paling last tu rasanya dipanggil jub jub

mat manjung berkata...

Muka macam gang lembut aja.

Man Karipap berkata...

Apa agaknya panggilan manja untuk Hishammuddin Rais gay tua agaknya.....?Yang paling tak menyelerakan panggilan manja untuk Badrul Amin.....Badam....ha...ha..ha

Tanpa Nama berkata...

Ha,ha,ha,kik,kik,kik,.......terkikik2 aku membaca komen gelaran manja bagi gambar yg last tu.......( jub jub ).sesuai benar,sampai leni tak SAH kalau gelaran tu tak diletak samada awal atau akhir pd nama khasnya!!

Tanpa Nama berkata...

Hj Husin,
Orang-orang muda PKR ini buat kerja terlalu gelojoh dan tidak bersedia untuk mempertahankan satu-satu kes yang mereka tonjolkan.Tak faham strategi mana yang dia orang pakai di mana akhirnya memerangkap diri sendiri khasnya dan PKR amnya.Its bad for PKR politics and their leadership qualities are questionable if they are given the chance to lead.

Tanpa Nama berkata...

Aku pun tie sama tapi tak leh terima anuwar. Aku rasa dia tak perlu pakai tie tu lagi sebab bagi malu aje. Ramai yg pakai tie tu tak terima anuwar and the gang.

Tanpa Nama berkata...

Ada penyelidikan yg dibuat oleh University Kandang Kerbau, sekolah asrama semua lelaki atau semua perempuan.Lebih 50% Dia punya pelajar berkencenderungan untuk melahirkan golongan homo semasa menjadi pelajar.Yang memisahkan hanya penetrate atau tidak.Kalau takut dosa saja yg tak berani pergi lebih dari had. Selebihnya hanyut dalam igauan tersendiri.Tapi dijiwa mereka ada secebis atau sejumlah kearah itu. Ini disebabkan mereka berasa kesepian ditinggalkan oleh ibu bapa semasa form 1. Senior mereka ditingkatan 3-5 meneruskan tradisi kesepian dengan menjadikan budak mentah yg jambu sebagai adik angkat dan kelamaan akan menimbulkan rasa cinta sejenis disebabkan tiada alternatif lain. Ditambah pula zaman remaja yang melalui zaman transition untuk mencuba benda 'baru' dan memenuhi kehendak normal 'anu' mereka pd zaman remaja.Mana yg Yang hardcore, akan meneruskan carahidup sebegitu walaupun telah berkahwin.

For ALL MCOBa, Are you fell into this category?It's open secret that are known only to MCGayGay boys including not gays.

Is there any classmate of this boys that will say the truth about their own journey in this single school.

Bet, Anda semua malu untuk hebohkan untuk mengekalkan tradisi kononnya anda semua 'elit' samada anda pembangkang @ kerajaan @ korporat.

Sekolah ni sepatutnya mix utk mengelakkan budaya pink dikalangan alma-maternya.

Elit taik kuching...

Tanpa Nama berkata...

jub jub? wakakakakaka...setuju!!!

min min pun boleh dipanggil az...

hahahaha

bubu berkata...

Usin

budak Sekolah Melayu Kuala Kangsar ni memang peliak sikit perangai depa.

cuma mamat jambu macam Rafizi ni dapat nickname Siamang masa kat sekolah dulu.

Tu yang si Anuwar potong stim kat dia. dia masih cari siapa senior yang bagi nickname siamang kat rafizi ni. Bagi lah nama zizi ke.

Nik nazmi tu spesis tak jambu jadi senior pun tak pandang kat dia. tapi dia cuba la jugak buat buat jambu kat anuwar pulak.



MMI berkata...

Salam mohon dipautkan blog MMI mahamissa.blogspot.com terimakasih.

Tanpa Nama berkata...

Tahfiz pun banyak 100persen lelaki. Apa punya kajian.

Muhammad Farhan berkata...

mantab sekali ceritanya. xixixixi.... visit back ya... >> 3D Transformer GO Locker Theme - APK For Android

Tanpa Nama berkata...

Elit Taik Kucing, Kau punya pemerhatian sungguh bernas..kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

.


.


SEBAGAI MAT BIASA KITA TAK

PERLU KISAH MANA POMPUAN

/JAMBU BOSS NEGARA NAK PAKAI.



APA YANG KITA PATUT AMBIL

TINDAKAN BILA BOSS NEGARA

MEMBONTOT RAKYAT MAT MAT

KOMER SEMUA!


KATA AMERICAN [BUKAN DIN-AMERICAN],

KEPADA PRESIDENNYA [KENNEDY]

U CAN FUCK ANY SLUT

BUT DON'T U FUCK THE COUNTRY

.

.

.
KOROK

Jantan Tulen berkata...

Kabinet BN yg bakal di pancing Nuar

Hishamudin Husin== Shasha

Shaberi Chek= Chik Shebby

Saifudin Abdullah= Safau

Khir toyo=Khairani

Akan bekerja dgn seliaan
Tan Seng Giaw
Hisam Rais
Azwan Ali
Aznil
Badamin

dll lain2 sotong

oh God:
I need a Hero..metallica/nirvana/lancer/pajero- bukan KPoP/& honda City/preve

Tanpa Nama berkata...

Vios and altis fell into feminin side.

shishi berkata...


Aw.. Wawa... blond have more fun...

Tanpa Nama berkata...

Hi mates, its impressive article about teachingand completely explained, keep
it up all the time.

Here is my web blog bad credit loans cars
Also visit my blog post - how to buy a car,buying a car,buy a car,how to buy a car bad credit,buying a car bad credit,buy a car bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,bad credit car loans,car loans bad credit,auto loans bad credit,bad credit auto loans,buying a car bad credit loans,bad credit loans cars,buying a car and bad credit,how to buy a car on bad credit,buying a car on bad credit,loans for cars with bad credit,auto loans for bad credit,buying a car with bad credit,how to buy a car with bad credit

Tanpa Nama berkata...

Mat Karipap,

bukan Badamlah....Qadam

Tanpa Nama berkata...

I do not know if it's just me or if perhaps everybody else encountering issues with your site. It seems like some of the written text within your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well? This could be a issue with my browser because I've had this happen previously.
Many thanks

Also visit my page - how to buy a car with bad credit
Also see my webpage: buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Tanpa Nama berkata...

buy ativan apo-lorazepam 1mg how to take - what is lorazepam 1 mg used for

Tanpa Nama berkata...

If you are determined to get pregnant despite ovarian cysts, it is always wise to have a word with your doctor beforehand. There are so many more ways out there to increase your natural fertility and ability to conceive, and sooner or later you'll come across the ones that work best for you.
http://pregnancyhelper.in/fertility-statistics.html

Tanpa Nama berkata...

It's very straightforward to find out any topic on web as compared to textbooks, as I found this article at this web site.

Visit my blog post: CrossFit shoes

Tanpa Nama berkata...

These are truly fantastic ideas
in concerning blogging.
You have touched some good factors
here. Any way keep up wrinting.

Feel free to surf to my page dillards department Store

Tanpa Nama berkata...

I could not resist commenting. Exceptionally well written!


Also visit my webpage: free online checking account

Tanpa Nama berkata...

Wow, this paragraph is pleasant, my
sister is analyzing these kinds of things, therefore I
am going to tell her.

My weblog; realtor agent search

Tanpa Nama berkata...

One can even compete with your friends. All in all, playing
such selections on your cell phone. Also download many more latest and best java games for free from the small problems such as stress angry
birds friends cheats full mind and tired body.

Also visit my blog angry birds friends cheat