Jumaat, Februari 19, 2016

Tidak pernah salahguna ISA


Terima Whass App semalam berbunyi:
Mahathir said today:

“I know that during my time we had the ISA but I did not use it to harass people who criticised me. Only when they did something to the country.”
Wow! Hebat ... mesti Najib lebih zalim guna mahkamah

11 ulasan:

roslan othman berkata...

Memang zalim pun ada kah patut guna sosma tahan 2 bulan tampa bicara, orang yang tak terlibat pun dengan penganas atau terlibat dengan kumpulan penganas , dua orang ini cuma buat report polis untuk sisiatan keatas penyelewengan .Itu belum lagi undang undang NSC yang lebih teruk dari ISA dijalankan kalau dah tersedia untuk dijalankan Najib akan kekal sebagai PM sehumur hidup.

Tanpa Nama berkata...

tak ku lihat kelibat protun komen....apa dah jadi?...

Tanpa Nama berkata...

Memang la lebih zalim sebab dia dah legalised yg tak legal. tak ada rule of law dah

Tanpa Nama berkata...

Bila truth needs defending!!!
Jika benar apa nak takut.
No need to use protection le.
For me, saya tak kisah if our PM ada beliyons in his personal account. Gaji dan elaun dia tak pernah luak dah 40 years jadi wakil rakyat, pasti banyak duit simpanan dan harta.

Tanpa Nama berkata...

AhJib lagi simpoi...tukar atau pecat siapa yang difikir tak support.

Tanpa Nama berkata...

Sin Tok pauh tulis dlm FB.
Dl org tuduh mamak ade jutaan dolar dlm bank israel. mamak kata bak mai no akaun dan jumlah nk pi withdraw.

Tulisan tok pauh yg ni xnk petik ke sin

Tanpa Nama berkata...

Belum guna mahkamah lagi bai.. AG sudah kowtim. Tun buat apa2 pun negara aman.. Rakyat pun bangga as Malaysian .. Najib??? DN of BN is approaching

Tanpa Nama berkata...

Betul apa beb, dakwaan mahathir tu. ISA memang dicipta untuk menangkap dan menahan musuh2 politik pemimpin tertinggi negara. Kan ke yg kena ISA adalah musuh mahathir...dah betul la tu...

Tanpa Nama berkata...

Husin,
Anta tanya DPM sekarang,siapa yang ISA kan dia....

Tanpa Nama berkata...

kritik dan fitnah/tuduh tak sama

Tanpa Nama berkata...

Komentar protun macam parrot dan tidak berapa cerdik berbicara. MEsti tak lepas pasal trol.