Jumaat, September 14, 2012

PANAS! KUNYIT hangit ... Jam Omega dah jumpa!


Dijumpai sebagai iklan di mukadepan The Star bertarikh Mei 9hb 2011.

Tak percaya? Tengok gambar berikut:



Hehehe ...

Harap Husin tak perlu jelaskan bahawa jam itu adalah bukti wujud dan kesahihan video seks antara China Doll dan insan kamil dan pemimpin anugerah Tuhan, Brother Anwar Bin Ibrahim.

Wallahu alam, bolehkah insan kami dan anugerah tuhan yang begitu jelas dan terbukti ada masaalah moral menjadi pemimpin utama negara? 

Kalau jawapannya boleh, masya Allah....  

Wow! Jual orang lagi untung dari jual unta


Ilham dari Gurindam Jiwa

37 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih gurindam jiwa kerana mengingatkan bahwa anwar tiada moral

Tanpa Nama berkata...

hanya orang gila yang pakai jam tangan dengan kad pendaftran tuan Haji...

Kalau UMNO nak bohong orng melayu, biar la bohong dengan kecerdikan ..jangan lah pikir oeng melayu sangat bodoh dan begitu mudah di tipu oleh UMNO.

Baca berita yang lepas2, nampak begitu teruk sekali UMNO nak memperbodoh kan orang melayu...termasuk yg percay jam omega ini..

"Kata Timbalan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah, Datuk Acryl Sani Abdullah Sani berkata polis telah menyerahkan kad pendaftaran jam itu kepada syarikat yang mengedarnya bagi tujuan pengesahan siapa pemiliknya."

Untuk pengetahuan tuan Haji dan para pemimpin parti gerombolan UMNO...hanya orang gila atu orang bodoh saja yang pakai jam tangan dengan kad pendaftaran sekali....

Tanpa Nama berkata...

Tuan Haji!Hanya lembu saja percaya kat jam omega tu.Memang dah jumpa pun dan polis mengesahkan jam omega tu dari Taiwan!Kah..Kah.Kah.Tak caya tanya polis dari kerajaan lembu.Tapi blog-blog lembu semua kata jam tu dari Arab Saudi!Apa punya lembu daa....

Ahmad Kamal berkata...

x ingat ke sebab apa Mahathir pilih Pak Lah sebagai timbalan instead of Najib? hihihihi....

Ahmad Kamal berkata...

x ingat ke sebab apa Mahathir pilih Pak Lah sebagai timbalan instead of Najib? hihihihi....

Tanpa Nama berkata...

sdr ahmad kamal 4.50 pm

mahathir ingat bila dia pilih pak lah, dia ingat pak lah boleh ikut dan dengaq cakap dia...hahaha

Tanpa Nama berkata...

Anon bangang 2:42...

Ko ni mesti melayu.... Tapi aku agak, dah le bangang, MISKIN plak tuh.
Barangan mewah selalunya mempunyai kod atau registration number utk mengesahkan ketulinan.
Lain jam, lain no pendaftaran.

Bukan mcm ko, beli jam murah kat pasar malam, mana ada register!

Dah le bangang, jangan le nak jual kebodohan tu seantero maya ni.

Buat malu melayu je.

Melayu Melaka

KonekBesarGile berkata...

Melayu super-bangang macam anon 2:42 boleh pelik pulak jam tangan ada nombor pendaftaran?

Oi dol, ko pernah beli kereta tak? Pernah beli laptop? Pernah beli iPhone? Tak pernah perasan ke bendalah tu semua ada model no, reg no, chasis no, part no. dsb? Bodoh bangang anak haram miskin jumud otak punye melayu

Tanpa Nama berkata...

melayu melaka kau lagi bodoh..mana ada orang pakai jam bawa kad pendaftaran kehulu hilir.klu nak bodoh kau sorang aje la bodoh..hi.hi

Tanpa Nama berkata...

Keh keh keh.... Gembiranya hati aku. Kalu mcm ni la bodohnya pencacai setia Anugay, maka senang le BN dapat mandat mcm ni.

Bodohnya melantun lantun!
Mari kita gelak kat dia ramai2!
Kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

Korang pi le buat research sebelum nak mengata orang. Pi kedai jam omega yang original. Setiap jam ada nombor series. Dan setiap jam perlu diregister pemilik untuk warranty dan sebagainya.

Jam yang harga ribu-ribu ni bukan macam jam pasar malam.

Harap dapat penjelasan....

Tanpa Nama berkata...

anon 4.34
oo jadi jam yg nwart pakai tu dari taiwan ke?atau
jam yg nwart pakai tu madein taiwan?atau
jam tu sudah berlepas ka taiwan?
mohon pencerahan...hehe

Tanpa Nama berkata...

Gua bukan penjilat bontot anuar ma..tapi klu nak tipu pun patut2 la..jgn nampak puak2 umno bodoh loo..tu..pasal la lulu gua undi barisan lepas tu..ini tahun gua nampak puak2 umno bodoh macam lembu..gua kasi itu undi sama..DAp ma..

Tanpa Nama berkata...

Hussein
Jangan buang masa dengan Jam Omega .Nanti BN kalah election 13, baru ahu langit rendah.

Tanpa Nama berkata...

memangla ada no siri tapi mana orang pakai jam dgn kad2 bawa skali..apa punya 20 senla melayu umno..polis dah sahkan omega eskay yg kononnya anwar punya adalah dr taiwan..kah3..omega anwar ori hadiah dr kerajaan arab saudi..

Tanpa Nama berkata...

Tuan Hussein,bapa saya 40th.penyokong UMNO,balik raya itu hari saya tengok dia p ceramah PAS.Saya tanya p wat apa?dia cakap tahun ini dia undi Pas.Katanya lgi UMNO skrg loyar buruk aje lebih..action nya tak daa..sya syg umno ni..tapi sya tengok penyokong umno guna kepala lutut utk berhujah..bukannya kepala otak.love umno.

manjung berkata...

anon 10:33
lantak pi la bapak ko nak sokong sapa pun ada aku kisah. itu pun ko nak bagitau apa punya anak lembu le ko ni...huhuhu

Tanpa Nama berkata...

manjung.. ada orang macam kau ni laa buat umno kalah..entah sekolah darjah berapa tah..elok kau masuk pkr aje lah..itu pun kalau dia orang terima..bodoh punya org..hu.hu

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama 11.40,
Awakpun Samalah.

Tanpa Nama berkata...

Hai anom359.Blog-blog kerajaan lembu mengatakan jam omega yang Eskay@sengkek dakwa itu hadiah dari kerajaan Arab, takkan kerajaan Arab beli jam omega dari Taiwan kot.Mestilah kerajaan Arab beli direct dari pengeluar asal dari Swizerland.Lagipun bila dari Taiwan mungkin jam tu jam palsu taraf pasar malam.Kah..Kah..kah.Nampak sangat nak bohong tapi bukan semua orang boleh dilembukan.Kah..Kah..Kah.

berasiam berkata...

memang yg menyondol pakai jam omega tu orang gila, gila kuasa.

Tanpa Nama berkata...

lebih baik gila kuasa dari gila meroyan takut kalah p/raya..

Tanpa Nama berkata...

Hairan... blog lembu banyak duduk ranking tertinggi. Ramai pulak yg sanggup komen dlm blog lembu atau ko yg kata tu memang lembu belako.... muah ha ha

Tanpa Nama berkata...

Blog lembu, blog syok sendiri!Ha..Ha..Silakan lembu...

Tanpa Nama berkata...

sampai jam pun bole lupa bila lpas menghentam...pastu bole buat2 tak kenal plk org yg menemaninya ke hotel tu. otak putaq alam pnya org

Tanpa Nama berkata...

Anuar dan penyokongnya... Bak kote dgn bontot... X dpt dipisahkan.. Hahaha

Gurindam Jiwa berkata...

Syukran Husin. Enta memang power!!! Kalau syok sendiri, tak kan macam ni banyak komen, kan?

Tanpa Nama berkata...


aku sayang UMNO

hujan atau cerah
kering atau basah
susah atau senang

asalkan bukan tokey 'tumeric'

aku sayang UMNO

Tanpa Nama berkata...

yang pengampu umno ni level2 srp ngan spm aje..yg cerdik2 abis dah pergi pkr ngan pas..tak caye cuba servey..

Gurindam Jiwa berkata...

Tapi Husin ni ada double-major tu...

jebat berkata...

Salam takzim Dato'

BN = Badut2 Nasional
PR = Pembohong Rakyat.

UMNO = "U Must Not Opposed"
MCA + Money Conquers All
MIC - May I Come ?
GERAKAN = Gerakan Rakyat Anti Kesatuan Angkatan Nasional.
PPP = Parti Pengampu?Psnjilat.

PKR = Parti Kelompok Rakus
DAP + Dalang Ajak Perkauman.
PAS + Parti Ajaran Singsang.


... dan setersnya. Wallahu 'alam.

Tanpa Nama berkata...

gosh you umno dogs are soo stupid...Jam jam watchmakerrrr...Omega ka, patek, rolex ,hublot or even tag semua ada SERIAL NUMBER. So?? Kalau dah selak kediri sangat nak sabitkan anwar dengan that stupid watch, reveal the serial number la bahalol!!

UMNO now dah di monopoli org2 kurang cerdik, and damn u know that well tuan haji...yg tinggal ialah pencacai/tukang ikut org besar yg sekarang panas jubur sebab taknak let go of their ill gotten wealth/projects etc...itu yg bermati matian nak DUMNO terus bernyawa walau parti nazak korang tu dah nyawa2 ikan...

Tuan Haji, sedih..i first read ur blog abt 4/5 years ago, mula mula baca kelakar..tp lama kelamaan saya tak baca lagi (this is the first time in years)...sebab sampai bila minda saya nak diberi makan benda kelakar dan BUKAN FAKTA.

I hope Allah SWT will give you Taufik & Hidayah and also Istiqomah.

Tanpa Nama berkata...

pencacai2 penjubo x yah meroyan kat sini... kalau betul jam omega tu ade kat dia.tunjukla kat umum... pesal plak nak dalih2 ade kat bini dia... pastu bila tanya tergagap gagap... otak korang dah memang bingai sbb bg bukti ape pun dah x leh ubah ape yg korang pikir dah... buat pekak dan tuli x nak terima hakikat.teruskan jela sokong si penjubor tu... moga ALLAH je yg mampu bg hidayah kat korang...

Husin Lempoyang berkata...

Gurindum Jiwa

Double Master yang jurusan lain dari jurusan masa bachelor ...

... Master jual orang dan master jual unta :)

Tanpa Nama berkata...

anon 10:10 awak nak kata org lg bodoh. jam mahal mmg kena dftr. setiap satu ada no siri dan unik. sebab tu la jam tu mahal. awak pki smartphone bw skali ke kad pendaftaran? atau awak gantung kt smartphone mcm keychain?
nak kata org lain bodoh tp dgn sengaja menunjukkan kebodohan sendiri, pastu nk cuba memperbodohkan org lain (cai pakatan yg diakui kebodohan mereka) dgn kebodohan awak tu.
awak pun bukannya bodoh kan? dan awak pun tau jam mahal seperti jam omega ada no siri dan pembeli perlu daftar sbg pemilik/pembeli. tp nak buat mcm mn kan? klu dh namanya pembangkang, tak menipu tak sah. walau pun benar pahit ditelan, kena tipu juga. "sesuatu perkara tu kalau tak benar diucap berkali2, orang akan percaya penipuan itu sesuatu yg benar", betul tak? ini yg dilakukan oleh awak, cai2 pakatan semua.

Tanpa Nama berkata...

anon 10:33 ...tak payah la ko nk kata bapa ko penyokong umno la, ko syg umno la bagai. taktik cai pakatan nak reverse psikologi dh tak jalan la.

*hanya totok pas je yg pegi dgr ceramah temberang pas.

Tanpa Nama berkata...

maksud ko yg "cerdik2" masuk pkr tu pelajar keciciran mcm adam adli tu ke? yg "jenis" pegi demo lebih baik dr pegi kuliah? yg cgpa cukup2 mkn tu? pelajar mcm ni pun kira pandai ke? berlagak pandai ada la. mahasewel2 tu lupa kot, pemimpin2 umno adalah graduan2 universiti utama dan terkemuka di Malaysia dan universiti luar negara. bukannya "pelajar keciciran upsi yg cgpa cukup2 mkn". diri sendiri tak terpimpin, ada hati nk jd pemimpin mahasiswa. dan mahasiswa cemerlang bukannya bodoh nak kan pemimpin mereka dr kalangan mereka2 yg cgpa cukup2 mkn tu.
entah2 anon 5:26 pun termasuk dlm kategori cerdik2 yg cgpa cukup2 mkn. perasan dia cerdik.