Isnin, Oktober 07, 2019

Habis tu buat apa Kong-less?


Korang lihat sendiri kemunafiqkan Mahathir bila berbicara.

Mahathir akui kerajaan PH tidak cukup Melayu. Macam mana boleh jadi begitu?

Salah Mahathir sendiri.


1. Kau lantik Menteri Kewangan dr DAP yg sedang menghadapi kes rasuah.

2. Kau lantik seorng AG yg cakap Bahasa Melayu pun tak reti.
Seorng lawyer yg pernah wakili Chin Peng dan Lim Guan Eng.

3. Kau lantik Ketua Hakim dr kalangan orng bukan Islam.

4. Kau lantik Menteri Perpaduan yg terang2 pernah menghina Islam dan bersifat rasis.

5. Kau lantik Menteri Sumber manusia yg juga seorng rasis yg pernah menghina melayu yg kata Melayu adalah kaum pendatang dan mereka adalah penduduk asal tanah Melayu ini.

6. Kau lantik menteri Agama yg dibela DAP.

7. Kau lantik menteri2 dari kalangan pendusta yg menipu tentang sijil akademik mereka.

8. Kau lantik menteri dari kalangan pengamal sex songsang.

Semua ini salah kau Mahathir .. bukan salah Ds Najib.

Kini salahkan Melayu, kata malas, tak rebut peluang, pecah belah, dan apa kebala.

Untuk tebus dosa kau terhadap Bangsa Melayu .. . letak jawatan skrng dan bubarkan Patlimen.

Anwar atau Azmin bukan lah option sbg penganti jawatan Perdana Menteri.

Dua2 buaya darat ni tak layak jadi pemimpin kpd bangsa Melayu.

Wow! Kaum bani Lut

Tiada ulasan: