Rabu, Februari 03, 2016

Orang Kohilal lawat TH ...


Komen itu dari FB Roslan Latif.

Husin kata eloklah tu.

Dengar sendiri cara-cara dan sistem tadbir biznes dan pelaburan dengan baik di TH. Tidaklah main tuduh dan ikut "orang-orang berniat jahat dan sesat menuduh".

Hadi: Kalau tidak kasi malaun-malaun PAN, kita pun dah boleh ada ni ..

Muga-muga tiada lagi berlaku Kohilang ...

Sebelum ada nak komen pasal 1MDB, penyiasat Swiss sudah jelaskan bukan Najib curi. Singapore katanya sudah bekukan akaun Jho Loh. 1MDB tidak pernah disiasat penyiasat asing atau akaun mereka dibekukan.

Dah agak lama Jho Loh tu penyamun sebenar. Kita tunggu dulu baru baru komen. Jangan terikut cakap "orang-orang berniat jahat dan sesat"  yang selalu salah tuduh dan ubah-ubah tuduhan.

Wow! Ana tidak mahu hilang, hanya mahu bina kilang

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aku setuju sin, pasal TH patut dipertahankan jangan sebab sekor lembaga hitam habis satu tabung di"blackout"kan. hahaha.

tapi, kalau orang nak keluar duit aku rasa itu adalah perkara biasa, yang luar biasa bila ko ada duit dalam tabung tapi tak boleh keluar ini yang tak logik. agaknya sebab tu BNM kasi surat cinta kat TH.

TH sendiri sepatutnya alert pasal keluar masuk duit.. ia adalah normal. Yang tak normal bila duit TH tak pasal2 pegi derma kat 1MDB bayar hutang.

kah kah kah

sori sin tersebut 1mdb pulak.

Tanpa Nama berkata...

Jho loh penyamun sebenar.. Wow!!!
Ingt org yg "tuduh selalu ubah ubah tuduhan" ni fitnah shj.

Sin, jho loh penah naik kapal mewah bersama Najib dan keluarga dan ada fotonya.

Sin, jho loh penyamun sebenar hingga hari ni tidak ditemui. Kalau mamak kaki fitnah, bugis suci murni, kenapa jho loh masih bebas?

Sin, kata ahamd said yg najib buang dl. Dari zaman TIA lg jho loh dh ada kt situ buat bisnes pajak/jual aset negara. Mustahil advisor emiritus mdb bodoh sgt.

Sin, penyamun sebenar xkena kacau. Yg dok jdK mangsa AG gani, peg sprm, DPP, polis SB, yg tukang report polis dan peguam, dan xlupa jgk mb kedah.

Sin, betul ke ape yg kau tulis tu. Jho loh penyamun sebenar.