Isnin, Julai 09, 2012

Petua buat Betty

Isteri Ketua Menteri Pulau Pinang dsan merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Melaka, YB Betty Chiew sedang berhadapan dengan tekanan.

Macam-macam kisah timbul apabila suami kuat bekerja di pejabat menjalankan tanggungjawab.

Itu biasa saja. Tak perlu sampai baling ashtray hinga bertampal kepala suami.

Ingin Husin cadang supaya mencari petua dari yang sudah pernah melalui. 




Mintaklah dengan Kak Wan. Suaminya lagi rajin bekerja. Apa saja jenis dia sedia kerjakan.

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau mintak dengan Kak Mah pun ok juga...., suami dia pun kuat di kerjakan, sampai botak kepala mat monggol.

cifut berkata...

Mahhh.. rindu la mahhh.
Mahh... bau masih lekat dimuka.

Wakaakakaka!!!

Pak Utih berkata...

Bro! Bagilah nama penuh sebab Kak Mah tu ada dua! Dua-dua terror Kak Hasmah atau Kak Rosmah. Laki dia orang terror ooo....

Tanpa Nama berkata...

@Pak Utih, 5:53pm,
Bro.., Kak Normah lagi terror ooo... Sampai Mat Sabun tak mau mandi takut hilang bau cipap dia!!!!!!!!!!!. Nak main ngan bini sendiri pun kote Mat Sabun tak naik, asik dok ingat kat cipap Mah jer!!!

vinnan berkata...

Oi Puk[mamak UMNO bodoh mana CD ala Chua anjing Soi Lek UMNO itu?

Tanpa Nama berkata...

hi vinna marah gila babi nampak, hang ni memang dah kena jual ngan idola totok pakatan haram juga pakatan ajaran sesat. he he he padan muka. BODOOOOOO....

ASHAMSURI berkata...

gambar memberi seribu makna..well done sin pasal letak gambar sebelah2 hahaha..yg lama dh berkedut, kenalah carik yg tegang skit..

Tanpa Nama berkata...

senang saja solution untuk LGE.
Masuk islam dan boleh kawin dua
Boleh jadi melayu dan jadi PM

win-win situation

Tanpa Nama berkata...

aikkk jenis kaki empat pun sebat juga ke?

Tanpa Nama berkata...

Kak wan tak pernah pun baling benda kat anwar, betty harus minta nasehat supaya berkata sukarno lim ni anugerah jesus

Tanpa Nama berkata...

sin patut engkau letak gambor Ziana zin dengan aruah altantuya...baru mengacam....

Altantuya adalah contoh transformasi...

Dari Mongolia datang malaysia : nama altantuya...

Di tranformasi di malaysia dan di hantar ke Francis menjdi Aminah....

Hahaha ..hebat transformasi Mat monggol janji di tepati....

Tanpa Nama berkata...

Apa kena mengena ziana zin dgn allltantuya?

Aku letakkan muka saiful, azizan, sama azmin serta sukma. . . .

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah kah aku tergelak tgk gelagat geng yg dah panas.

Bukti video dah ada, bukti plaster dah ada, bukti anak dah ada.

Nak jugak kaitkan Najib yg bukti bergambar pun Tian Chua reka.

Dunia dunia

Tanpa Nama berkata...

Sampai hari ni pakatan gagal membuktikan kesalahan DS Najib

dah makan tahun dah, tak capai capai

Tanpa Nama berkata...

petua bagi Betty - lain kali baling batu lesong aje kak kote Apek ni masa dia tidoq. terus tak bole pakai lagi. Pas ti ko pegi main puas2 dgn gagak itam... hmmm...... besssstttt.

Tanpa Nama berkata...

lps ni beti blh ambik kaunseling kol 2pg dlm bilik hotel..org tu pakar tibai bini org..manalah tau ada rezeki..beti dpt rasa lauk baru..ni mkn dier

Tanpa Nama berkata...

Yoy Soy Betty La Fea,

U Ugly Betty need to make over your face or shape like Salma Hayek. Otherwise the new boyish hairlook Daniel Santos Leem GUNG End will change her feeling to much Bolder, bettyer girly from nowhere.As lavista babe betty chewing gum at your gum to tighten wrinkle face that will arouse Antonio Bandera aka ...

Global Products & Services Review berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.