Khamis, Julai 04, 2013

Konsultan Imej mana punya kerja?


Alahai .... pesyen apa yang dipilihnya?

Dah macam ....


Nasib baik Kak Mah pilih warna coklat. Orang luar negara ingat kita semua masih duduk dalam  hutan dan di padang ragut rumput savannah.

Wow! Salah penasihat ajer ...

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mesti omar ong punya kerja hihihi

Tanpa Nama berkata...

War room punya cadangan untuk menjadikan rakyat lebih sayang pada PM

Tanpa Nama berkata...

Semua ni angkara Anwar Ibrahim dan komunis DAP

Tanpa Nama berkata...

Ini semua konspirasi UMNO dan salah Anwar Ibrahim

Idris Jala berkata...

INi hasil lab PEMANDU yang meibatkan kementeriaan kebudayaan, MITI, kraftangan.

Peserta lab untuk baju PM terdiri dari pengilang lain batik, pembekal dakwat tak mudah hilang, pembekal kain putih, pelukis design, daan investment banker.

Orang awam akan dibawa masuk lab. Baju PM perlu dapat feedback.

Oleh itu jangan persoal pilihan baju PM kerana kami telah jaankan kajian, jana ide dan serta merta buat ;ilihan yang diterima semua yang diatur consulant.

Hampir meletup test tube campuran dye i maklmal kami

Tanpa Nama berkata...

Sapa lagi punahsihat public iage kalau buakn farid riduan.

takde ke orang nak check universiti yang dia pergi tu serupa preston university

Tanpa Nama berkata...

Dgn ini sah lah ... PM tu ikut je kata-kata penasihat-penasihat ... tanpa ragu-ragu ... tanpa was-was !!!

Tapi adakah ini yg rakyat mahu ?

Jiwa Paradox berkata...

siapa bilang berlainan spesis tak boleh jatuh cinta

azman berkata...

Assalamualaikum sein,


Biar betul sein, PEMANDU tak buat baju la,PEMANDU koje deme buat longkang,ini mesti koje kamu ni, kamu lukis sendiri kat gambar PM kan? kan? kan?.

Tapi aku nak jugak gelak,chek gelak guling guling ni Sein oiii, hahahahaha

azman berkata...

Assalamualaikum sein,


Biar betul sein, PEMANDU tak buat baju la,PEMANDU koje deme buat longkang,ini mesti koje kamu ni, kamu lukis sendiri kat gambar PM kan? kan? kan?.

Tapi aku nak jugak gelak,chek gelak guling guling ni Sein oiii, hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

Mak datok! Jenoh gelak dlm perut. Mujor tak gelak terguling2.

Tanpa Nama berkata...

padanla dgn orangnya sin..aku dari jauh nampak jambul je.orangnya tak nampak lagi.bertuah ah jib dapat bini tip top

Tanpa Nama berkata...

sudah terang lagi bersuluh

ini langkah tsunami cina utk halau Melayu balik hutan

Tanpa Nama berkata...

najib dah jadi zebra pulak dah...kesian dia ni..sejak kena rejek kaw kaw ngan sepet...macam hilang arah..dah abis kekonfiden kemancolan kekontrolannya..ambik kau..ajib kor la sangat ..

Tanpa Nama berkata...

Transformasi Najib dan Rosmah menjadi....Zebra dan rhino...ha..ha...ha

Tanpa Nama berkata...

pembandingan kedua gambar di atas adalah satu penghinaan terhadap segala hippo hippo.

Tanpa Nama berkata...

Kalau Rosmah yang pakai baju zebra dan Najib pakai baru coklat, mesti lagi giler bising.

Tanpa Nama berkata...

patutpun pm mcm tak hapi jer rupanya sbb pakai baju tu plk