Jumaat, Februari 03, 2017

Koling perogol bersiri ngaku Yahudi


Akhbar The Star melaporkan perogol bersiri dari Malaysia, Selva Kumar Subbiah akan dihantar balik oleh pihak berkuasa Kanada dan pihak berkuasa Malaysia telah meluluskan permit perjalanan.

Koling ini dipercayai telah terlibat merogol hampir 1,000 gadis dan wanita.

Selva berusaha dalam mahkamah untuk melawan atahan mahkamah hantar balik. Hujahnya dia sudah tidak balik sejak tahun 1980an.

Tambahnya lagi, dia khuatiri akan didiskrimanasikan kerana dia adalah Yahudi. Koling tu koling lah.Tak nak balik, sanggup ngau Yahudi.

Mungkin maksudnya dia memeluk ugama Judaism. Kenapa tidak pula ditukar nama jadi Selva Kessler Subbinovich?

Kalau begitu, lagi bahaya dia ini. Sudahlah perogol, pandai pulak menipu.

Harap polis lakukan yang terbaik.

Wow! Koling ngaku Yahudi ha ha ha ....

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

KELAKAQnya HL; tapi aku SETUJU! Kalau dia sanggup MENIPU mcm. tu; tentu TAK serik lagi ni; dia ingat jeanyah MEROGOL BERSIRI terahadap punya ramai WANITA MALANG, tu mcm. KACANGkah?! Patut diGANTUNG samapi MAMPOS kerana aku syaki dia ni ada potensi jadi PEMBUNUH BERSIRI sbb. itu adalah MO yg. selau dibuat oleh "SERIAL KILLERS" utk. MENGELAK dr. diTANGKAP lagi di masa hadapan!

Tok Landak.

Rabbit berkata...

Bagi dia balik. Bila tiba nanti kita bbakar macam sate.

Tanpa Nama berkata...

kerat jer pelir berkulup keling ni!

Tanpa Nama berkata...

Askar yg kata kat mesia kalu pompuan senyum kat lelaki makna nak main lah tu, dan berak depan rumah mat salleh kat New Zeland tu mcm mana pulak. Dah lah bukak seluar ceroboh masuk nak entot, feudal pulak mindanya.