Selasa, Disember 31, 2019

Arahan tangguh tahun 2020

Memandangkan Jho Low tak nampak akan pulang dan laporan analisa video semburit di Sandakan belum sampai, eloklah kerajaan tangguhkan 2020.

Panggil tahun ini 2019A.

Lagi pun, negara belum maju lagi untuk tahun 2020. Dalam 19 bulan PH perintah, negara mengundur 30 tahun.


Semua yang dibina lebih 60 tahun sudah dibinasa dan dirompak kerajaan baru. Pasaran saham pun tinggal ciput.

Tak payah nak persalahkan Pak Lah dan Najib. Mahathir tunggalkan banyak taik pada tahun 2003 yang perlu 15 tahun nak baiki.


Baik haramkan terus 2020 supaya kita tidak perlu korek dan tahu kapsul dan isi kandung yang Mahathir telah tanam.

Filem kapsul pun flop.

Wow! Makbul doa Fathil Noor


3 ulasan:

orangmuo berkata...

Assalam tuan, mohon jasa baik tuan tlg senaraikan blog saya https://orangmuo.blogspot.com/ dlm blog list tuan terima kasih

John Doe berkata...

Hehehe.... Kesian Pak Husin, gundah gulana.. Ishk ishk ishk..

John Doe berkata...

Nampak gayanya si peliwat tegar takkan sempat nak jadi PM di Malaysia, sebagaimana suspek perancang pembunuhan Jamal Kashogi pun takkan sempat nak jadi Raja Penjaga Baitullah.

Zaman fitnah sudah menghampiri penghujungnya. Cuma sebelum ia berakhir ia perlu mengharungi klimaksnya.

Perebutan takhta monarki di bumi Hijaz dan perebutan takhta demokrasi di bumi Malaysia adalah dua petanda terbesar zaman fitnah sedang berada di penghujungnya.

Huru-hara akhir zaman sedang menghampiri klimaksnya. Apabila ia telah melalui klimaks itu, keadaan akan kembali sejahtera. Huru hara besar adalah petanda kemuncak zaman fitnah sedang kesejahteraan itu pula adalah petanda permulaan zaman baru.

Si Pemuda Tamim @ Pembawa Panji Hitam, Ketua Pasukan Yang Tidak Pernah Tewas, bersama-sama 313 penyokong dan pendokongnya, bakal menang mutlak ke atas pasukan-pasukan bathil yang bersekutu, yang kesemua pasukan itu pernah merasai ketewasan di tangan pasukan pimpinan si Pemuda Tamim, dan akhirnya mereka memutuskan untuk bersekutu sesama mereka untuk menjatuhkan si Pemuda Tamim. Mereka semua bakal berakhir sebagai golongan 'Mereka Yang Tertewas'.

Si Pemuda Tamim dan pasukannya yang berjumlah 314 jiwa ini bakal mengibarkan panji-panji kemenangan mereka yang berwarna hitam. Lokasi kemenangan ialah Putrajaya, Bandaraya Islam yang dibina dan diasaskan oleh si Pemuda Tamim sendiri. Dengan izin Allah, mereka inilah yang bakal muncul sebagai 'Golongan Yang Menang'.

Bermula dari Putrajaya, seluruh negara dan kemudian seluruh dunia akan disejahterakan selepas kemunculan panji-panji hitam sebagai petanda awal proses peralihan zaman di mana zaman fitnah akan ditinggalkan dan umat bakal melangkah ke zaman akhir mereka yang telah dinubuwahkan, iaitulah zaman baru @ zaman khilafah manhaj nubuwwah.

Que sera sera; W2020M.

Wallahu a'lam.