Jumaat, Mei 21, 2010

Kenapa kita kalah (Bhg I)?

... Piala Thomas



Datok Chong Wei lemas kekurangan oksijen. Terus menyebabkan hilang stamina dan semanagt juang.

37 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

..lomeh den lomeh jang oooi....

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha ... u bus3rd!

Tanpa Nama berkata...

Mungkin Big Mama dah lupa yg dia org Melayu dan beragama Islam.
Kalau nak tunjuk penghargaan dan nak political mileage pun biarlah bersopan .

Tanpa Nama berkata...

Pelukan IMalaysia .Mama hadiahkan susu kpd Dt LCW kerana perjuangan iklas utk 1Malaysia.

××23×× berkata...

Aik?! Husin?! Ko masih idup lagik! Mu'jizat Allah! Pikir dah meninggal. AlhamdulilLah Sin!

Cian Dato' Chong. Kene cium tetek. Iihhh! Kalau takyah cium tetek, mungkin kite dah menang dah.

— ××23××

Wake UP! berkata...

Nampaknya ada aura tak baik ni. Mungkin itu sedikit-sebanyak menyumbang pada kekalahan. Ataupun pemain Cina dari Malaysia ni sengaja nak bagi peluang kepada pemain Cina dari negara China.

Satu rumpun la katakan. Ini tidak adil. Ini satu sifat perkauman.

PKR = Illuminati

Tanpa Nama berkata...

Tgk fizikal pemain2 Malaysia terutamanya bergu, badan gempal2 belaka. Nak buat mcm mana sebab dah jadi kebiasaan lepas training abes pukul 10 malam terus lepak kat kedai mamak sampai pukul 2 pagi pekena mee, teh tarik, rojak, beryani dll.. hihihihihih


CiCiiiiiiii

mat nisfu berkata...

Sin,

rasanya gambaq ni bukan masa Piala Thomas baru2 ni. Kalu x silap jersey malaysia kaler biru masa lwn Jepun dan Kuning masa lwn Denmark & China. Kaler hitam x dak pulak. Sah , gambaq tournamnet lain ni

Tanpa Nama berkata...

mat nisfu..
tahniah kerana penelitian yg jitu..hahaha abg husin kantoi..kerjenya nak melanyak org jer, tp dr sumber2 yg tipu..sin..cari ler idea lain sin..dh mcm website lucah lak aku rasa blog kau ni..

-budakjin-

Tanpa Nama berkata...

sebelum bermain kena minum susu cap
gantung lemak berkrim

kluangman berkata...

Lu ingat kalau kalah Big Mama nak peluk ke...
Itu masa Latok main dengan budak tadika.

Tanpa Nama berkata...

Apa beza antara susu kotak dengan susu ibu? ...

Tmusang

Hiriyati berkata...

Da muko tersombam kek ketiak mano tak lomeh!

Abu Garcia berkata...

ketiak sapa busuk la la la la

Tanpa Nama berkata...

Ada kah gambar di pilih untuk sengaja menurun maruah Datin Rosmah di-pandangan rakyat?
Gambar bukan dari Perlawan Piala Thomas yang baru2 ini-jadi apa kaitan dengan tajuk posting?

Tanpa Nama berkata...

to anon 11.51. Bukan kerna piala thomas yg nk diherankan tapi soal pelok memelok tu yg patut di highlight kan..mana pegi soal halal haram nyer..tu blum majlis kawin adik ipar lg dan gesel2 pipi dgn artis bolywood yg aku penah tgk

Tanpa Nama berkata...

kita kalah pasal tak kuat..tapi mungkin takut kena peluk..ishh tak rela u

jebat berkata...

Assalamu'alaikum,
Masih hidup lagi rupanya, Sin.
Alhamdulillah..

Meniaga unta ada untung?


Ini yang aku x berkenan..
Cerita ngarut ngarut ni pasal pa? Dah kalah utu kalah lah . Kita cuba lagi lain kali ..kalau ada umur.

Yg sibuk-sibuk pasal mereka peluk / cium tu pasal apa..
Dia buat dia tanggung. Suami nya x kata apap apa pun..

Dia orang Muslim/Islam. Suaminya pun Muslim/Islam.Takkan tak tau mana bolek dan x boleh. Tapi entahlah 111

Kalau tau hukum kenapa luluskan lesen judi ...

Entahlah...

Ada orang kata kalu Badminton mahu menang senang saja Rombak BAM. Kalua bola sepak mahu menang Rombak FAM..

Itu saja yang nampak masa ini

kluangman berkata...

Ada orang kata kalu Badminton mahu menang senang saja Rombak BAM. Kalua bola sepak mahu menang Rombak FAM..
.............

Nak Malaysia maju dan stabil, rombak je PM dan kabinetnya.

Tanpa Nama berkata...

Aku memang meluat tengok gambartu. Bini PM asik cari peluang nak cas bateri. Dengan rambut kembang ala tahun 60-an pegi peluk orang depan orang ramai mcm takde maruah. Kawan2 aku orang Umno pun menyampah. Dah jado laibiliti pada parti. Sikembangni patut diharamkan menghadiri majlis. Keje lain takde asik nak peluk jantan je.

Isteri yg memalaukan suami. Agaknya kalau Najib peluk perempuan dia sukalah. Bodoh punya First Lady.

Tanpa Nama berkata...

Tak malu. Dah tua2 masih nak menyusu.Botol susu cap bahlul. Aku rasa susu pun dah expired. Buat keracunan makanan je.

susu awal lembu

Tanpa Nama berkata...

hahahhaahhahahahhahhahahahhahahhahahahahhahahaahhahahahahahhahahahahahahhaha

Jamal JB

Tanpa Nama berkata...

bestnya.. saya nak jadi pemain badmminton jugalah.. dpt peluk free dgn bini PM. i like.

Tanpa Nama berkata...

peluk Eliz Wong lagi bes...kalu nasib baik blh tgk capap sekali ngan tangkap gambo...

Tanpa Nama berkata...

1.Kalau ada minah ni!!kalah semua la!!
2.Tenguk piala thomas!ada minahni kalah!!
3.Tenguk sibu!!ada minah ni!!kalah!!
4.Hangpa tak percaya hangpa tengukla nanti!
5.minah ni pencemar imej islam!!!!

cedikcenun berkata...

Salam tuan usin, den ingat ekau dah moninggal. pecah perut den, gelak tergolek-golek, bini den kato den orang gilo. lawak satira ekau nie tuan husin memang first class. anak baling

joe berkata...

aku percaya ramai orang suka kat najib. tapi aku pelik dia tak pernah tegur bini dia ke benda2 yang bini dia buat ramai orang tak suka.
harap2 najib cepat sedar akan perkara ini.
hidup najib!

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha
apa lu olang suma bising2.. jangan lepas peluang maa.. mimum susu free
orr..botol busat punya lagi...
itu minah puun atak syok jugak maa... aiya aiya aiya latokkk..
aaiyaaa!

Tanpa Nama berkata...

Aku nak tengok pun meluat......

Masha Allahhhh.....dimana maruah mu
Rusmah...malu...malu...

jebat berkata...

kluangman,

Pembetulan sikit jer...
Kalu Malaysia nak maju...

"tukar BINI PM .....'

kah kah kah...;.

jebat berkata...

Tuan Husin,

Saya dan kawan kawan tunggu bahagian II,

Terima kasih

Wake UP! berkata...

Mana boleh tukar bini PM? Sebab bini PM tu sebenarnya PM.

Majority rules

Salim_06j3/9 berkata...

DSN tidak boleh di jatuhkan oleh sesiapa pun kecuali oleh Rosmah Mansur sahaja..period

Tanpa Nama berkata...

susu dah expired.

Luddy berkata...

aahh pachah paruit den!

Tanpa Nama berkata...

Almaklum lah kan 2nd Lady kepada PM 1Malaysia jadi kena kerja kuat la unutk tonjolkan diri.

Tanpa Nama berkata...

kak ros tanya kt LCW C.I.F.U.T?

are u OK?

hahahhahahhaha