Sabtu, Mei 29, 2010

Model Lama, Model Baru


Kongres Ekonomi Buimiputera bincang "Model Baru" Ekonomi
Tapi yang datang banyak "Model-Model Lama"

"Model-Model Baru" sudah hebat sangatkah?
"Model-Model Lama" saja yang peduli masa depan "Model-Model Baru"?

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau model Perempuan ok gak yang baru, tapi Model yang lama kalau cantik buat apa nak buang

Tanpa Nama berkata...

ambik saja kj jadi model,
hitam itu menawan..


pak nuar

Bingai @ Bangang berkata...

Pak Usin,
model unta takde ke? kat mesia ni nak jual orang dah tak leh. sema dah kene angkut pegi Lombok!

Tanpa Nama berkata...

ini macam kes bung moktar laaa

model lama - dah tua...dah kedut

model baru - segar dan gebu

kluangman berkata...

Kosmetik - yang memperagakannya orang yang sama.

Tanpa Nama berkata...

orang baru tidak p[edulikah bangsanya?

pasal orang baru tidak memikirkan nasib sendiri .. orang2 tua ni juga yang kena fikirkan masa depan anak cucu.

yang diea lama dan otak berlapuk saja mahu fikir panjang.

Tak malukah orang2 muda?

Aku dan fikiranku.... berkata...

at least Husin ada blog dan ada cerita yg menghiburkan dan jugak dia post jugak komen2 korang, ada blogger tu, dah lah tak update dia punya blog, kita komen pun , tak post.

pigi dahhh... pada mereka2 yg kutuk Husin....

Husin, you're still my favourite blogger.....