Sabtu, Julai 28, 2018

CT kurangkan sara hidup guna tomato

CT bergambar dengan Mat Maslan II

Jangan salahkan Siti Nurhaliza sokong gomen baru.

Ibubapa lain kasi bayi minum susu. Dia kasi anaknya makan durian, kelapa sawit, getah dan kasut putih. Plus suruh tangkap ikan kembung sendiri dari laut.

Kos sara hidup dia turun merudum.

Wow! CT jimat make-up guna tomato untuk blushing

* FB Daniel Goh

7 ulasan:

Tanah Melayu Kini berkata...

Ct? tUrn suruh makan sampah pun dia makan.. Taksub kat seorang pm yg menipu rakyt..?

Tanpa Nama berkata...

Alololo..
Sedihnya baca rintihan bdk2 umno.
Nk kurangkan kos sara hidup, buat gst, buat projek besar2 yg penuh misteri, amalkan gaya hidup cash is king.
Dan yg paling utama presiden kena kumpul tunai ratus juta dan barang berharga berbillion dlm rumah.
Ini intipati, dasar dan asas kepada perjuangan agama bangaa dan tanah air.

Betul x sin?

Tanpa Nama berkata...

Haiya,
Ini Menteli Belajalan sama Chiti Hasliza muka ada mau sama le. Kembar ke?

Tanpa Nama berkata...

Yang dipuja sangat penyanyi SPM Pangkat 3 tu apehal?..aku tak boleh brain la

Tanpa Nama berkata...

Jgn kutuk Siti Weih
Dulunya orang kampong Lipis jer
Sekarang duit ghibu ghibu
Cakap orang putuih pun berabuk skrg

Tanpa Nama berkata...

Ct ni taksub psl suami proksi tun m utk buat kerja nyamun. Budak lipis ni bukan lagi girl next door. Curi suami orang psl dia berduit dari memyamun.

Tanpa Nama berkata...

Dari dulu tak minat dia.. Fake