Sabtu, Mei 07, 2011

Kejar bayang-bayang pun dah gaduh ...Kabinet betul macam mana pula?

8 ulasan:

hilbert berkata...

Kalau Kabinet betul lagi dasyat bro,
akan berulang semula tragedi penggal kepala.."NGAYAU" hehe berebut amoi cantek hehe..gerenti Baruk Bian tak berani keluar dari Lawas hehe..

Tanpa Nama berkata...

ketua kejar amoi,opps kerjakan amoi.
PKR(pakar kejar ramai-ramai)
kongketkuat
joseh

Tanpa Nama berkata...

Ammmmmah!!!kesian wan jijah,aljub sedap2 kongkek,jijah lak yang kena tanggung...

Tanpa Nama berkata...

..xper...jijah dapat kontol besaq....

Tanpa Nama berkata...

Almarhum Tunku Abdul Rahman adalah Bapa Kemerdekaan, Allayarham Tun Abdul Razak Bapa Pembangunan, Allahyarham Tun Hussein Onn Bapa Perpaduan, Tun Mahadhir Bapa Perindustrian, Tun abdullah Bapa Mertua Khairy dan bakal PM kita Anwar Ibrahim....... Papa Jahat.

Tanpa Nama berkata...

Datu seri Anwar, lain kali kalau pandai makan pandai-pandai ler simpan. Nak main Amoi ke, ah So ke, Jambu ke janganla ajak kekawan. Sekarang ni banyak musuh yang nak aniaaya Datuk Seri. Setakat main dengan Amoi tu tak der sesapa pun kisah. Kan Datuk Seri Hadi takkisahpun kalau Datuk Seri yang main dengan Amoi tu, yang penting Datuk Seri dengan Datuk Seri Hadi jadi PM dan TPM. Begitu juga TG Nik Aziz. Dia akan buat-buat tak percaya punya walaupun dia tahu Datuk Seri yang balun Amoi dalam Video tu. Datin Seri Jijah lagilah. Dia memang tak kisah dengan video tu walaupun dia tahu Datuk Seri yang beraksi hebat, sebab dia cukup arif dengan style Datuk seri dan bentuk serta size Datuk seri punya. Tak sangka ye... walaupun Datin seri jijah bertudung dengan wajah penuh keibuan melambangkan wanita serta isteri soleha... open minded rupanya.

Tanpa Nama berkata...

Anwar pernah nyanyi satu lagu yang menyebut " lama dia tunggu tapi azizah tak datang-datang". Tu ler Kak Jijah. Bila Anwar tunggu Kak Jijah, cepat-cepatla datang. Ini tidak, kasi dia tunggu lama-lama, pas tu tak datang-datang. Penat menunggu akhirnya Amoi China Doll yang datang.

Tanpa Nama berkata...

kau punya tajuk pun dah buat orang ketawa..sin sin..nampak sangat puak2 tu gelojoh cam punaisihat dia gak