Isnin, Disember 31, 2012

Muncul pula video rogol mantan Speaker Perak


Sebaik saja timbul skandal tanah-untuk-jawatan MB di blog Pisau dan turut juga muncul di sidang Dewan Undangan Negeri Perak, mantan Speaker DUN Perak dan ADUN Tronoh telah membuat sidang akhbar mendedahkan mengenai satu video seks yang dipercayai melibatkan Speaker DUN,  Datuk Ganesan.

Selama beberapa hari, orang ramai tertanya-tanya dan ingin melihat video tersebut sebelum menyatakan pendirian masing-masing.

Penyokong BN tidak percaya tetapi ramai tidak berani mahu menyangkal kerana takut berulang balik kisah video seks bekas Timbalan Speaker Dewan Rakyat, Dato DP Vijendran pada tahun 80an.

Tanpa segan silu, Dato Ganesan telah cepat membuat laporan polis berkenaan perkara tersebut dan terus mendiamkan kontroversi ini.

Pihak Pakatan Rakyat memang takut nak meneruskan isu apabila ada pemimpin sedia buat laporan polis. Mana tidak pihak BN akan cabar Anwar Ibrahim dan Azmin Ali takut untuk membuat laporan polis terhadapi isu jam Omega dan aiskrim.


Kini pula sedang panas dikatakan di Tronoh bahawa ada muncul pula satu video seks adegan rogol yang melibat seorang yang menyerupai Mantan Speaker V Sivakumar.


Husin Lempoyang akan cuba dapat video tersebut hari ini dan terus ditayangkan di blog ini. Dalam pukul 3 petang ketika tidak banyak kerja dan selepas semua buku akaun ditutup untuk akhir tahun pada tengahhari tadi, cuba kembali ke blog ini.

Kita akan cuba siarkan video tersebut.

Pukul 3 petang ye ...

Wow! Padan muka tuduh orang, sekarang sendiri kena

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Biar betul usin ....

kutty punya cucu berkata...

sampai ke mampos pun kau ni tak berubah...musibat puna usin taik unta ni