Khamis, Julai 04, 2013

Konsultan Imej mana punya kerja?


Alahai .... pesyen apa yang dipilihnya?

Dah macam ....


Nasib baik Kak Mah pilih warna coklat. Orang luar negara ingat kita semua masih duduk dalam  hutan dan di padang ragut rumput savannah.

Wow! Salah penasihat ajer ...

18 ulasan:

Awanama berkata...

mesti omar ong punya kerja hihihi

Awanama berkata...

War room punya cadangan untuk menjadikan rakyat lebih sayang pada PM

Awanama berkata...

Semua ni angkara Anwar Ibrahim dan komunis DAP

Awanama berkata...

Ini semua konspirasi UMNO dan salah Anwar Ibrahim

Idris Jala berkata...

INi hasil lab PEMANDU yang meibatkan kementeriaan kebudayaan, MITI, kraftangan.

Peserta lab untuk baju PM terdiri dari pengilang lain batik, pembekal dakwat tak mudah hilang, pembekal kain putih, pelukis design, daan investment banker.

Orang awam akan dibawa masuk lab. Baju PM perlu dapat feedback.

Oleh itu jangan persoal pilihan baju PM kerana kami telah jaankan kajian, jana ide dan serta merta buat ;ilihan yang diterima semua yang diatur consulant.

Hampir meletup test tube campuran dye i maklmal kami

Awanama berkata...

Sapa lagi punahsihat public iage kalau buakn farid riduan.

takde ke orang nak check universiti yang dia pergi tu serupa preston university

Awanama berkata...

Dgn ini sah lah ... PM tu ikut je kata-kata penasihat-penasihat ... tanpa ragu-ragu ... tanpa was-was !!!

Tapi adakah ini yg rakyat mahu ?

Unknown berkata...

siapa bilang berlainan spesis tak boleh jatuh cinta

azman berkata...

Assalamualaikum sein,


Biar betul sein, PEMANDU tak buat baju la,PEMANDU koje deme buat longkang,ini mesti koje kamu ni, kamu lukis sendiri kat gambar PM kan? kan? kan?.

Tapi aku nak jugak gelak,chek gelak guling guling ni Sein oiii, hahahahaha

azman berkata...

Assalamualaikum sein,


Biar betul sein, PEMANDU tak buat baju la,PEMANDU koje deme buat longkang,ini mesti koje kamu ni, kamu lukis sendiri kat gambar PM kan? kan? kan?.

Tapi aku nak jugak gelak,chek gelak guling guling ni Sein oiii, hahahahaha

Awanama berkata...

Mak datok! Jenoh gelak dlm perut. Mujor tak gelak terguling2.

Awanama berkata...

padanla dgn orangnya sin..aku dari jauh nampak jambul je.orangnya tak nampak lagi.bertuah ah jib dapat bini tip top

Awanama berkata...

sudah terang lagi bersuluh

ini langkah tsunami cina utk halau Melayu balik hutan

Awanama berkata...

najib dah jadi zebra pulak dah...kesian dia ni..sejak kena rejek kaw kaw ngan sepet...macam hilang arah..dah abis kekonfiden kemancolan kekontrolannya..ambik kau..ajib kor la sangat ..

Awanama berkata...

Transformasi Najib dan Rosmah menjadi....Zebra dan rhino...ha..ha...ha

Awanama berkata...

pembandingan kedua gambar di atas adalah satu penghinaan terhadap segala hippo hippo.

Awanama berkata...

Kalau Rosmah yang pakai baju zebra dan Najib pakai baru coklat, mesti lagi giler bising.

Awanama berkata...

patutpun pm mcm tak hapi jer rupanya sbb pakai baju tu plk