Selasa, Julai 23, 2013

Selamat Hari Jadi Dato Najib


Selamat haji jadi ke 60, Dato Najib. Muga sihat dan cergas pemikiran semasa mentadbir negara.

Wah! Cantik dan comel kucing Dato.

Meow meow ...





Baik-baik Tok, mereka yang bukan suka kucing tapi buat-buat suka kucing depan Dato.

Sambil tu, jangan lupa hal ayam pula.







Wow! Masih untung orang dari jual unta.

7 ulasan:

Awanama berkata...

Sin ,bolih masuk ?
AH JIB GOR Prince Of 1M

Ah Jib Gorrr,PM 67 hari, masih sibuk dengan pengagihan jawatan dan kedudukan di kerajaan dan glc .Pandai jaga duit kunun ,main beli aje asset tanpa siasat runding turun harge.Money is no problem, tapi ingat sikit ,siapa yang dapat komsen finders fees brokerage legal fees.
Ah Jib Gorr:
a.1M4U outreach
b.Sahabat Cameron,Prince wannabe, Anglophile, Neville Chamberlain klon.ucap happy besday kapad orang putih .
c.Suami FLOM .
d.Ketua politikal Lab
f.Bapak liberal engage inklusive
g Bapak sekolah cina vernakular .
h.1M4U transformasi
i. Penyokong tegar MUFC Tony FFFFF AIR ASIA.
j.Banyak "cash dan asset" di Malaysia,bolih beli semua bangunan mahal di london, MY SECOND HOME tau.
k. 10,000 pound sterling untuk OUTREACH 1M4U di England.
l.Tok Penghulu LONDON MY SECOND HOME,akan dapat pangkat SIR,atas ucapan besday,dan cameron rekomen .
m.Ah Jib Gor di sampahkan tsunami cinabeng kencing hancing..
n.Ah Jib Gor sepak Orang Melayu dan bumiputra yang desak balasan atas kejayaan UMNO dapat 88 kerusi.Masih tak mau mengaku melayu.
o. Ah Jib gor yang amat seronok dengan orang putih yang sahabat kepada zionist dan anti Islam cameron..tak seronok sesama Islam.tak seronok tegar.
p. Ah Jib gorrrr nama kan diri nya presiden parti melayu terbesar dengan 3 juta ahli.
.Utamakan kepentingan barat Obama CameronEU .
q. Ketua in chief off budget agency 1MDB dan PMO.
r. Sedang dan tengah agih kan ghanimah PRU 13.
Orang melayu desak: Letak jawatan tak payah tunggu tukar Presiden .
Naikkan presiden orang melayu baru di PAU.
saya ulang: letak jawatan.

arjuna waspada
changkat lobak..

Awanama berkata...

Masa PRU13 mmg saya nak undi PAS sbb berita2 tak syok tentang isu2 politik,berubah niat sbb kena tarbiah panjang lebar dekat 3 jam la dan membuat saya yakin akan perjuangan agama dan bangsa melayu,mmg betul dan saya mengaku salah kerana buat pilihan yg tak betul.Bila baca komen di atas,boleh bertukar jdi orang putih pulak,melayu dan islam ntah ke mana.Abang,boleh pinda balik tak pangkah pada kertas undi aritu.Sebab sekarang nie,lagi teruk dr zaman Pak lah.

Awanama berkata...

Salam Sin ,

Happy Besday PM Najib ..UMOr pun dah masuk 60 thn . dah boleh bersara dari perkhidmatan. Jaga Kucing lagi baik drp prestasi tak seberapa dlm menjaga negara...

jebat berkata...

Salam Takzim, Tuan haji,



Selamat Hari Lahir buat DSNajib.

Semoga Allah memberi Hidayat, Kesihatan Yang Sempurna, Panjang umurdan murh rezeki.


Muga ditetpakn iman dan dikurniakan petunjuk untuk memimpin Negara, AMIN.

Awanama berkata...

Semoga Tok Jib dimurahkan rezeki dan bahagia serta dapat buat kerja dengan baik.

amin

Awanama berkata...

Tabik to MyPM

Dia gagalkan Nuaq dari jadi PM,
tapi Nuaq taknak bersara seperti dijanjikannya.. wahahas

Awanama berkata...

najib bagus resign dgn kadar segera...muak dgn BS 1M