Isnin, Julai 22, 2013

Tak faham-faham ke?


Dato Najib akan lancarkan bubur lambuk 1M4U. Bubur apa benda tu? Bubur 1M4U.... I Malaysia for you.

Kena tanya war room dan penasihat ni. Sama ke dengan ....








Barang tak laku, jangan lagi dijualkan
Kalau dijual, nanti merana badan

Rakyat tak undi, ada sebabnya
Tak mahu faham kenapa, sendiri aniaya.

Pembaharuan tak diterima, tak payah terus lagi,
Kalau tak henti, nanti disuruh berenti.

Wow! Ada dengar Tuan-Tuan Penasihat?

9 ulasan:

pemandu di rehat dan rawat berkata...

Ini memang kentang...

Potato chip pun kentang,

Whipped potato pun kentang jugak...

superadv711 berkata...

Najib jual ubat kuat
BESPANKER
Besar
Keras
Panjang

Awanama berkata...

bagi bubur lambuk dgn niat sedekah jer la,tak payah jual program yg telah gagal.Jual program yg berjaya mcm UTC,KR1M shj.BR1M tak berapa nak cantik utk membela nasib bangsa melayu.Buatlah program penghasilan makanan dari kawasan tengah ke rangkaian terminal makanan di wilayah utara,selatan,pantai timur dan kuala lumpur.Matlamat utama utk mencapai kestabilan harga barang sepanjang tahun dgn penyertaan program melahirkan pemborong melayu.

Awanama berkata...

kalau tak paham2 tu bingai namanya...kalau paham tapi terus juga tu namanya saja cari penyakit...pilih la mana satu(dari badak sumbu)

Awanama berkata...

Ah Jib Gorrr,PM 67 hari, masih sibuk dengan pengagihan jawatan dan kedudukan di kerajaan dan glc
Pandai jaga duit kunun ,main beli aje asset tanpa siasat runding turun harge.
Money is no problem, tapi ingat sikit ,siapa yang dapat komsen finders fees brokerage legal fees.
Ah Jib Gorr:
a.1M4U outreach
b.Sahabat Cameron
c.Suami FLOM .
d.Ketua politikal Lab
f.Bapak liberal engage inklusive.
g. Bapak sekolah cina vernakular ,perosak dasar Pendidikan negara
h.1M4U transformasi
i. MUFC AIR ASIA .
j.Banyak “cash dan asset” di Malaysia
k. 10,000 pound sterling untuk OUTREACH 1M4U di England.
l.Tok Penghulu LONDON MY SECOND HOME.
m. Ah Jib Gor mangsa tsunami cinabeng kencing hancing..tak sempat istinjak lagi.
n. Ah Jib Gor sepak Orang Melayu dan bumiputra yang desak balasan atas kejayaan UMNO dapat 88 kerusi.
o. Ah Jib gor yang amat seronok dengan orang putih dan sahabat kepada zionist dan anti Islam cameron..
n. Ah Jib gorrrr nama kan diri nya presiden parti melayu terbesar dengan 3 juta ahli. .Utamakan kepentingan barat Obama Cameron EU .
p. Ketua in chief off budget agency 1MDB dan PMO.
Q The MOST sinocised pm in malaysia
orang melayu desak: Letak jawatan tak payah tunggu tukar Presiden .
Naikkan presiden orang melayu baru di PAU.
saya ulang: letak jawatan.
arjuna waspada
changkat lobak

Awanama berkata...

Bila nak lancar 1Ayam?
Harga ayam makin naik ni

jebat berkata...

Salam Takzim,

Mentari SARDIN, PM 'SARDIN CAT(le) FISH. Dah memang kena.

Ada FAMA - hidupnya lebih banyak koma,

Ada FIMA, hanya mementingkan NAMA,

FELDA dan FELCRA tabung simpanan orang orang yang dipaksa BERSARA,

Tunggu sahaja 'until we are goiang down to bottom'

Si Luncai terjuan dengan labu-labunya. Biarkan biarkan

Awanama berkata...

bila nak lancar 1Ayam4U

Awanama berkata...

mcam era paklah kami sayang pak lah Najib I luv PM..Duta 1m4u mana menghilang?