Ahad, Jun 02, 2019

Jika DAP ikhlas dekati Islam, lepas raya kasi sunat, "potong"!


DAP kini sedar mereka perlukan sokongan orang Melayu Muslim.

Mula-mula DAP sedar adalah bila UMNO dan PAS umumkan kerjasama. Jika hubungan mereka dengan PPBM retak dan putus, lagi terjejas strategi pecah dan perintah undi-undi kaum majoriti Melayu.

Ekoran itu, mereka sedang bersungguh-sungguh mengambilhati orang Melayu di bulan Ramadhan.

Husin terbaca komen berikut di media sosial:
"Ramadhan kali ini pasti nya berbeza dengan ramadhan yang kita lalui sebelum ini. Apa yang beza nya..?
Dalam sejarah kita berada di bulan ramadhan, tidak pernah lagi berlaku seperti majlis iftar di kuil sikh, cina dap beri tazkirah ramadhan di masjid, cina dap rasmi majlis khatam Al Quran di masjid, paderi dan ajk gereja edar bubur lambuk ramadhan..tapi ia berlaku di zaman ini bawah pemerintahan PH.
Ada juga orang islam yang bersetuju perkara seperti ini berlaku sedang kan ulama'2 muktabar melarang perkara seperti ini kerana mendatangkan fitnah besar pada ummah dan agama bahkan ia sangat berbahaya kepada aqidah umat... 
Percaya lah jika perkara seperti ini di terus kan, nanti kita akan lihat ramai umat islam akan beri kepercayaan pada bukan islam untuk menjaga urusan agama islam, dengan matlamat menguasai sepenuh pemerintahan negara di tangan mereka...
Dan ingat lah, ini lah perancangan yahudi ke atas tanah melayu..tolong ingat dan simpan fakta ini.."
Bagi mereka yang bersetuju dengan penglibatan wakil-wakil rakyat bukan Islam DAP ini, ada yang bersangka baik kata ini dakwah untuk membuka hati mereka masuk Islam.

Senang saja nak uji keikhlasan mereka, lepas raya ini buat majlis khatam beramai2 untuk wakil2 rakyat DAP ini.

Wow! Berapa agaknya yang sedia disunat?

Tiada ulasan: