Khamis, Jun 27, 2019

Letak jawatan kerana "semburit" bukan cara Malaysia


Alahai Atoq!

Mengulang hujah basi yang dikitar semula. Sepatutnya dibungkus dan eksport sisa buangan untuk industeri kitar semula luar negara.

Dulu Atoq juga ngata DAP macam-macam, sekarang boleh tidor sekatil. Walaupun mimpi lain-lain, jangan-jangan sudah semburit sesama sendiri.

Dua-dua yang impikan PM pengganti Atoq pun pengamal semburit. DAP pertahan dan penyokong tegar si penyemburit tua sampai hari ini.


Dah sebut semburit, dulu dia juga kata penyemurit tidak layak jadi PM tapi kini kata pula letak jawatan kerana semburit bukan cara Malaysia.

Helahnya...


Rasanya Kelab Che Det perlu spin untuk pertahankan Atoq sebagai pemimpin ulang dan negarawan yang hebat dan sentiasa konsisten.

Tujuan sebenar Atoq adalah untuk kata Azmin tidaklah begitu bodoh kerana dia memang bodoh.


Lantaklah Atoq nak kitar semula tuduhan pasal PAS dan UMNO, takkan bakal PM penyemburit dan pilihan terbaru Atoq pula pornstar.


Gabungan parti Atoq bernama PH, Pakatan Homo.


Bagi Atoq yang tak habis-habis berdendam dengan PAS sejak kalah PRU 1969, barang yang lepas jangan dikenang. Kalau dikenang, tak habis berperang.

Tengoklah komitmen PAS untuk maju ke hadapan menyatukan ummah bersama UMNO. Dengar khabar Atoq takut UMNO-PAS akan menang PRU15.

Ada mula kata apa salah penyatuan ummah UMNO dan PAS libatkan sekali PPBM. Ada orang PAS pun terbuka pada kemungkinan demikian. Ia sesuatu yang ideal.

Agak-agak PAS ok tak PAN dan PKR masuk sekali?

Wow! Takkan Vincent Tan cina buta Atoq2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Did najib letak jawatan bila doj kata mo1. No no. So why azmin misti letak jawatan.
Tak masuk akal.

Tanpa Nama berkata...

Anwar kena? Masuk tak akal?