Sabtu, Mac 26, 2011

11:39 PM Balik main Twitter


Dua das dalam 20 minit dan balut dengan tissue paper.

Sambung semula main twitter.

Harap-harap orang tak tahu ... hehehe.

21 ulasan:

antidrm berkata...

sudah la sin..ko ni kuat temberang..

usabukata berkata...

kalau semua orang guna twitter dan facebook sebagai alibi susah la macam ni.

Tanpa Nama berkata...

Twitter n Feacbook bila pun boleh maiiiin... orang lain pun boleh tolong maiiiiin. Tak kan setiap minit Anwar main twittwr @ feacbook...

Tak payah temberang. Memang susah lah usabukata, kan.. kan.. kan?

Tanpa Nama berkata...

Main facebook dan twitter lama-lama jemu jugak. tak ada suara. bosan-bosan

pakngah santan berkata...

apasal anwar tak response pasal kehilangannya selama 2 jam dari twitter? juak dia pula tolong cover line. suruh bersumpah, dia guna yusuf qardawi. suruh beri dna, dia guna karpal singh. kena serang dengan ummi hafilda, dia guna si murtad beginda. isu Allah, dia guna md nor manuty. tapi cakap berdegar-degar macam dia yang paling handal dalam dunia.

PENDEDAHAN VIDEO TERBARU DATUK B DI UTUBE berkata...

B for BeBAL

Video seks Anwar di Hard Rock Caffee: http://www.youtube.com/watch?v=_BMSmsQV66U

Tanpa Nama berkata...

Penyokong Anwar otak monyet... Ada otak letak kat kepala takok.. Itu pasal cepat abis

Tanpa Nama berkata...

anwar mmg ade 'org dia' tlg twit n komen d fb..'org dia' xkn tampil atas dasar periok nasi..unless 'org dia' ade maruah mcm rahimi..

Tanpa Nama berkata...

penyokong anwar ni tegar betol..obses..seolah mcm same dgn puak ajaransesat..jgn gunekn agame nuar..doktrin apelah yg nuar da saiko dorg..xfhm btol..

Melaka Maju 2010 Tanpa Perogol Kanak-Kanak berkata...

Salam,
Minta pencerahan dari tuan punya blog:

1. Benarkah Datuk Eskay seorang ahli pernigaan serta mempunyai 5 buah kilang baja di selatan Thai.

2. Benarkah Syarikat Datuk Eskay ni telah dijanjikan projek membekalkan baja untuk konsortium Synergy Perdana yang melibatkan kerjasama strategik antara Felda, Felcra dan RISDA. Konsortium ini pula di pandu oleh Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah yang menterinya pula ialah Datuk Seri Shafie Apdal.

3. Saya tak ingatlah sapa nama pengerusi RISDA ketika ini.

Sumber: http://mstar.com.my/berita/cerita.asp?file=/2010/2/24/mstar_berita/20100224192250&sec=mstar_berita

http://www.home.net.my/blog/kerjasama-strategik-felda-felcra-dan-risda

http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=0225&pub=utusan_malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_03.htm&arc=hive

Tanpa Nama berkata...

Celaka punya Umno..ini sumer konspirasi! Anwar dizalimi..Batangnya telah dipasang remote control oleh Umno ketika didalam penjara dulu! Umno zalim! AnuWar tak bersalah!

Tanpa Nama berkata...

11:39 pm Balik main twitter ?

aku ingatkan tadi dia balik nak main dgn isterinya.

rupanya balik main twitter. ish ish

Antibarua berkata...

denial syndrome
Denial is a defense mechanism postulated by Sigmund Freud, in which a person is faced with a fact that is too uncomfortable to accept and rejects it instead, insisting that it is not true despite what may be overwhelming evidence. [1] The subject may use:
simple denial - deny the reality of the unpleasant fact altogether
minimisation - admit the fact but deny its seriousness (a combination of denial and rationalisation)
projection - admit both the fact and seriousness but deny responsibility.
The concept of denial is particularly important to the study of addiction.

Kondom Getah Asli Risda berkata...

Baja yang menyatukan "mereka" semua.. Sin ko pun ada share jugak ke jual taik unta buat baja felda & Risda... 25 percent jugak kerrr????

Tanpa Nama berkata...

bangang punya trio...paln dok jadi..aku pulak malu nok gi minum kat kedai...oder roti kosong yang sampai.. perli dari budak PKR... merah muka !!!! nok jawab fakta tak dok. Pemimpin punya palnning dok jadi..hok bawoh mampoooooh nok kena jawab... lain kali jangan nok susohkan hok yg bwh.. mu buleh projek juta-juta.. hok bawoh mampooooh nok jawab isu ning

Tanpa Nama berkata...

ANU AR DALAM kotak tisu .wakakakakakakakak....kesian kat penyokong tegar PKR tak habis-habis dok kena bodo dgn panglima bontot depa dah la tu bersubahat pulak menipu .... ni la akibat nya baik pompuan atau jantan semua ada akai tapi letak kat pungkok wakakakakakakakak .AWAT HANGPA NIE BODOHHHHHHHHHHHHHHHHHH SANGAT HAAAAAAAAAA

Tanpa Nama berkata...

Sin,

Tweeter tak boleh jadi alasan dia kat rumah atau kat mana. Orang sekarang bukan pakai PC ataupun notbook duduk di rumah. Dia boleh bertweet pakai blackberry, iPhone atau Samsung Galaxy atau alat komunikasi yang lain. Dia boleh bertweet sambil "main" pun di hotel.

antidrm berkata...

aku percaya apa sin cakap..sebab dia ni org yang pandai cakap...cakap aje..benda lain tak tau...

azman berkata...

Assalamualaikum sein

Dunia memang semakin tua,tapi penghuninya masih tak sedar sedar.

Ape yang kita nak jawab bila anak cucu kite tanya? atokkkkk anu arr tu sape?.

Main, Jgn Tak Main berkata...

Kalau nak main twitter, main lah. Asal jgn main pompan mongolia lagik: merbahaya tu - boleh meletup!

Tanpa Nama berkata...

Cilako ko sin....ko cakap dia balik main twitter...mana ade dia main twitter....anu arr cakap main bonngol unta lagi bagus dari main twitter...dia ckp main bonngol kat dada pon sedap jugak...tapi dia cakap yg paling sedap ialah bonggol kat belakang anu...sbb bonggol tu bleh twit anu dia....twit twit twit...