Selasa, Mac 22, 2011

VK Lingam the past, Anwar the present


2007

VK Lingam: "Looks and sounds like me, BUT it is not me."


2011

Anwar Ibrahim: "Look, long and strong like me BUT perut buncit ..."

Read Anwar's denial in The Star here. Still blaming others, particularly those with bulging stomach.

How come he can deny? Has he seen the video?

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

itu datuk T sebelom ni dikenali sebagai mr T dari A Team tu ke?

lelaki Z

ajai62 berkata...

Assalam Bro

Selalunya orang yang buat kerja tu tahu macamana nak jawab soalan cepumas. Tapi yang kes kali ni belum dituduh dah tahu apa yang perlu dijawab. Pelik betul kalau manusia dah halal berkawan dengan syaitan. hehehe

Tanpa Nama berkata...

azizah terliur gamaknya. dah lama bang nuar tak tunjuk perut kat dia. tu yg meraba sakan perut nuar tu. amik peluang buat depan orang ramai.
perut tak buncit pasal anwar tahan nafas tu....

Tanpa Nama berkata...

You will deny if you did not do it whether you have seen the video or not.
It is like you bro... if you were somewhere else and somebody says that you are caught in video in different location... you would definately deny it even though you haven't seen the video... betul tak?

marilyn berkata...

Booooo....
Nuar tahan napas tu....
Booooo....
Abis la kau Nuar.

Tanpa Nama berkata...

VK Lingam the past ?! Biar betul,ini bukan sekadar 'fucking' amoi seorang, tapi 'fucking' sistem keadilan yg setaraf perlembagaan yg menjadi perjuangan agung parti keris telanjang. Mana boleh VK lingam the past..buka balik fail tu.

mat saga berkata...

kira ok la nuar nie....

kiri bole.. kanan bole... sukma kata mengiring bole.... depan bole... belakang pun bole..

pehhhh anwar bole beb...

kalau player bola nie kira macam Franz Beckenbauer laa.... kira LIBERO kata... tapi untuk anwar kira LIBIDO laa

Man Dego berkata...

Big strong dan friendly. Itu lah kekuatan Bang Nuar.

Tanpa Nama berkata...

Di Pakistan, Taiwan orang sanggup membunuh kerana politik, setakat video tu kacang je....

pistol berkata...

laki dah.. perempuan pun dah.. lepas nie apa plak?

Tanpa Nama berkata...

Lepas ni bapok la pulak!

Tanpa Nama berkata...

Husin,

Awat yang PDRM buleh biaq editor2 tu tonton video BLUE kat Perkosa Seri Negara? Tak salah ka depa tengok blue?

Kalau buat live telecast mesti ramai yang amik cuti, tonton sama2.

1BLUE

Tanpa Nama berkata...

cakap byk takde gunanya sin..
mana videonya..publish cepat, mari kita nilaikan samada benar atau palsu...lgpun, aku dh lama xtgk video blue..hehe

pakcik din

Tanpa Nama berkata...

aha bleh pakai bekung what