Rabu, Mac 28, 2012

Mahfuz Omar lancar nasi goreng


Tarik tirai pula untuk makan tengahhari.



* Dari GAP sini

15 ulasan:

KZSO berkata...

mahfuz nak launching ke mana dgn speaker tu? nak launch ke bulan ke?

Tanpa Nama berkata...

Launchin ABAI muahahahahaaha

Tanpa Nama berkata...

dah tak reti cakap omputih tak payah la tulis omputih bahasa kebangsaan kan ke ada ... ni laa melayu boleh pakai Tie mula la nak speaking tak ada semangat Melayu langsung ....

Tanpa Nama berkata...

Bukan LAUNCH,

tapi...

LAUNCH..AU!

Tanpa Nama berkata...

bukan setakat english, yg BM pun gagal juga.

Tanpa Nama berkata...

bukan setakat english, yg BM pun gagal juga.

Tanpa Nama berkata...

Mahfuz antara orang yang menentang PPSMI,nanti pelajar-pelajar Melayu pun tak tahu nak bezakan antara lunch
dengan launch.....bayangkan Mahfuz jadi PM dan berucap diPBB "Malaysia will lunch our first rocket to the Moon next year".....ha....ha...ha mau sakit perut dan tercengang semua pewakilan diPBB.....

Jokiden berkata...

Dulu-dulu ada seorang wakil rakyat poie London,untuk menghadiri satu persidangan, bila dia nampak pekerja hotel tu dtg nak membawa begnya dia terus berkata sambil rokok tersepit kat bibirnya. . "yes..yes please carry me.." sambil tangannya menunjuk ke arah beg. Omputih tu jadi confuse..lalu dia dalam ragu-ragu cuba untuk mengangkat YB tu..

Tanpa Nama berkata...

mahasiswa tugas dia belajar tak siapa suruh berjuang sana sini, berjuang CGPA yang terbaik yang tertinggi ini tak tau cari kesalahan orang lain macam dia tu betul sangat. Hangin tengok mahasiswasekarang, berlagak pandai cuba cek result dia orang cukup makan, graduate nanti dok kelas bwah je tu pun dah bangga. Buang duit rakyat je taja mereka semua.

Alisha Residenc berkata...

Hello,
Anda boleh menukar pautan blog saya?
http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
Berterima kasih banyak

Alisha

Tanpa Nama berkata...

Launchau

Tanpa Nama berkata...

Itulah bahasa omputih dari mamat yang berangan nak jadi PM!!!.

aiman darjah 3 kuning berkata...

atok mahfuz, lunch laaa, bukan launch

Tanpa Nama berkata...

alahai bukan apa, keyboard ooooopps "kuncipapan" mahfoooz dah mintak pencen

Tanpa Nama berkata...

abang sayang ni dah terpele'ot otak agaknye

tajuk lari jauh nun disana