Ahad, Mac 11, 2012

Salah 'headline'


Husin masih ingat betul-betul.

Sebaik saja Dato Seri Anwar Ibrahim dilepaskan mahkamah atas dakwaan meliwat, dia pergi ke Bombay hari berikutnya dan memberi temuramah kepada media BBC.

Dia ada menyebut mengenai hak mengamal seks tertutup. Turut sama dia menuntut sudah masanya dihapuskan seksyen undang-undang berkenaan salahlaku seks luar tabii. Ternyata sekali laporan BBC tersalah 'headline".

Kalau Husin jadi penyunting, sudah tentu berita itu diberi 'headline' berikut:

Wow! Ada juga orang ini macam ka?

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hehehe ... betul tapi benar.

anwar mahu free erection
anwar mahu free seksualiti merdeka
anwar mahu free use of kalimah allah
anwar mahu free for muslim to murtad
anwar mahu free from islamic state
anwar mahu free from syariah law
anwar mahu free to say islam is same with other religion
anwar mahu free malay and bumi from article 153
anwar mahu free from royalty
anwar mahu free for rumah urut like selangor
anwar mahu free for liquor consumption
anwar mahu free palestin for israel
anwar mahu free diplomatic ties with israel
anwar mahu free american base
anwar mahu free economy for foreign control
anwar mahu free macam-macam so we be slave in our own country and land

anwar shd be sent to jail and no more free to cause destruction

Megat Tawarikh berkata...

BODHO..takdok yang dok bodho..melaingkang bodho-bodho belakhe..nok wat guane..zamang oghang dok takot dose nerake..awok nok jawak guane Pok Aji Using kite..berat ke dok sekse jadi penyubur petenah nih!!

freemalaysiakini berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Husin Lempoyang berkata...

Megat Tarawikh

Hok mano yang tak benar.

Akhir zamang pun, amar makruf nahi mungkar masih samo.

Anwar bawa kemungkaran, mu nak tanggung ko?

Baik kamu nasihat anon 9:39 tu.

Banyok dio fetnah tu hehehe.

Husin Lempoyang berkata...

Kalau freemalaysiakini nak advertise, bayar dulu hehehe ...

Tanpa Nama berkata...

inilah bukti ternyata dia meliwat anak jambu muda ria

sebab tu keeccuuuuuttt nak angkat sumpah

anti bohmau berkata...

pak usyin,

sbg org Islam, ambo hanya akan percaya semua tuduhaan ke atas nwar berupa fitnah semata2 jika nwar ke Mekah & berjaya masuk kedalam Ka'abah!! di luar Ka'abah ada isteri & anak2nya, Azmin & isteri serta anak2nya...Insyaallah, ramaila org akan percaya betapa 'suci' nwar berahi ni!