Selasa, Mac 13, 2012

Minta dianggap


Artis macam begini ...?


Mesti Husin punya haji kena persoal lagi. Kalau bantai Rosmah, mesti tak kena persoal.

Ingat ye, bukan Husin yang mintak dianggap demikian.

* Petik dari GAP

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kami rayat malaysia rindu tengok anu-war joget dengan rosmah baru ngam husin tolong dapatkan film tu ok?

Tanpa Nama berkata...

Sekare nih Pok Nik royat " Bo lah PRU 13 dah dekat, ambo ABAI sajo lah"

Tafsiran sahih nyo adalah ABAI= Ambo benci Anwar Ibrahim.

Nik Rahmoh

Tanpa Nama berkata...

@ anon 12:28 pm : Aku rasa setuju bebenor ngan kerinduan hang ni. Nampak macam ade persamaan dan agak "sosuai" depa berdua tu. Sorang giler shopping sorang lagi giler gi 'obersi' (oversea) dan....... (dot,dot,dot) PENDEK KATA, Ngam sangatlah tu!!!. Jodohkan mereka cepat-cepat. Ish...kalaulah betul2 terjadi, habis almukhlisin harta bapak ku!!!!

pak maun berkata...

giler glamour jugak....

Tanpa Nama berkata...

haaahh terpaksa lah segala ceramah dan syarahan harus dibatalkan

sebab menggunakan agama utk menghibur .... erykah dah kena

Tanpa Nama berkata...

ingat senang senang boleh jadi artis ke pak nik ?

Pi masuk AF dulu , tengok berapa ramai orang nak afundi tok guru.

tu baru caranya

pak mala0n berkata...

syabas video yg bessssttt!!! kasi buat banyak2 video mcm ni, sure puak2 fuckatan bunuh diri...kah3

anti bohmau berkata...

pak usyin,

fatwa baru to guru ni bakal membuatkan ahli2 pas angkut gitar serbu komposer2 la plak!!!

Tanpa Nama berkata...

Bukan baik jadi pelawak lah... lebih baik jadi 'pelakon' atau 'pelakon porn'.