Isnin, Mac 31, 2014

Kenapa kanak-kanal lelaki dalam kerisauan tentang masa depan mereka?


Kecil-kecil lagi budak lelaki ini sudah merenung panjang akan masa depannya.


Adik ini sudah sentiasa dalam kesedihan setiap kali terkenang.


Budak lelaki ini dah terenti menangis setiap kali dia merasa ketakutan.

Kenapa ye ... kenapa budak-budak lelaki ini semua risau, bersedih dan ketakutan untuk berhadapan masa depan ketika mereka masih anak-anak kecil lagi?

Adakah sesuatu yang bahaya akan menimpa kita?

Nak tahu lihat di bawah ....























Tengok lagi bawah






















Lagi bawah
























Sikit lagi bawah





























Hampir dah














Ini sebabnya



Adakah ramai lagi yang akan muncul untuk minat budak lelaki?

Wow! Bayangkan ... ada pula yang mahu hak bersama binatang

9 ulasan:

kluangman berkata...

Kalau anwar kena sumbat dlm penjara, kenalah tabik spring kpd najib.

Kalau anwar cerdik...dia yg patut sumbat najib ke penjara.. rakyat sdg menanti.

Wali Selipar berkata...

Hussin, ko ada baca tak cerita nie --->

http://www.astroawani.com/news/show/pak-lah-antara-pemimpin-dunia-diawasi-agensi-keselamatan-as-32810

Apa la punya bodoh US nie. Nak spy Pak Lah, sama dgn dia org spy kucing Parsi aku. 24 jam keje tido je. Mesti dlm report tu tulis...TIDO....TIDO...TIDO

Tanpa Nama berkata...

Janganlah takut sebab kalau asyik sodok buntot mana nak dapat Baka . Tidur lenalah dik ku

Tanpa Nama berkata...

betul kata kluangman..sampai 2 kali kena perangkap[kalau betul perangkap le]..nampak sgt tak brape cerdik..

Tanpa Nama berkata...

Err..

Sape kat sini nak jadi anwar ibrahim sila angkat tangan...

Bala2

Tanpa Nama berkata...

Anwar memang manusia paling bodoh dlm sejarah ketamadunan manusia.

Dia kata kes liwat dia satu konspirasi, dah tentulah dia maksudkan dari musuh politiknya.

Kalau sekali terkena, lainlah. Ini sampai dua kali. Macamana boleh terjadi? Nampak sangat bodohnya!

Kalau dia seorang yg cerdik, dia pasti berhati-hati supaya tidak berlaku utk kali kedua. Tapi tidak!

Maknanya ... otak dikepalanya tak boleh berfungsi dgn betul, sama dgn kepala kotenya yg tidak ada otak .....

Tanpa Nama berkata...

Zaman jahiliah orang tanam anak perempuan mungkin zaman akan datang ramai anak lelaki pula 'kena tanam' oleh species homo sapien yang bertuhankan nafsu.

Tanpa Nama berkata...

Pirah! You bunuh karier politik you Sendiri. Mangkok Hayun

Tanpa Nama berkata...


U Ulang I Saman! Saman la Bar Council yang Confirm you Peliwat Suka Sama Suka. Berani ka atau Kecut Teloq.. he..he