Rabu, Mac 23, 2011

Di mana anda ketika itu?


Orang Amerika ada satu tabiat yang menarik. Mereka suka bertanya dimanakah anda semasa sesuatu kejadian utama sedang berlaku.

Contohnya, dimanakah anda ketika John F Kennedy ditembak Dealey Plaza, Dallas, Texas pada pukul 12:30 tengahhari pada hari Jumaat November 22, 1963?

Atau dimanakah anda ketika John Lennon ditembak di The Dakota, New York pada Disember 8hb, tahun 1980?

Apakah anda sedang lakukan ketika Apolla 11 mendarat di bulan pada July 20, 1969?

Ianya seolah-olah satu mistik buat orang Amerika untuk menghubung kaitkan diri mereka dengan kejadian-kejadian penting sebegini.

Sekarang satu persoalan besar di Malaysia tetapi tidak mistik untuk mencari siapa sebenarnya orang dalam video seks.

Di manakah anda pada tarikh 21 Februari dari pukul 10.23 hingga 10.45 malam?

Anwar kata dia sedang main Twitter, kononnya. Bukanlah dia.

Ini bermakna dia tuduh orang lain si buncit itu.

SMS kata bukan Dato Thajudeeen Wahab sebagai Dato T ataupun yang hilang jam Omega. Dia berada di Yemen membantu pelajar-pelajar yang berhadapan dengan negara tidak aman ketika itu.

Husin tidak twitter atau pun blogging masa itu tetapi tidor di rumah. Ana tunggu video tersebar luas kelak.

27 ulasan:

Lord Garam berkata...

loh, gue kepingin sekali mau tonton prono mas nuar...

mahu tonton kehebatan diranjang...

Awanama berkata...

Kalau di kondo ada CCTV di lobi dan lif, di hotel lagi lah ada malah lebih canggih lagi. Adakah anwar mahu tempah maut kali ke-dua. Kalau mahu balun amoi, baik buat trip ke macau, hong kong ke atas urusan international deal.
Yang VVIP buat kerja ni kat oversea berlambak, kalau kita minta pakat bersumpah nanti peluh ke seluar dalam.

Awanama berkata...

saksi alibi : wan jijah waktu tu tengah cuci kain telekung, (sebab tu anuwar kena keluaq pi cari lubang lain).

:-) hehehe

Pokok berkata...

Pembetulan, menurut info terkini, video tu bertarikh 2008. Sila rujuk blog saya, http://pokokakar.blogspot.com/2011/03/individu-datuk-t-didedahkan.html

Mat Cendana berkata...

Saya ingat... pada masa tu, saya pun di rumah jugak dengan keluarga... dok minum teh-o dengan biskut mayat. Saya pun ada photographic memory; macam bekas boss sorang coffeeboy tu.

mat saga berkata...

Tuan Husin...

Pada tarikh 21 Februari (hari isnin malam selasa) dari pukul 10.23 hingga 10.45 malam saya berada di rumah...

saya sedang menjalankan tanggungjawab saya sebagai suami kepada isteri saya yang cantik dan manja......

tapi tak sangka pulak anwar pun buat acara yang sama.. tapi dia buat kat hotel laaa... iye laaa dia kaya... kita biasa jee...

ce cite sikit husin.. dengan sapa si nuar tu bertembak...

Awanama berkata...

Tuan Husin,
hang jangan jadi low macam sorang MP katak tu, hari ini kata dia yakin anwar terlibat, esok pula kata ini kerja anwar sendiri nak alih isu DNA, dalam TV pulak tu.

suares berkata...

Husin

bukan ke masa itu kita sama sama di kedai mamak sedang nonton bola liverpool lawan man.u

dan malam itu liverpool menang teruk dan awak melarikan diri sebab sapa yg kalah kena belanja satu table.

ceh ceh ceh buat lupe pulak.

Awanama berkata...

husin, hati2... it might be another game by anwar too. umno tak boleh fall for their game. baca ni.

http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2011/03/kisah-benar-video-seks-anwar.html

Awanama berkata...

pada ketika itu usop dan usin sedang skodeng hantu kak limah.

Awanama berkata...

hey mau skill hebat ? download permata yg hilang http://i-filez.com/downloads/i/145988/f/permata_yang_hilang.rar.html

azman berkata...

Assalamualaikum sein

Anu arr ni memang nak cari nahas je..ape dia nak lagi? kalau nak ikut depan kak Jijah ade, kalau nak ikut belakang Azmin sedia berkhidmat demi untuk bang anu arr.

Tuhan menunjukkan kebesaranya..tidak kah dia berase serik dan tahu akan permainan lawan lawan nya?.

Tapi anu arr akan jawab ade aku kesah???

Spin Doc in the house berkata...

woi hangpa semua, sudah lah duk cerita fasal video dan Datuk T. Dah kurang tenggelam publisiti buku ' a doctor in the house', nanti sedih orang tua tu.

Awanama berkata...

pada ketika itu saya sedang ke laut untuk menangkap ikan.

peduli hapa saya sama anwar.

bukan dia ambek tahu besok lusa famili saya nak makan apa ke.

Awanama berkata...

lempoyang

aku tak setuju sama sekali nuar dikaitkan dengan kes video bertut-tut dengan pompuan cina ini.

nuar sama sekali tidak akan bertut-tut dengan mana mana pompuan selain dari wan jijah dan juga bebudak lelaki sahaja

ini tidak adil....

تاجر الإبل berkata...

حسين : لا يوجد أي أخلاق؟ أنتم وصمة عار على الإسلام والعرق الملايو

Awanama berkata...

wa pun mahu tonton itu velio, kasi masuk tv3 ka atau lilalam u tube molehka.

aiyooo, wa manyak stimm maa. lengar ini celita. lulu soo lek sikalang anu wa.

kasi keluak tv la, satu lunia moleh nengok.

Awanama berkata...

wa dengar lepas dua kali pancut, batang anwar masih tegang keras.

untuk turun, dia lap dan bungkus pistol dia yg sedang mengeras dengan tuala putih.

ini mcm anwar mmg champion.

kasi juragan jadi pm.

Awanama berkata...

hebat lelaki anugerah tuhan ni...20 min boleh climak 2 x

Awanama berkata...

Guna lah pati minyak ikan lenang dan lintah darat.

anda pasti mendapat kepuasan.

bukan nak menggoda, cuma nak meniaga.

bRAVEhEART berkata...

tanpa nama 8:59,
masalahnya adalah anu arr ni adalah seorang yg gagah seks, dia hari-hari mau, mana boleh hari-hari ke macau, atau hong kong, dan dia jenis tak pilih lubang, depan, belakang bahkan mulut dan lubang telinga pun kira jadi, hehe selera besau....nak 4 lubang sekali gus kali 2 (belakang) jadi 8 lubang...hehe

REKTUM berkata...

joke of the month...110% percaya dan 18 keping video.

HeroTamil berkata...

Husin,
Apa kata kita tuntut mahkamah Rakyat, hakim Rakyat..ketuanan Rakyat..

Biar Rakyat tengok Video tu dan Rakyat tentu kan samada si ANUwar atau tak!!

mat saga berkata...

tolong la tuan husin...

gua nak tengok la.... kasi adjust la tolong....

Awanama berkata...

Sibuncit pelakun nih mungkin makan banyak karipap kot atau mungkin Sivaji The Boss hero filem Tamil tu....ha...ha....ha.

Awanama berkata...

Sibuncit pelakun nih mungkin makan banyak karipap kot atau mungkin Sivaji The Boss hero filem Tamil tu....ha...ha....ha.

Len Seng berkata...

munafiqqqqqqqqqq

fasiqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq