Rabu, Mei 21, 2008

Hati Baik, Minta Maaf Akhirnya


Marah? Nothing new.

Hishamuddin hati baik. Akhirnya dia akan minta maaf.

7 ulasan:

apanama berkata...

Hellooooo Dtk Hisham! Hang pi la baca statement Dtk Mukhriz dulu before opening your big mouth.
Hang niiiiii.... kalau org cakap mulut hnag mcm selipar jepun lama kang hang merajuk pulak!
Adakah Menteri Pelajaran camni rupa?
Patutlah kawan hang si-Nazri (Selipar putui) itu kata menteri tak semesti-nya pandai.
Nazri dah 'over' pandai dah...hand jangan lah duk ikut dia Dt.Hisham ...nanti tak cukup tanah hang nak laqi.

Tanpa Nama berkata...

boring!!!!!!!!!!!!!!!!
dengan politician melayu..
tak henti2 berebut kuasa

apa nak jadi dengan orang melayu??????

Kaum lain dah kaya raya buat keuntungan atas kenaikan harga barangan..bukan setakat barang makanan, malah barang2 lain spt kertas, chemical, lubricant dll..

tapi orang melayu, sama saja ceritanya dari zaman hang tuah sampai ke hari ini......

namapa berkata...

Ya, aku sokong apanama kata. Tapi si nazri tu bukan selipar putui, tapi selipar burok.
Padan la dia Pok Lah bagi jaga parlimen saja sbb kalau jaga yang lain takut hilang pulak apa yg dia jaga.
Kepada Dtk Mukriz, teruskan perjuanganmu atas nama kebenaran. Jangan dok heran kat depa2 yang kaki ampu dan bodek " saya perdana menteri "

tak suka cina tonto berkata...

Tuan2 dan Puan2 sekalian,

Diharap Tuan2 jangan marah2 sangat kat Hishamuddin ni tengok muka dia.......
Nanti dia nangis, time dia cakap muka dia macam nak nangis, time dia ketawa muka dia macam nak nangis, time dia makan muka dia nak nangis, time dia tidur pun muka nangis. Itu belum lagi time dia nangis, kalau di timbang 7 peti tempayan air mata dia cukup untuk pergi meminang puteri gunung ledang ni.........

Tanpa Nama berkata...

Hishamuddin tu lama2 akan mintak maaf dengan Tun dan anak Tun.

Sayang kalau kena tunggu ranap di PRU13. Dah terlambat ...

Selain dari Mukhriz, nampaknya bekas-bekas anak Perdana Menteri ni semua tak ada telor ... bini besar kepala.

Tanpa Nama berkata...

Pemimpin UMNO dipilih bukan sebab ketokohannya tetapi kebodekkannya dan tumpang nama orang. Sebab itu lebih baik mereka berdiam diri sebab bila bukak mulut saje orang dah tau tersangat busuknya dahlah tu takde akal langsung.
Di lihat hanya pemimpin yang struggle dan tiada latarbelakang politi saja bila bercakap pakai otak seperti Dato Rais, Dato Nan, Dato Khir tapi yang lain khususnya Hisham ni teruk betul. Bila buka mulut saje dah tau beliau mesti cakap bodoh.

tajudin berkata...

ya, ada baiknya berbaik-baik (sangka).

mudah sikit kerja.