Ahad, Februari 26, 2012

Badul Amin sudah bertaubat sebelum berkhalwat

"Spin saya ok, tak?," tanya Ustaz Badrul Amin

KUANTAN: Ustaz Dr Badrul Amin memberitahu bahawa dia telah lama menyesali dan bertaubat atas perbuatan khalwat yang berlaku semalam.

Demikian pengakuan Badrul Amin dalam panggilan talipon ke pejabat Agensi Husin Lempoyang seawal pukul 3 pagi tadi. Katanya, selaam ini dia berusaha bersungguh-sungguh mengeluar dan mengedar CD dan keset Zikir Munajat bagi membolehkan dia dimaafkan melakukan khalwat.

Badrul Amin ditangkap betul-betul 24 jam yang lalu kerana disyaki berkhalwat dengan isteri orang bernama Zatiwani di bilek 8365 Swiss Garden Hotel, Kuantan pada pukul 3 pagi semalam. Dipercayai suami wanita itu sendiri melaporkan kepada JAIP dan bersama menyerbu bilik.

Pelbagai usaha mahu dilakukan oleh rakan-rakan Badrul Amin termasuk menyebarkan alasan sebagai kes isteri lari dari suami dan menyogok pegawai JAIP, tetapi Badrul Amin menolak.


"Apa perlu ini semua. Saya dah banyak buat Zikir Munajat. Dah rakam dan jual beribu-ribu copy. Ramai dah lihat saya bertaubat. Orang lain buat jahat baru bertaubat, tapi saya lama sudah bersedia taubat sebelum lakukan," katanya.

"Malahan ADUN Selinsing, yang disyaki ada kes dengan isteri orang dalam gerabak keretapi, pun boleh Tuan Guru Dato Nik Aziz kasi settle. Saya bersedia berjumpa dengannya untuk menerangkan."

Ditanya samada dia akan mengahwini Zatiwani sebagai isteri ke 3, Badrul berkata, "Saya perlu mendapatkan dua surat izin dari isteri-isteri saya. Jika ada masaalah, saya akan hubungi exco hal ehwal ugama Islam, Tan Sri Khalid Ibrahim di pejabatnya.

"Sepatutnya tiada masaalah. Hanya menunggu suami Zatiwani melepaskannya. Dia sendiri yang lapor dan tangkap, pasti dia sedia relakan." - Agensi Husin Lempoyang

31 ulasan:

Awanama berkata...

bleh caya ke puak2 ni yg selalu canang pasal islam ....tipu punya org , busuk punya org ciiit! poorah!!

Awanama berkata...

Apo nak jadi!!, buek kaunseling tigo pagi?. Gilo ko apo?. Dah lah Ketua Umumnya terlibat kes liwat, kes Cina Doll, kes bini orang. ADUN nya pulak terlibat kes gambar bogel & bersekedudukan ngan orang Islam. Ustaz badigol ni buat hal lah pulak. Lepas tu salahkan orang, konon nak mengaibkan dia. Ugama apa yang dia anuti nih!!. Aku cadangkan elok jerlah isteri-isteri Ustaz Badigol ni join "Kelab Isteri Taat".

Awanama berkata...

Badrul sempat celup tak?

Encik Kamil berkata...

Lagu : madu 3

isteri tua merajuk
balik kerumah isteri muda
kalau dua dua merajuk
ana pergi kuantan..... hoi

Lagu : pukul 3 pagi

Pukul 3 pagi,
bangunlah intan
tak payah gosok gigi,
minum kopi satu cawan

Awanama berkata...

Pukitan Rakyat from now buleh consider tukar nama kepada "Pakatan Kongkek Bini Orang"_PKBO pulak.

Amacam?? Macam masyukk je..

dulu undi PR berkata...

Husin

masa kantol dengan JAIP dan suami pompuan tu, badrul PKR ni pakai topi apa?

songkok ke kopiah ke atau topi perancis?

amende lu berkata...

hang ni apa nak jadi? pi mekah hari tu, pi shopping kot? orang pi mekah buat haji, balik perangai insyaAllah berubah ke arah yg lebih baik.. hang aku tu mangkak @ bengong macam tu je..

amende lu berkata...

hang ni apa nak jadi? pi mekah hari tu, pi shopping kot? orang pi mekah buat haji, balik perangai insyaAllah berubah ke arah yg lebih baik.. hang aku tengok mangkak @ bengong semakin menjadi2....

Pembaca harakah berkata...

amendu lu

Ini agensi berita husin lempoyang.

Malaysia kan kearah negara bebas dan telus. Jadi berita orang politik tak boleh kita sorok sorok.

Laporan polis dan JAIP dah dibuat.

Rakyat perlu tahu dan menilai.

tanpe name berkata...

sin

kenapa isteri orang tu tak pergi cari ustazah pas atau pkr kalau ada masalah keluarga.
kan boleh tu ngelakkan syak wasangka

kenapa nak cari ustaz badrul jugak tengah malam bute.

ish, tak paham ente.

helang berkata...

Haha. Terbaikla husin! Dia bertaubat dulu baru buat.

Amenda lu

negara kita bebas menyajikan apa2 berita panas bkn setakat dari politician dan artis malahan isteri org pun boleh jadi headline. So takda la spt yg ketua kencing ckp media malaysia tak demokrasi.

Awanama berkata...

Kalau isteri anda/atau suami anda menjadi ahli PKR, kena jagalah elok2.

puak2 ini semua boleh, isteri orang ke suami org ke anak dara depan ke belakang ke semua boleh.

Awanama berkata...

@amende lu 11.31am.

Pe bende lu cakap ni. Si Badigol siap menadah tangan kat Masjidil haram, berdoa dan zikir siap ada CD sendiri lagi. Balik Malaysia, kantoi kena tangkap ngan bini orang!! Bini orang, wa cakap lu!!!. amende lah lu ni!!!!. Hei wa cakap lu eh... PR ni complete package tau. PAS ngan cium burit bini orang!. Kena tangkap dalam keretapi pun ngan bini orang juga. DAP pula suka main nenen. Tapi DAP ada taste , depa suka nenen anak dara!!. PKR jangan cakaplah.....Semua ada...!! Depan boleh, belakang (jantan/betina) boleh, bini orang boleh, cina doll lagi hantam, semua boleh. PKR boleh.

Mengkema berkata...

Apsal kebanyakkan ustaz Pas yg aku kenal semua gila seks? busuk nama Islam pasal mengkema mengkema Pas yg mengaku ustaz dan alim ulama nih.

Awanama berkata...

sebenornya sapa yang ada masalah rumah tangga ni ?

Bini orang tu ke atau ustad badrul amin tu ke ?

cercita

Awanama berkata...

seperti mana anwar ibrahim, badrul amin jugak akan ikut style boss dia.

menafikan nya.

untuk batu tenggelam, untung sabut timbul, untung badrul bini orang datang mencari.

apa celop berkata...

dulu zikir munajat

sekarang zakar memanjat

Awanama berkata...

mcm boss dia jgk,nafi x buat.tapi suka sama suka..hahaha

Awanama berkata...

jahat-jahat aku pun tak nak main dgn bini orang ke anak dara orang ke lebih baik aku pi cari pelacur baru klimaks ... ni apa punya ustaz ... iblisetan pun takut kat mamat ni ...

HeroTamil berkata...

jejalan nun jauh ke kedah
bawa kereta ajak berlumba
abg Non sudah, abg mat sabu pun sudah
Apa salahnya badrulamin nak rasa...

cerpen berkata...

trutt trutt 2x

Dato seri : ha apahai ustad, telepon saya tengah tido pagi buta ni

ustad : boss, mintak nyawa. saya kena cekup dengan tok imam

dato seri : habis tu, apahal hang call aku.

ustad : boss kan pandai main taichi. bagi lah sikit idea saya nak lepas ni. malu boss kalau orang tahu

dato seri : hang macam perli aku saja. ok. kali ni saja ana tolong. bla bla bla bla bla bla

ustad : terima kasih boss. alasan boss tu memang bernas.

dato seri : la, hang ni bab ampu nombor wahid. tapi bab makan, sorang saja, tak ajak kawan.

ustad : he he he

isteri dato seri : sapa tu bang call pagi buta ni.

dato seri : ustad tu. baru kena cekup dengan tok imam. mintak tolong kat kita.

isteri dato seri : elok la tu. abang kan pakar hal ni

dato seri : eh, kesitu pulak awak.

Awanama berkata...

amende lu, jgn marah beb bawa pegi jumpa TG n.ajis bleh settel punya sbb nnti dia bleh keluar fatwa Tuhan dah ampunkn , bleh jumpa syeikh anwar aljuburi sbb nnti dia kata x salah sbb negara ni agama pluralisme dn dasar PKR liberalisme jd semua bleh.Beb lepas ni bini sape pula yg nak kena or punggong sape agi yg nak dibalun?

Awanama berkata...

alamak pusing punye pusing kantoi juga. malu ...malu... tukar nama je biar org tak kenal pas ni badrul jd badigol or bedul or bendul or badul. mangkuk ayun betul lah ust mcm ni.

kulatlapok berkata...

dialog2 yg ditulis oleh Pak Husin yg dah dinobatkan HAJI nie adalah sesuatu yg benar ke..? Jika tidak dicadangkan Pak Husin kena buat HAJI kali kedua pulak, baru sama2 taubat dengan Badrulamin... ingat dosa2 orng yg membuat, membawa menyebar FITNAH..

Awanama berkata...

badrul ni Ostad ke atau the stud

Awanama berkata...

tanpa nama 10:46 am

apa barang celup??? rendam terus laa broooo

Awanama berkata...

MO dia senang jerr

1. nafi
2. claim konspirasi
3. cuti
4. buat press konference utk nyatakan point 1 & 2 diatas, lepas tu pakat buat group hug ramai-ramai, kalau nanges2 pun boleh jugak .. eh itu kes lain
5. adu dan jumpa nik aziz, sebab apa kelas nak refer kat exco ugama islam selangor kan? jangan lupa ambil gambar ...

Awanama berkata...

ustat tu tak tau ke kalu duduk dua2 dalam bilik dgn bukan muhrim leh dituduh khalwat-itu blh datang syak.

Badrol kena kejutkan bini dia atau ustazah PKR atau PAS agar teman dia ramai2 hantar bini orang itu ke bilik.

Fikir lojik la sikit.

Exco Ugama Selangor tak ajar ke?

Leman

Awanama berkata...

ustaz badrul kata nk bantu wanita tersebut yg ade masalah rumahtangga..
tp ustaz badrul amin pon ade masalah konek tegang yg nak mencelup...
jd sblum selesaikan masalah bini org tu baik dia selesai masalah dia dolu...

Bingai @ Bangang berkata...

Macam kisah aku masa muda-muda dulu lak rasanya.
18sx - Bini orang tu Ostad! Di TendangTerajang

hehehe

Awanama berkata...

yang kantoi ni sesi kaunseling kali yang ke berapa arr? sblom2 ni ada jgk ker