Khamis, Disember 12, 2013

Pemimpin dan isteri


Wakil UMNO Wilayah Persekutuan, Affandi Zahari sokong isteri Perdana Menteri guna jet eksekutif kerajaan.

“Bolehkah anda bayangkan tekanan emosi yang Perdana Menteri Mohd Najib Abdul Razak akan tanggung sekiranya sesuatu yang buruk berlaku kepada isterinya ketika terbang dengan pesawat komersial?” kata beliau.

"Dia sayangkan isterinya, tidak seperti lelaki-lelaki lain.”

Sementara ianya sedang ditersebar sebagai bahan cerita dan debat, ada pula yang isteri sayang betul suami.



Begitu sayang hingga tak sedia berkongsi perhatian dengan perempuan lain. Takpa lah juga.

Cuma ada sorang Husin tak faham.

Nak kata dia sayang isteri, takkan buat begini. Isteri tak pula tak sayang suami kerana asyik 'cover' saja salahlaku suami.


Pantang isteri lepa.... tak kira musim, nak banjir saja. Entah siapa yang sayang siapa dan apa yang si suami dan isteri sayang. 

Wow! Nurul ada sayang lagi suami ke?

5 ulasan:

Awanama berkata...

kalau tak tahan tekanan emosi..kurung je bini debab tu dlm rumah...lagi pun kalu perkara buruk nak berlaku tak kira kapalterbang komersial or private..agak2 la kalau nak bodek pun...mysia ku dah jadi abunch of jokes dahh.

Awanama berkata...

setakat bergambar je,,masaalah ker...bukan berpeluk pun..@

longjack2006 berkata...

Sapa tak sayanga bni beeeeeeebbbbbbb

Awanama berkata...

bergambar dulu baru berjubur atau lepas berjubur baru bergambar....hahaha pr jadi bahan lawak

Awanama berkata...

korang tak habis-habis cerita jubur. ekonomi, harga barang yang melambung tu korang tak nak ambik tahu ka? Korang nie jenis keldai ke lembu?