Selasa, Mei 24, 2011

Cari sukarelawan kambinghitam


Mengikut blog McKEKL, Anwar sedang mencari seorang yang seiras dengannya untuk dijadikan kambing hitam mengaku sebagai pelakun dalam video seks yang kini begitu tersebar. Itu yang membolehkan Anwar yakin berkata dia tahu siapa pemuda dalam video terbabit.

Seperti biasa, dia kata akan mendedahkannya apabila sampai masanya. Hingga sekarang, Anwar masih belum dedahkan siapa pemuda terbabit. Adakah dia masih mencari-cari atau menunggu masa sesuai untuk mendramakan? Siapa yang sesuai untuk dijadikan kambinghitam Anwar untuk video tersebut?

Husin cuba membuat beberapa tekaan. Ezam Mohd Nor boleh tidak?


Suara saja betul macam Anwar Ibrahim. Cukup dengan sengau dan idgham. Rupa lebih macam jambu Anwar Ibrahim. Tak sesuai ...

Dia dah dalam UMNO serta Senator pula. Mengharap naik Menteri tapi baru-baru ini berkata tak mahu bertanding. Hmmm .... betul ke jual mahal ini?

Bagaimana pula Dato' Saifuddin Abdullah?


Rupa tiada, suara tiada, ... Hati masih pada Anwar. Hari Rabu pakai tie sama. Pemikiran liberal macam Anwar. Masaalahnya badan pendek, jubor besar ....

Mustafa Kamil Ayub pula?


Dia punya suara sebijik macam Anwar. Ada kumis macam Anwar. Kalau diet, pipi boleh cengkong macam Anwar. Sayang Azmin hentak-hentak kaki, tak kasi dia ganti Anwar walaupun dalam video lucah.

Susahnya nak cari kambing hitam.

Bagiamana pula, Dato Suhaimi Ibrahim?


Suara dan sengau macam Anwar. Rupa macam Anwar. Misai dan kumis macam Anwar. Bapak pun nama sama dengan Anwar. Sesuai jadi kambing hitam untuk Anwar.

Cuma dia pasti tidak mahu. Sekarang dapat kerja bawah Kak Jat Ashwarya Rai. Ada can Tok Jib letak untuk tanding PRU di Pahang.

Ingat senang nak gantikan orang.

Haiyea ... susah-susah, Shamsul Iskandar sajalah? Kerja lain dia tak boleh. Demo takut berentap. Pasti dia sanggup.


Baik tak payah. Kambing hitam pun malu.

21 ulasan:

Akar Umbi berkata...

bagaimana kalau husam janapala?... ada iras2...

Mctheory berkata...

kah kah kah.. lawak siot entry ni..

Tanpa Nama berkata...

awat yg ampa dok lorat sangat...paksheikh dah habarg dah...dia kenai si pelaku tu...dgn ini maka paksheikh mengisytiharkan...si pelaku tersebut adalah...tak lain tak bukan....malahan tidak syak lagi...adalah....si anu yg di war-warkan selama ini....ya itulah dia....si anu yg di war-warkan yang mendapat jolokan al joob joob pukui keliling....keh keh keh

Tanpa Nama berkata...

Nuaq kata ada bukti bayar RM2 juta lompat parti, smpi sekarang tak dedah lagi.. ahaha

Tanpa Nama berkata...

ha ha

nak jadikan sam kemetot sebagai kambing hitam anwar ???

"budak" anwar pun lebih besor dari sam kemetot ni.

ha ha

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum sein

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum sein

Tak akan dicarinye pengganti de, caye lah,anu arr akan lebih berahi kalau orang dok sebut namenye selalu, yang die hendak cari adelah pengganti cina doll,tak kire la jantan ke,betine ke,pondan ke, kambing itam pon bole janji ade lobang.hehehehe.
anu arr suke jadi terkenal, jadi hero pilem lucah pon terkenal pe?,tak dapat jadi "PM" jadi "PL"(pelakon lucah) pon jadi lahh

Tapi yang aku heran tu,Polis pon same nak tompang glemer, ape tidaknye, setiap kali anu arr buat sidang akhbar mesti die sebut "Polis anjing kerajaan dan anjing UMNO"..polis diam je mcm suke je kan kan kan?.

qunang² berkata...

bang Usin, kalau ganti dengan kambing hitam dalam gambar kat atas tu boleh kot..
muka sama, suara pun sama.. kikiki

jebat berkata...

Salam Takzim, Tuan Husin,

Cari kambing hitam ? Susah ?

Apa kata ganti je dengan itek hitam !!

Lagi baik dan senang dapat..

ha ha ha ha.....

kluangman berkata...

Sin, ko jangan zalim sangat, budak tu lum cukup umur

Fooart berkata...

tu sebab Anwar kena belajar....pepatah Melayu....Kalau jumpa I**** dengan Ular.....Bunuh I**** dulu. Ni dia pergi buat kawan dan tolong bangsa ni. Kau tanggung je lah Anwar.

YB (Yang Biol) Nurut Izzam berkata...

Woi Pakcik Usin,

Apa yang ko susah sangat main teka-teka sape kambing hitam papaku..ko saje jer cari jalan nak naikkan darah mude papaku..alah kalo ngkorang nak tau sangat..meh sini aku bagitau..dia adalah..Dato Eskay..pasai dia kata dia ada kat dalam bilik..jadi kompem dia la kambing tu..budak sam ketot kalau teringin nak join..boleh jadi pandey kutty hitam..ha ha!!

Tanpa Nama berkata...

BODOH VIDEO EDITLA BODOH KAH3 MELAYU MMG BODOH3..PERCAYA TV KAH3

Tanpa Nama berkata...

sam ketot tak bleh.. muka mungkinlah boleh cari yang sama..

tapi saiz belalainya susah nak cari yang sama..

sam ketot tu dah tentu punya jenis terperosok ke dalam.. budak penakut macam tu

Tanpa Nama berkata...

Senang je suruh amoi tu buat test *pancut 2x dlm 20 minit*. Kalo depa garuk abis2 pas tu memang lah kambing teloq besar yg dajal.

Tanpa Nama berkata...

tak susah nak cari kambing hitam yang serupa.

kat dalam pkr dan pas kan ramai yang ber iya-iya nak buat rupa ala ala pak naik sheikh - idola mereka --tiru style janggut dan kumis dan misai dan juga style berpidato.

cuma tang belalai aje yang aku rasa tak dapat depa nak tiru.

khabar dari Jogja tentang Mr Y berkata...

Maklumat dari informer aku kat Indon bunyinya begini.

Mr Y pergi jogja & solo baru ni nak audition pelakon yang mirip rupa dia dan juga dikehendaki buat pengakuan sekali. segala urusan yang lain di tanggung beres.

bayaran nya jutaan pak, memang lumayan tapi dalam wang rupiah.

ada 4 orang yang sudah di shortlist yang amat mirip @ 90% dari segi rupa dan tubuh.

Tapi bila bukak seluar, semua gagal sebab size tak cukup sama.

Mr y tanya kat contact dia: kenapa in kontol mereka semuanya yang sedang sedang saja.

Contact nya jawab : bapak Y makan kari hari hari, tapi kami di sini cuma makan tempe saja.

waduh, kenapa kok sampai begitu - kenapa tidak dimakan tempe nya bersama kari atau karipap saja
: sampuk sam kemetot.

khabarnya petang itu jugak sam kemetot di terbangkan pulang ke KL dan tidak dapat turut serta dalam sesi mengurut batin di spa Roro Mendut.

sekian dari Kadir dan Doyok

Tanpa Nama berkata...

Kak Bedah yang menjual kuih kat warung tepi jalan merasa hairan kerana kuih karipapnya laris sejak kebelakangan ini semenjak video China Doll muncul,tetapi yang hairannya yang membelinya adalah abang-abang dan Pak Cik -Pak Chik.Kak Bedah sebenar tak tahu khasiat karipap ini yang mempunyai khasiat Vitamin Y yang mengandungi keistimewaan yang tersendiri iaitu mampu membesarkan k.n.k.....ha...ha..ha

Tanpa Nama berkata...

anwar harus gajikan nalla utk carikan sikembar thai/siam dia

nalla ngaku sudah lama tahu bentuk badan anwar - dari segi kaki tangan bahu punggung dan juag ahem ahem nya

anti bohmau berkata...

macam mana dia nak cari yg muda-muda? sedangkan dlm video tu orangnya tetek dah lanjut, perutpun gendut??!
kalu yg muda2, kulit perut masih pejal, otot perut berbolah2, masakan mrk yg muda-muda mahu dianukannya??? nak mampos????

Tanpa Nama berkata...

ni apa ni saifuddin xmesti sokong anwar kalau pakai tie mckk ari rabu..
itu tradisi sekolah..hang tgk nazri ka,puak2 umno mana pn pn depa buat mnde sama..