Jumaat, Mei 27, 2011

Hang Tuah fail SPM

9 ulasan:

Spin1881 berkata...

muahahaha... yang terbaik... kalu scenario anwar camner lak?

Tanpa Nama berkata...

terbaik..........

Tanpa Nama berkata...

Saps yg shah kena???

Tanpa Nama berkata...

aku nak pergi beli gula getah.

sapa nak kirim, cepat lah .

Tanpa Nama berkata...

kalau anwar dia tentu lulus dari segala sudut

YB (Yang Biol) Nurut Izzam berkata...

woi Pakcik Usin,

Yang fail SPM tu bukan papaku..tapi si sam ketot..camane pun..ni video yang terbaeek..ha ha (mintak mahapla tak buleh ketawa lebih dari 2 kali..nanti papaku marah!)

bibik berkata...

cuti sekolah 2 minggu, minggu ni tak payah cuci kasut sekolah.

yahoo

jebat berkata...

Salam takzim Sang Husin,

Hang TUah fail SPM .
Bukan aku ...

Aku Jebat leles Kolej Komunit dalam bahagian IT.

Hang macam mana Sin ...

wah kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum sein

"PM" aku kate biasiswa ni untok pelaja yang keputusan tak terok je,
Kalau yang mcm Hang Tuah, baik die die belaja jual air tebu ke,jual burger ke mase cuti sekolah ni,kompol sket sket,pas tu mintak la "PTPTN" tolong tambah, Tapi jangan lupe nak baya balik utang tu.Kalau tak baya mati besok mate celik kate tok guru.

Kite dah bayo abes da..."MERDEKAAA"