Selasa, Mei 10, 2011

Zahid Md Arip tidor tak basuh kaki

Itu yang mimpi bukan-bukan ...




Jadi pulak tu ...!

Makluman media: Laporan polis oleh pemandu Datuk Seri Anwar Ibrahim

Pemandu peribadi Dato' Seri Anwar Ibrahim selama 28 tahun, Sdr Abdullah Sani bin Haji Said akan membuat satu laporan polis di Balai Polis di Merchant Square( bersebelahan Ibu Pejabat Parti Keadilan Rakyat, Merchant Square)pada jam 3.30 petang, hari Selasa, 10hb Mei 2011. Beliau membuat laporan itu kerana mengesyaki ada usaha jahat pihak tertentu mensabotaj kenderaan yang biasa digunakan untuk membawa Dato' Seri Anwar dan keluarga. Malah satu kemalangan telahpun berlaku pada 19 hb April 2011 yang lalu. Pohon pihak media hadir membuat liputan. Kerjasama pihak anda amatlah dihargai. Terima kasih.

BIRO KOMUNIKASI
PARTI KEADILAN RAKYAT
A-1-09, Merchant Square
No. 1, Jalan Tropicana Selatan 1
47410 Petaling Jaya

14 ulasan:

Sulaiman Akhlakan berkata...

Anwar Ibrahim kaki wayang dah mula ...

Dia mahu lari lah ni

Dah tahu tak boleh pertahankan diri di mahkamah

Dia takut Eskay keuar pendedahan dahsyat

Agak-agak apa skrip anwar lepas ini????

marilyn berkata...

Mcm ni lah bagus.kita harus bertindak selangkah ke hadapan berbanding anwar pandikutty.helah anwar pandikutty ni dah lama dihidu org sesetengah org.

Tanpa Nama berkata...

lepas ni bila nuar tengok dah tak ramai datang ceramah dia, dia buat laporan polis kata tentera NATO nak bom tempat ceramah dia.

Tanpa Nama berkata...

teringat kesah diana kat paris dulu

kluangman berkata...

Report polis????

Husin, besok kalau kereta kau minyak hitam bocor, brake tak makan, petrol cepat habis - tolong segera buat repot...penting sangat tu sebab polis dah tak ada kerja lain sekarang.

Jo berkata...

mungkin bunga-bunga kena makan sumpah dato' eskay dan saiful kot!

anti bohmau berkata...

banyakla dia punya auterrr...

komen ni ni aku ambik dari blog x-pkr bawah entry "AWAS PROVOKASI AnWAR" Sunday, May 17, 2009

"Anonymous said...
dasyat blog hang ni erk.. hehe...takpe.. saya pun cam awk gak.. PAS lebih baik tanpa Anwar.. kerana beliau la ade istilah kump Edrogan yang menentang para ulama' . Melaga2kan 2 tok guru.. sepertimana yang di habaq oleh Nik Abduh...

Nauzubillah..

Ada menyatakan bahawa saya kedengaran untuk org nak bunuh Anwar.. Wallahu alam
Sunday, May 17, 2009 11:52:00 PM"

tuan/puan tengokla sendiri betapa crita nwar nak kena bunuh ni dah lama dia war-warkan...kalau tak buat salah & tak buat benda pelik2, pasai apa takut dgn bayang2 sendiri?

lu pikirla sendiri!!

azienmat berkata...

ini tok bomoh zahid mat arip dih

Amir Hafizi berkata...

esok dia akan buat laporan dirogol oleh karpal singh

Hafizi berkata...

Mat Rip ni memang kenal sangat Brader kaki seks tu

Tanpa Nama berkata...

Pak Usin,

PakCik nak tanye mimpi dia tu dalam kaler ke hitam-putih...

Kalau hitam-putih macam pernah tengok.

::PakMalau::

Veloo berkata...

Melayu bunuh Melayu..China dan India juga dia orang bunuh...satu lagi orang Melayu suka buat cerita cerita fantasi demi kuasa...tapi kaya tiada juga

Tanpa Nama berkata...

Aku cadangkan penyokong Anuar buat Sembahyang Hajat ramai2 minta orang yang nak bunuh dia dan keluarganya dibinasakan Allah....

Takut2 dia sendiri nak bunuh dia..He he he....lawak sungguh Mat kong kalikong ni..

Tanpa Nama berkata...

Wah, ini Zahid Mat Arip punya mimpi ka atau dia sudah jadi Saudagar Mimpi!

Boleh tanya wahai Saudagar Zahid Mat Arip, hang bangun solat suboh pukul brapa? dan ada pi jemaah kat masjid dak? Sekian. Terima Kasih