Rabu, Mac 19, 2008

Sabar Pidah ... Tak Mati Tak Jadi Menteri Si Dolah



Hai, orang tua menggatal ni. Rupanya bukan Puteri UMNO dan orang felim saja dia menggatal pegang tangan, bahu dan pinggang. Nenek orang pun dikerjakan sekali.

Sekarang dia orang dah feeling.


Masak kau Dolah ... Jangan kasi orang pompuan menangis. Ingat nak menang dalam pemilehan UMNO, boleh pakai taktik biasa dengan ambil hati.

Husin jual orang pun takut dengan dendam orang pompuan.

... ini hanya adegan rekaan dari MyKMU Forum. Cerita sebenar Husin jumpa di blog ini.

Wow! Jual orang lagi untong dari jual unta.

7 ulasan:

malaysia berkata...

Mr director!

Kau punya film - ini bikin kontra vasi lo... mana boleh orang tua tolong orang tua dikata salah. Kau banyak wrong, la hussin.

Orang tua mesti hati mau kesian ma.. itu bukan berahi, tapi baik hati. Islam hadari ma..

Kau pnya film mesti tak boleh play mana-mana panggung. Kau simpan dalam arkib ma...

malaysia berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
yapchongyee berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
hang kebun berkata...

Apa lah kau org ni.
Suroh comment tu.. pendek2 je lah.
Ini panjang berjela....

"EEHH brepa lama lah si mutusami ni kat dalamm..."

"awak tunggu la situ..awak besok pun bole berakk".

jangan marah ya...

teja berkata...

Salaam Sdra Husin,

hehehe All I can say is.. habislah Dollah. The hands that rocks the cradle can rock the world. Wanita UMNO has been the backbone of UMNO since its inception.. Dollah needs to remember that. Denying seats in the new cabinet to Wanita UMNO but giving it to Wanita MCA IS sheerfoolhardy of him, and electing Shahrizat after the fact is wishywashy of him.

If Rafidah said the grassroots has not given their votes to BN becoz of Dollah and Khairy, UMNO and BN better listen up.

Dollah days are numbered..

Wasalaam.

/Teja

Husin Lempoyang berkata...

malaysia and yapchongyee

your comments are totally unrelated and is mere spamming.

i have to removed it.

wmu350 berkata...

ok selamat dan semua ada hikmahnya