Sabtu, Disember 05, 2009

Beza lelaki yang hensem dengan tak hensem


Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: Woow, cool giler...
Kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: Eh perasan bagus...

Kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
Perempuan akan cakap: Memang.... muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap: Wah.. machonya.. macam hero filem!
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: Entah2 kawan dia...

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: Sepadan sangat...
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: Mesti kena bomoh perempuan tuh!


Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: Jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: ...(diam aja tak mengundang)...

Kalau lelaki handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: Perasaannya halus ... Penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: Sesama keluarga memang harus menyayangi...

Kalau lelaki handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: Matching ... hebat luar dalam
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: Bang, bosnya mana?...

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
Perempuan akan cakap: Pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
Perempuan akan kata: Tak sanggup melihat hasilnya ya?...


Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: Ini barulah lelaki gentlemen
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: Naluri pembantu, memang begitu....

Kalau lelaki handsome bersedih hati
Perempuan akan cakap: Let me be your shoulder to cry on
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati
Perempuan akan kata: Kuat nangis!! Lelaki ke bukan ni?

Kalau lelaki handsome alim kucing ada skandal
Perempuan akan cakap apa pulak?

Jeng jeng jeng ...

24 ulasan:

Oghe Kelate berkata...

mimpin daghi klate ... wakil ghakyat ...

hmmm ... sapo dia

Tanpa Nama berkata...

Mosti mimpin rama hok tino suka.

Ambo ghaso nek aziz.

Lojik?

Wan Saman

kerabu berkata...

..perempuan akan kata , cis bedebah, buat-buat alim pada hal perangai macam setan!

Alias Mohd Yusof berkata...

pendedahan yang berani, seperti cerita dari pengalaman sendiri.

cekodokmasin berkata...

Perempuan tu akan kata" Awww... I tak rela.. Sama rata, Sama Rasa, Depan belakang sama saja... (lagi syok belakang tak???)

DIARI PKGMEN berkata...

Dalam dunia ni mengata oranglah yang paling sedap.

Kassim Patalon berkata...

ada lima nama ahli parlimen Kelantan yang menjawat jawatan penting di PAS Pusat iaitu :

TIMBALAN PRESIDEN : YB USTAZ HAJI NASHARUDIN MAT ISA
NAIB PRESIDEN : YB SALAHUDDIN AYUB
BENDAHARI PAS PUSAT : YB DR. HAJI MOHD. HATTA MD RAMLI
KETUA PNGRAH PILIHANRAYA : YB DATO’ USTAZ HAJI ABDUL HALIM ABDUL RAHMAN
AHLI JAWATANKUASA KERJA : YB DATO’ KAMARUDDIN JAFFAR

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Malam Jumaat Mesti berkata...

Pak Lebai ni semua menyamar tak mauuu ...

Rupa-rupanya hari hari mau ...

Masa red flag pun mau ...

Masa bini sakit pun kagi mauu ... hehehe

Pal Lebai ... Pak Lebai ...

Tanpa Nama berkata...

Analisa wakil rakyat Kelantan

NASHARUDIN MAT ISA -- ala tak hensem. mulut herot

SALAHUDDIN AYUB -- hensem muka mcm cina. personaliti ada. kepimpinan ada. sayang rambut sikat tak stail.

HATTA MD RAMLI -- tak hensem. muka macam hippies tua jual burger tepi jalan. ganas.

ABDUL HALIM ABDUL RAHMAN -- tok lebai. penarik dia mungkin punai besar

KAMARUDDIN JAFFAR -- kawan anwar mckk. muka sopak. duda. duit banyak!

HUSAM MUSA -- well dress kelantan politician. duit balak banyak. hensem. peminat pun banyak.

Penganalisa skandal

Liza berkata...

sebaris pengomen Baral! kalau komen macam baral, memang otak dok kat "punkoq"

Tanpa Nama berkata...

Tumpang lalu sikit.

Kapal selam pertama di namakan KD tunku Ab.rahman,

Cadangan: Kapal selam kedua dinamakan KD Anwar Ibrahim sebab dia berani lawan siapa saja dan tidak putus asa.

Kapal Sink

Tanpa Nama berkata...

Kita dok sedap komen, kawan dah tidur tak lena, makan tak selera, tapi mandi tetap basah juga...

Heheheheh....

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Al-Juburi berkata...

sapa tatau???

Tanpa Nama berkata...

Lelaki hensem naik basikal..buat exercise. Lelaki tak hensem naik basikal..nak pi kerja.
Lelaki hensem naik unta..seorang pahlawan. Lelaki tak hensem naik unta..Husin Lempoyang.

Rascal

kadiology berkata...

kalau lelaki jambu plak camne?

Rhino Rin berkata...

I think we should repeat this doa. J.Jun, this is my way of saying amiin.
By your Name O Allah, please accord divine assistance to the meek.
By your Name O Allah, please cloud up the ways of DAP the gog and magog of my country.
By your name O Allah, please plug up the conduits of DAP the gog and magog of this land.
By the Name of Allah the god of all Messiahs and Prophets may your deceptions falls on you yourself O DAP the gog and magog of this nation.
By the sovereignty of your most Excelent Names O Allah may DAP the gog and magog of this soil be crippled, disabled or paralyzed.
By the Greatest of Your Names, please stop this DAP, this scourge, these sons of gog and magog.
Amein.
-----------------
Dengan nama Allah (Ba Mim Alif) ... dipohonkan bantuan bagi kaum yang (mengaku) kelemahan diri.

Dengan nama Allah (Ba Mim Alif) ... gelap seluruh sudut mu hai DAP Juj Ma'juj Malaysia.

Dengan nama Allah (Ba Mim Alif) ... tersumbat seluruh rongga mu hai DAP Juj Ma'juj Malayusia.

Dengan Nama Tuhan bagi sekelian Nabi dan Rasul a.s.w.s.; perdaya dirimu hai DAP Juj Ma'juj Malaysia.

Demi keagungan Asma-u-lhusna Mu, Engkau lumpuhkanlah DAP Juj Ma'juj Malaysia.

Dengan haq Ismul 'Adzam Semuga Allah sekat segala jalan DAP Juj Ma'juj Malaysia

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Rhino Rin berkata...

@Tanpa Nama 4:16

Jahat baik itu masih bernisbah bang oi..

DAP yang disebut-sebut itu menduduki axis of evil. ... is the axis of evil. Jikalau tuan TanpaNama tidak duduk di situ, apa hendak ditakutkan?

Aa berkata...

Jawapan aku di:
http://lebanglibu.blogspot.com

Aa berkata...

Jawapan aku di:
http://lebanglibu.blogspot.com