Sabtu, Disember 26, 2009

Khalid Samad nak jadikan Shah Alam Kotaraya Islam?


Keh Keh Keh ...

Jangan tak baca si BERAder Khalid sini.

Tak Beer! Tak Kuil! Tak Gereja!

Penganut Hindu pun sudah hilang kepercayaan dengan usaha Khalid Samad dan Rodziah Salleh untuk selesaikan masaalah kuil di Shah Alam.

Seksyen 23 tak selesai, Cari pula pasal di Sg Rasau

Sasau ...

18 ulasan:

nuar jub*r takut ke mahkamah berkata...

biasa la puak2 PAS_PKR_DAPIG..

berjanji NO 1. Janji lama tak di tunai orang dah lupa..Buat janji baru..

progress = 0. Nuar punasihat ekonomi juga berjanji mcm2. 16 Sepember nik najis yg doakan. N. ajis pun janjikan syurga mcm ayah Pin.

janji tak dituak.. buat janji baru..

msaslahnya beruk2 PR masih percaya..Pemimpin PR hanya bermodalkan hasutan kebencian aje..dah cukup membuatkkan pendengar ceramah yg dikencing berderma jihat..

tek beer..Nuar..Niknajis..negara Isle tamil nadu/sinkpork berkuasa

mohamed berkata...

Sdr Husin

Yang satu memperalatkan Melayu dan yang satu lagi memperalatkan Ugama Islam. Dua-dua dapat untung dari perdagangkan Melayu dan Islam.

mohamed

Tanpa Nama berkata...

2 beradik jenis cakap besor..

Tanpa Nama berkata...

Shah Alam kotaraya Islam yang banyak kuil tu ke?

Next PGU13, all my family members and saudara mara will NOT vote for you again in shah alam !

Khalid Samad can then apply job as noja di kuil hindu

Tanpa Nama berkata...

daripada BeerEnd dan umnongok memerintah dengan penuh rasuah biarlah kerajaan pakatan yang memerintah selangor buat selamanya

usabukata berkata...

kereje pembinaan sepital kat seksen 7 sah alam dimulakan selepas 3 bulan dia jadik MP?

fakta ataupun auta?

usabukata

kluangman berkata...

Ingastkan PAS melahirkan ramai pemimpin Islam yang kaliber dan wibawa..

Rupanya lahirkan 'artis' yang takebeer dan bahan ketawa..

Tanpa Nama berkata...

wakakakaka...

nak jadi kotaraya islam?

kotaraya islam yang banyak tikus, banyak nyamuk?

hahaha.. umat KOTARAYA ISLAM SHAH ALAM pengotor!

nak bersihkan KOTARAYA ISLAM SHAH ALAM, setiap seekor tikus yg ditangkap upahnya seringgit..

sama nilainya dengan penasihat ekonomi selangor..

hahahaha

Nuar berahi berkata...

projek baru dijannikan PAS & al-Juburi

PAS keluar dari PR...(mainan Nuar yg takut ke mahkamah dunia)

Lepas tu Lim Kit Sial, Lim Guan eng & babi2 Dapig akan buat poster Kalid/hasan babi...

mereka pijak beramai2 sebagai pengkhianat rakyat..

itulah projek besar2an Fuckatan Riot 2010...pijak poster..IQ bakul sampah Dapig

shonzu berkata...

What!!!! Khalid Samad nak jadikan Shah Alam Kotaraya Islam. Wow...

Kirim shah... shah... shah...lam dari Khalid Gagap.... hehe

Damansara berkata...

Sin, cuba kau teropong ape sebenarnya yang diorang adik beradik ni hadapi masa membesar?

Aku kesian kat diorang ni!

hanizam berkata...

Khalid Samad: Ya, saya akui mengenai situasi itu dan kita sedang membangunkan sebuah hospital kerajaan bertempat di Seksyen 7, Shah Alam supaya kesesakan di Hospital Klang dapat dikurangkan. Projek pembinaan hospital ini telah dimulakan selepas tiga bulan saya dilantik menjadi Ahli Parlimen dan pembinaannya telah menelan belanja kira-kira RM400 juta. Ia dijangka siap dalam masa tiga tahun dari tarikh pembinaannya. Projek pembinaan yang sedang dibangunkan di Shah Alam memang sentiasa dipantau dan saya juga akan adakan lawatan dalam masa terdekat untuk mengetahui perkembangan projek-projek berkenaan terutamanya pembinaan hospital ini.

saje aku copy paste kat blog dia....macam gampang je dia bagi komen pasal hospital Shah Alam...kononnya hospital tu dibina sebab dia menang....dia pantau selalu projek tu...

kalau dah selalu kencing orang, kencing jugaklah....aku ada bagi komen pasal hospital ni, kaw-kaw aku bagi....kalau dia berani, dia akan siarkan komen aku...kalau tak, memang kaki pengecut...

Khalid memang penipu besar...malang sungguh dia jadi MP Shah Alam...Bandaraya penuh dengan tikus...sama taraf macam penasihat ekonomi selangor...kalau dia ditangkap, sama taraf macam tikus....

sedar @ tak, MBSA dah kenakan nuar pasal rm1.....

shonzu berkata...

Tuan Husin,

Harga tikus RM 1.... Gaji sebulan Punahsihat Ekonomi Selangor 1 hengget juga....

Tak ada apa2 satira tentang ini ke?? Hehe... saja beri idea.

Tanpa Nama berkata...

Sekor tikus Rm1.

Wah best tu......aku nak ternak tikus kemudian suruh orang KL (sbagai ejen) jual di Shah Alam.


Kalau seluruh Malaysia buat macam aku......tiap hari,berjuta RM Shah Alam rugi.

T.KUS ENDANG

zamspotte berkata...

Salam... Baguslah kalau dia boleh jadikan Shah Alam itu Bandaraya Islam... Sapa yang bangunkan penempatan mewah mampu untuk orang2 melayu di Shah Alam dulu?? Sapa??

Sapa yang bina sebuah bandar yang asalnya hutan menjadi sebuah bandaraya bersepadu dengan masjid dan surau yang mencukupi untuk orang2 islam di sana? Sapa?? Kerajaan apa??

Biasalah, 'Lembu punya susu, sapi yang dapat nama'... PR hanya mencari kesempatan untuk mencari publisiti murah... Masa BN memerintah di sana, semua keburukan dorang nampak... Kebaikan sumer tak nampak.... Kawasan penempatan persepadu lengkap untuk orang2 melayu diorang tak perasan pun waktu tu...

Bila PR memerintah, terbalik pula ceritanya... pelik bin ajaib betul aku tgk... hais

Local Fighter berkata...

Unta punya Khalid Samad,
Dia ingat hospital tu dibina pasal dia ker? Bodoh betul MP Shah Alam ni. Yang undi dia pun sama budus!!!

Setiap hospital di Malaysia ini dibawah Kementerian Kesihatan. Dibina oleh JKR. KKM dan JKR tu milik kerajaan negeri ke?

Khalid, jangan lah ko nak berlagak kononnya hospital tu dibina selepas 3 bulan ko jadi MP. Abis tu design dia takkan siap dalam tempoh 3 bulan sejurus ko jadi MP?

Apalah bengap sangat adik Shahrir Samad ni...!!!

hanizam berkata...

korang masuk je kat lamam blog dia, bagi komen kaw-kaw...kat blog dia, ada interview pasal nak isu ni...dia jawab kononnya dia bagus sangat...ape-ape yang dibuat semua atas inisiatfi dia...

masuk bakul, angkat sendirilah Khlaid oooiii....

azman berkata...

Dia ni la punca, perkataan ALLAH dah boleh guna dalam gereja, herald pun sama. Mana org melayu PKR n PAS (aku kata melayu! - Islam ke dioarang ni?) opps lupa mereka semua melayu bukan islam...mana dia peduli...waspada anak-anak kita jangan sampai terpesong gara2 manusia munafiq ni...Father Khalid, ingat seluruh umat akan datang akan ingat tarikh hari ini dan menyumpah atas keturunan kamu...