Jumaat, November 26, 2010

Cuba Google Beruk

Paling tepat Google letak laman web pasal beruk adalah mengenai seorang beruk.

Satu sifat beruk adalah seorang beruk memang tidak dapat melarikan diri dari seorang beruk yang lain. Dia haiwan yang ikut kumpulan.

Turun satu beruk, dia naikkan seorang beruk lain sebagai ketua. Walau orang tolak dan persoal beruk tu, beruk terpilih tetap dari kalangan beruk-beruk juga.

Beruk beruk ...

Dengar beruk yang tak dapat diberi kontrak baja bagi satu kawasan?

Wow!
Ana tak habis makan sorang.

24 ulasan:

Oghang Ghombau berkata...

Kah kah kah ... tepat sekali.

KJ itu Setan dan Beruk berkata...

Sin

rumour kata ada lelaki gay di plant kj dalam jpm

beruk pernah cuba2 nak kenakan najib

tangan yang dok frame rosmah dengan kes altantunya adalah si beruk juga sama2 dgn anwar, rpk dan ada satu grup lagi!

Tak tahu kepala grup satu lagi tu tahu atau tidak!

Tanpa Nama berkata...

Saodagar,

Aku balik sembahyang jumaat, bukak kao punya blog, nampak gambar, terus cuba .... kah kah kah kah

Saodagar memang pandai.

Kah Kah Kah Kah

CDR

anti bohmau berkata...

salam pak usin,

jahatla google nih!

kehkehkeh....

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH!!
Kalau tekan butang "I'm feeling Lucky"
terus keluar profile beruk sebenar!!

Tanpa Nama berkata...

cuba scroll bawah sikit ada lagi best, beruk warna hijau

mat saga berkata...

fulamak..... real laaaa...

memang keturunan beruk ke dia nie...

Tanpa Nama berkata...

mau hari isnin ni loyer buruk khairi akan saman google sebab memalukan beliau, tapi hairan google silap buat search engine(enjin gelintiran) ke ??,

jawapannya : KAH KAH KAH KAH

Suram Muram berkata...

Pak Husin Lempoyang...
ana sukalah...
ini hari baru ana kenal...
BERUK sebenar...
lepas nie...
ana nak cuba taip BABI Pulak...
mana tahu naik nama KJ...
pe mcm??
Ok x???

Wake UP! berkata...

Husin Lempoyang memang kelakar orangnya. hehehe

Tanpa Nama berkata...

Beruk dan kumpulannya dalam 'bee end' (Beruk Negra)? Apakah itu sebabnya rakyat tolak?

Tanpa Nama berkata...

Si Cantik: Hai kawan...

Kawan-kawan: Ya a a a a

Si Cantik: Ada nampak KJ?

Kawan-kawan: Ada a a a a

Si Cantik: Di mana.aaaa

Kawan-kawan: Dlm Google BERUK.

professor serba tau berkata...

Ini adalah beruk mak yeh - spesis yang baru di temui di malaysia.
Dalam bahasa latin "sikeriberuk"

di kira sebagai spesis yg terancam - tak banyak yg hidup dalam dunia. cuma makan rasuah saja.

Jangan salahkan wikipedia dan goggle. Ini fakta.

Tanpa Nama berkata...

haha betullah.. cuba tadi search google pasal beruk.. keluar KJ hahahahhahahahhahah!~

Tanpa Nama berkata...

ha..ha..ha...macam mana boleh jadi macam tu....pelik bin ajaib...

Tanpa Nama berkata...

1.6 billion pengguna internet didunia dah baca dan tak ada sorang pun yang membangkang.

terima ajelah hakikatnya.

postomen berkata...

apa nak heran.

kalau kau tulis kat sampul surat
:to beruk : tak payah tulis alamat pun surat tu sampai kat kj atau kaum dia.

satu malaya posmen kenal depa.
asal ada stamp, dijamin sampai besok.

Tanpa Nama berkata...

warnakulit pun seakan akan

Tanpa Nama berkata...

tak sangka google ni faham politik Malaysia

kawan sepri berkata...

kah kah kah kah kah kah!

uRag dRrulug berkata...

Haih Oih!!! Kerayant sungguh, yok?

Tanpa Nama berkata...

mana lah kau dpt idea ni sin..leh pulak kau terpikir ke situ ek..cian KJ, dia saman tu google nanti krn memalukan dia hahaha..
-anakjin-

Tanpa Nama berkata...

kahakhakhakah

aku terus tekan ctrl + t

cepat2 taip beruk


skali betol da

kahkahkah

-pengembala kambing

Kutukan Dewata berkata...

salam,
Besar dosanya aibkan orang secara direct,lagi besar dosanya menyebarkan aib orang.
Kutuklah orang dalam senyuman.tikamlah orang ketika bersalam.Tak nampak sangat!!!!

Ente hebatlah,Dato usin lempoyang!!!!