Rabu, Januari 22, 2014

UMNO tidor dan lembik atau UMNO power?


Ingatkan UMNO lembik. Dah kenyang, tidor saja ....

Ibu pejabat UMNO dikatakan Zahid Md Arif sebagai beruang berjiwa tikus. Orang fitnah UMNO, tapi senang-senang peguam UMNO terima maaf dengan hanya helah yang lemah ....


Mudah percaya ....


.... hingga ditipu buta-buta....


Itulah UMNO sekarang yang tidak boleh berhenti cemburu sesama sendiri hingga dipenuhi pengampu yang akhirnya melemahkan parti dan menjadikan menjadikan mereka kelihatan pengecut.

Maka pelik dan hairan Nga Kor Meng boleh kata ...


Adakah Anwar Ibrahim akan tuduh Datin Rosmah talipon Maharani Jepun untuk meminta kerajaan Jepun tahannya dari memasuki Jepun?

Dengar selepas Anwar salahkan Putrajaya, dia salahkan kerajaan dan kedutaaan Jepun kerana tidak memberitahunya tentang prosedur baru yang khas untuknya. Bekas banduan masih perlu memohon dan dapat Visa khas dahulu baru diterima masuk Jepun.

Wow! Terbiasa orang hantarkan passport ke rumah

4 ulasan:

Awanama berkata...

Diorang tak bagi personal assistant kat Anwar lagi kot...tolong buat visa.

Awanama berkata...

umno sekarang ni nasib baik je PKR dan PAs pun hampas lemau..dia buat apa pun melayu terima...

Awanama berkata...

Pasai apa KJ tak pegi uruskan passport dan visa anwar?

jebat berkata...

Salam Takzim,

U.M.N.O. membawa arti U must nt oppose.

UMNO dulu lain sekaranglain.

UMNO dulu handal hngga BRITISH
pun seram.

UMO sekarang "DONUT" hingga di permainkan orang.

Salah siapa?

Salah ahli UMNO memilih pemimpin.