Selasa, Mac 23, 2010

Asal sokong Anwar mesti puak tu

Ngaku tak sokong Anwar kalau mereka tahu mereka disamakan dengan Michael Danby, Paul Martin, John Kerry, Jeremy Corbyn, dan Arab main pungkoq?


Ibrahim Ali dedahkan di Parlimen bahawa Michael Danby yang menyokong Anwar adalah seorang Yahudi yang berseksualiti orientasi gay. Ada yang didedahkan antara 50 ahli Parlimen Australia, sekurang-kurangnya 7 orang adalah gay.

Mantan Perdana Menteri Kanada, Paul Martin yang menyokong Anwar juga adalah yang menggubal undang-undang yang membenarkan kahwin sesama jantina di Kanada.

John Kerry, Pengerusi Jawatankausa Hal Ehwal Luar Negara Dewan Senat Amerika serta bekas calun Presiden Amerika, menuntut perbiaraan yang adil untuk Anwar. Kerry berkahwin dengan usahawan wanita Yahudi dan berkempen sebagai calun presiden atas pendirian pro-gay.

Jeremy Corbyn yang mengetuai usaha untuk menyokong Anwar dari House of Commons United Kingdom pun kedi.

Kami tidak tahu samada Arab-Arab yang sokong Anwar suka pegang ponggong orang dari belakang dalam lif, tapi nampaknya semua penyokong Anwar diluar negara adalah gay atau pejuang hak gay.

Yang dalam negeri ini menyokong dan membela Anwar macam mana?

Nik Aziz, Husam Musa, Mahfuz, Dr Hatta Ramli, Khalid Samad, Nizar Jamaluddin, Kamaruddin Jaafar, Hanipa Maidin dan lain-lain pemimpin Erdogan PAS.

Lim Kit Siang, Karpal Singh, Lim Guan Eng, Gobind Singh, dan lain pemimpin DAP.

Wan Azizah, Nurul Izzah, Azmin Ali, Khalid Ibrahim, Elizabeth Wong, dan seluruh PKR dan Reformasi.

58 ulasan:

simpangtiga berkata...

Najib bayar RM60 juta untuk syarikat Yahudi ok?

Mahathir lantik penasihat ekonomi Yahudi dan menjemput Team Israel main kriket di Malaysia ok?

Bendera Israel di Pejabat UMNO ok?

Bekas menteri UMNO raba juboq pelayan di hotel ok?

Ketua Bahagian UMNO P.Pinang kahwin 3 dan seksa isteri dengan seks ok?

Pak Lah jadi Pak Yet Singapore ok?

Semuanya ok...

Anwar Ibrahim disokong Yahudi salah.

Pakatan Rakyat disokong MP Australia salah.

Sapa yang bunuh orang Melayu di Memali?

Yahudi jugak ke?

Cakap siang pandang-pandang.....

Tanpa Nama berkata...

tgk simpang tiga ni..macam tak betul ja..


kepala cekup ketayap...tapi dedah lutut peha bagai...



hahaa...

simpangtiga berkata...

Dalam rumah selepas solat...Bukan tidak bertudung di dalam majlis rasmi atau mewarnakan rambut ketika usia 50 tahun.

Tanpa Nama...
Komen lah isu yang dikupas bukan serangan peribadi..

kluangman berkata...

simpangtiga, aku sokong hang - semua yang salah, tak betui, menyeleweng kena kata tak betui, jangan main pilih kasih.

Tanpa Nama berkata...

Saya rasa Hussin Lempoyang ni pekak badak
satu Malaysia tahu macamane tahap para pemimpin UMNO

dah tahu diri tu semakin tua
sepatutnya padai fikir mana yang betul dan yang salah
masih juga nak perjuangkan pemimpin UMNO yang rasuh, salahguna kuasa dan berselindung dek kuasa polis dan mahkamah

nasib baik aku tak macam Husin
sape betul aku sokong
BN atau Parti Pembakang kalau tak betul jee
GO TO HELL

Tanpa Nama berkata...

Penyokong 'tua' macam Hussin ni yang sokong membabi buta dan masih fikir membalas budi BN

fikiran masih ditahap tahun 80an
orang macam ni laa yang akan terus menghidupkan budaya rasuah dan salah guna kuasa dikalangan pemimpin BN

orang tua patut tegur laa kalau pemimpin tak betul bukan sokong tak tentu hala yang bodoh dan susah melayu juga

Kay Du Lac berkata...

Kalau BN geng Yahudi tak perlu sokong BN. Apa susah.

Kalau Anwar geng Yahudi perlu sokong jugak ke? Tak perlu sokong.

Cari parti yang tak dak kena mengena dengan Yahudi. PAS ke... Hehehe

Pening dengan hujjah korang. Kira sekarang boleh sokong Yahudi ke? Sebab Anwar geng Yahudi?

Anti Wahabi berkata...

Persoalan Husin pasal liwat

Pak Lebai Wahhabi ni semua sokong liwat macam orang putih gay semua tu????

Apa nak pesung tempat lain. Isu lain boleh disentuh dalam lain masa.

PAS sokong amalan liwat ke?

Kalau PAS wahhabi akan sokong kerana ini peluang untuk wahhabi dapat kuasa dan menghapuskan sunnah wal jamaah!!!

Tanpa Nama berkata...

dah duduk kat simpang, tak tahu haluan dan tujuan.

Sulaiman Akhlakan berkata...

sin

dah panas bontot lah tu sampai kena buang serangan peribadi pada mu

Pelbagai Suara berkata...

tanpa nama 12:43

komen kamu tu menunjukkan kamu tak kenal husin lempoyang dan lain2 topi yang dipakai.

Mat Seman berkata...

Najib bayar RM60 juta untuk syarikat Yahudi ok?

Mahathir lantik penasihat ekonomi Yahudi

Kita arah mereka bukan macam Awnar dan PAS yang diguna dan diarah oleh Yahudi Zionis dan Yahudi Mata Sepet DAP

bRAVEhEART berkata...

Salam, Simpang 3 = 3 suku?
Begitulah penyokong pembangkang larikan dari isu sebenarnya. Kita tk kata UMNO tak salah, tapi dalam soal dan posting Husin Lempoyang kali ini adalah berlegar mengenai gay, jadi kalau nk komen maka komenlah mengenai itu dan kenapa pula di bawa kepada persoalan lain? Apabila ada orang lain komen lain kepada komennya makan dia pula minta komen menjurus kepada persoalan yang dia bawa. Kenapa tak buka blog sendiri dan minta org komen apa yang ditulis? Jangan lari dari persoalan asal dalam posting yang kita baca dan persoalkan ini.

Tanpa Nama berkata...

najid bayar tapi hang di bayar dema kena ikut cakap najid tapi hang ikut cakap depa najid jadi tuan hang jadi hamba najid yang mengikat tapi hang di ikat jangan cuba alih cerita dah itu baru sikit saja pendedahan belum yang lain lagi kot memang hang gelap hati betoi asyik asyik politik murahan haram halal ke sebat aje .

SUKA GELI-GELI berkata...

ABANG HUSINNNNN...U JAHAT LAHHHH...
AWAAAAIIII....MMMMMMHH..GERAM I KAT U ABG HUSINNNNN...
I TAK KISAHHHH...TAPI JANGAN JAHAT TAUUUU.

I LIKE B.A.B.I. & ABG HUSINNNNN & SIMPANHTIGAAAAAA...

Tanpa Nama berkata...

Sin kau lelong je unta kau derma sikit pada simpang tiga tu,bolehlah dia pi dengar ceramah pr seluruh malaysia dapatlah idea2 bagus sikit.

zainuddin berkata...

Salam Sin,

Macam2 peel la politik ini hari sin. Bikin fening ana punya kefala lah. Lagi baik ana ikut Tuan Husin jual unta sama minyak sapi secara online lagi senang lah .....

Husin Gogo berkata...

Orang Israel boleh mai Malaysia ke? Kita dah tentu tak boleh pi sana, tapi mana tau kot-kot lagi sikit hari lagi nama Israel dalam pasport kita dah tak dak!

AntiKJ berkata...

Salam bro,

Puak yang sokong Anwar mestilah orang yang hanya ikut sahaja tanpa tahu siapa sebenarnya Anwar tu.

Mungkin juga mereka tahu tapi tetap dengan kebebalan diri sebab dengki dengan UMNO dan akan bersekongkol dengan orang yang sama dengki dengan UMNO.

sejarah hitam sekor beruk itam

cucu mamak kutty berkata...

Usin

Habis semua lari tajuk. Yang hang sebut adalah yang sokong brader adalah puak songsang.

Tapi bila simpang 3 masuk, yang lain ikut terbabas masuk semak.

memang le brader ni yang sokong dia dan dia mintak sokong adalah geng songsang.

Kalau tak percaya hang pi google
" gay and nama brader ni " Baik yang di luar negara mahupun yang dalam negara semuanya menyatakan sokongan padanya. Jangan le terkejut memang ramai. Silap silap ada yang di luar dunia ini pun ada juga.

betapa hebatnya brader .

Tanpa Nama berkata...

Usin,

Aku akan pangkah PAS pada PRU 13, sebab aku suka PARTI ANAL SEX FOR ALL.


Pian Arbog

Tanpa Nama berkata...

simpangtiga ni pun gay juga ke?

hehehehehehhee...

jangan main kayu songsang tiga dgn bini.. tak baik tau!

Tanpa Nama berkata...

Husin Lempoyang + Ibrahim Ali, double team bakal menjuarai WWF.

Rascal

pemburu babi berkata...

yg ada spesis 'babi' yg suka B.A.B.I juga suka misled guna propaganda>

yg dimaksudkan k****g mcm Rascal, kembara putih, kaga, dpp semuanya orang sama...B.A.B.I

N.m.iqbal berkata...

Logic la kalo najib nk byr rm60juta..Baik dia simpan
Kalo cite enjin jet dr rm300 ribu bleh jd rm300juta.
Agama pesan benda baik amalkan yg buruk tinggalkan.
Microsoft yg guna korg guna tu pun org yahudi jgk

mahathir jemput pemuda bawah 18thb main cricket
kt RMC sbb nk tunjuk kt dunia kita bkn racis.
ttp tetap menentang penindasan
israel keatas palestin

yg buat maksiat bkn umno tp ahlinya

tetapi skrg umno tiada ahli majlis tertinggi yg gay:)

Tanpa Nama berkata...

Tuan Husin,

Hang bagitau jer si 'simpangtiga' tu, kalau bekas Menteri UMNO raba juboq pelayan di hotel tu ok..., maka aku dengan segala hormatnya, benarkan 'simpangtiga' menjilat juboq si Anwar Ibrahim. Aku kira itu ok...

.. dan kalau 'simpangtiga' mahu kasi punggoq dia di tala si Anwar Ibrahim, aku pun nak kata ok jugak...

Aku taknak berdebat dengan orang macam 'simpangtiga' ni. Aku nampak dia ni jenis mangkuk yang bijak amat. Point dia pun ada kelas..

Abdul Wahub...

Tanpa Nama berkata...

simpangtiga pakai ketayap buat lawak bodo macam rajalawak. bangang punya mamat ketayap.

cucu mamak kutty ori punya tau berkata...

husin lempoyang ni pun sure gay juga...sbb dia ni banyak betul kenal dgn gay2...seluruh dunia punya gay pun dia kenal.....hai patut le pompuan2 banyak yg susah nak dapat laki....kesian juga pompuan ni...ramai yg tak berlaki....org jantan dah ramai jadi gay...agak2 agak papu kari tu gay juga ke...klu le papu kari gay...alamak apa le rupa gay gay yg macam tu rupa....kah kah kah....alamak aku nak termuntah ni.....

Tanpa Nama berkata...

Pak Hussin,
Dalam sistem demokrasi adalah menjadi satu hak bagi seseorang untuk bersuara dan menyokong mana-mana orang yang dia fikir baik.
Pak Hussin sokong UMNO hak Pak Hussin, yang menyokong Anwar hak dialah apa pasal pak hussin sebuk-sebuk mempersoalkan hak orang yang tak sokong parti pak hussin. Sebagai pembabgkang ia pasti buat isu untu tentang lawannya dan pihak kerajaan tepislah hujah-hujah yang dibangkitkan oleh pembankang.
Saya sokong demokrasi.

Tanpa Nama berkata...

Pas dan Gay-gay Sedunia menyokong Anwar Ibrahim.
Ini tidak boleh disangkal!

AyatTepatDanLazat

segelas kopi panas berkata...

hanya putar alam akan menyokong putar alam.

Tanpa Nama berkata...

cmkop.....melalut tk tentu pasal ni kenapa........

Tanpa Nama berkata...

simpang tiga pun sama bengap tk habis-habis............

pakteh adam berkata...

Simpang 3 cakap "

"Komen lah isu yang dikupas bukan serangan peribadi.."

Bila kau cakap balik macam ni kat orang, ... KAU SENDIRI CONFIRMKAN kepada kami kau jenis suka cari salah orang.... ( tak sampai 1 hari dah lupa yang kau start tak fokus kepada ISU yang di nukilkan oleh yang empunya blog).. jadi berhentilah solat.. pergilah sembahyang..

Tanpa Nama berkata...

kita tak perlu ke timut tengah untuk melihat yahudi sebab ada kat sini. kita tak perlu ke rom untuk melihat sisa runtuhan colosseum kerana kita ada stadium yg runtuh. kita tak perlu ambil anak angkat dari palestine kerana kita boleh dapat kat tong sampah.kita tak perlu ke china untuk dapat chinadoll sebab boleh dapat kat sini. kita tak perlu ke melancong ke jakarta kerana sama saja di chow kit dan keramat.kita tak perlu melihat magic david blane menukar wang 1 dolar kepada 10 dolar sebab ada kat pkaz. kita tak perlu ke namibia untuk memberi rasuah sebab rangking kita lebih kurang sama. kita tak perlu ke zoo untuk mengkaji katak sebab katak dah masuk parlimen.heheh rasa-rasa ada dengar tak iklan ni kat radio ...mungkin tidak

Rock Hudson berkata...

Salah ke saya sokong Anwar ?

Rock Hudson berkata...

Tak salahkan kalau saya suka Anwar ?
Apa awak nak sibuk sibuk pulak.

Freddy Mercury berkata...

We are the champion, my brader

anak ghaje benua keling berkata...

husin lempoyang betul2 manusia yg paling cilaka dlm dunia sekarang ni....pembohong dan pemfitnah no1 dlm malaysia ni....umno tu sial ...husin lempoyang ni dan barua pengomen yg sokong dia pun....betul punya laknatullah punya manusia dia ni....musibat punya husin lempoyang...dia bukan saudagar unta tapi saudagar babi...manusia anjing kurap....kah kah kah.....mampos le kau lempoyang

matdeboq berkata...

Manusia di dunia la ni..mana ada yg "perfect" sifat nya..!! Bagitu juga le UMNO , peranghainya macam manusia juge.!

UMNO sememang le seantario dunia tahu di dalam nya ada pelbagai jenis manusia..yg terBaik dan terBurok, yg Tala depan belakang..halai haram sapu semua...!! Semuanya ada dalam UMNO.

Tapi yg anti UMNO pulak tuu..macam lah depa tu baguih sangat. Konon depa ni dosa-dosa di muka bumi ni LANGSUNG tak lekat kat depa.

Hippo..kerit atau macam 'natang hipppo tu..kat ayak duk kat darat pun duk..!! Bila kena kat batang hidung sendiri...tak mau ngaku..pi duk salah kat orang lain lak..!!

Bila ada kes kat makamah yg depa tau TUNDA2...orang lain punya kes kalu suruh pederhaih cepat2...lambat kalu tuduh Hakim tak betoi lah dan macam2 lagi lah duk ada!!

Bagi puak2 geng PR ni..semua nya halai kalau UMNO/BN mengHALAL kan sesuatu...yng TALA belakang pun depa pi Halai!! Katak pun HALAL kalau masuk periuk depa..!!

PR...Peee Raah...!!!

Tanpa Nama berkata...

eh banyak nye yang marah kat abg husin nih...tapi aku tetap sokong blog abg husin

Local Fighter berkata...

Isshhh selera ke Anwar dgn simpangtiga tu?

Lutut berkudis, badan melengkung, muka kudud..ishhh..tak ber'diri' si anu anuwar tu! hihi..

Aku tak pernah jupa sokongan yang begitu kuat daripada luar negara kpd pemimpin Asia Tenggara yang lain.

Tgk Joseph Estrada dan Amien Rais, dua mangkuk boneka US di Filipina dan Indonesia. Takde pun dpt sokongan daripada pejuang2 liberal dan homoseksual ni!

Mesti ada sebab kenapa Anwar begitu dipertahankan oleh mereka.. berfikir bagi orang yang berakal!

Tanpa Nama berkata...

Sin,
Aku sokong Gay tapi Anuar Bukan Gay tetapi PELIWAT. Sama taraf dengan PEROGOL. Iaitu melakukan hubungan seksual tanpa kerelaan mangsa.
Kepada penyokong Anuar yang Bingai Dan masih tak faham-faham lagi. Bos kau tu Perogol yang bantai BUNTOT tempat orang berak buang taik/najis. Kalau takat main buntot ke, perempuan ke takde Hal la. Tapi Anuar telah dibuat laporan Polis merogol/ liwat lubang taik yang busuk. Bayangkan bila Jijah buat Blow Job, ada la lagi bau taik sikit.

bulan berkata...

Tan seri nuwar keluar si air mani
terkenal tonggeng saiful yg murni
tang sokong nuwar mesti puak ni
kerna main tut-tut tuntutan gay kini

PKR = Puak Kedi Raksasa
main belakang lebeh selesa
hampir Malaysia jadi mangsa
angkat penjubur pegang kuasa

orang di luar asek ketawa gelihati
bukan pasal puak ni tak puas hati
tapi pelir si nuwar siapa nak ganti
menusuk meliwat tak tahu berhenti

bimbang akan ikutan barat
merata tekan kuatnya hajat
lambang pyramid ikatan erat
tanda mata satu niatnya jahat

Tanpa Nama berkata...

Husin Lempoyang@ Hang Kebun, Hang Kebun pun Hang Kebunlah janji masuk. Berapa Barisan Najis bayar engkau umnoNGOK? Bingai betui!

Zulkarnain berkata...

simpangtiga,

time team kriket israel main kat malaysia bro anwar dalam parti apa ek? boleh tolong jawap?

kurangkan bebal, banyakkan membaca.

Tanpa Nama berkata...

Alahaiiii Simpang tiga! Apa masalah kau ni. Kau dah makan obat ke belum?
Makan obat kena ikut jadual. Bila rasa pening2 cepat makan obat tu. Atas kepala tu kopiah ke? Nampak macam mangkok ayun je.

Sin, jangan pukul budak Nuar tu lagi.
Ramai yang cintakan dia. Tak caya tanya samdul simpang tiga tu.

1 Simpang

Tanpa Nama berkata...

brader husin
tuan on the right track

dasar anti homo/buttfuck*rs
---------------------------

kita tak marah brader anwar
kita tak marah brader saiful
kita tak mahu buttfuck*rs dan buttf*cked dalam gomen
itu satau
pasal apa?

ini tuntutan Allah!!
bumi di hancurkan olih bencana di masa Nabi Lut -bila orang suka buntut membuntut [argy- bargy?]

baru baru ini ada berita kat mesir
penuntut malaysia pun ada terlibat dalam buntut membuntut

mereka adalah future mufti/kadi/jakim officers/ pas boss

ada kemungkinan boss pas yang belajar kat egupt dulu pun terlibat dalam kes buntut mebuntut

unta unta ada yang buntut membuntut juga kah?

agaknya ada di antara aperichik Pas
yang mengamal dasar liberal ' b-m' ini. jadi tak hairanlah bila kita lihat Pas menjadi parti yang gay -tolerant.

gomen kenalah serious dalam buat polisi bila nak pilih pegawai agama
apa paham politiknya.

kita lobilah supaya ada dasar 'say
no to buntut membuntut ' supaya
pengamal 'b-m' ini tidak menjadi
kadi/pegawai jais/mais/mufti.

mereka of course bolih jadi mufta

korok [ustad failed]
mcam kat india [phD failed]

cucu mamak kutty berkata...

Jangan le gaduh gaduh, kalau kau orang tak buat benda songsang, pergi angkat sumpah. Tak susah pun.

cucu mamak kutty ori punya berkata...

Abang usinnn,

apasal dia orang ni suka hina puak kamiii. kami pun manusia juga kannn, yang hidup di muka bumi iniii. Tak baik tauwwwww.

suka kami le nak sokong anwar ke, hull city ke, itu kannnn hak kami. Kami pun ada nafsu jugaqqqqq

hu hu hu

moyang mamak kutty berkata...

kah kah kah ...ramai juga cucu mamak kutty kat malaysia ni kan... ....mcm2 kutty ada yg jadi2an ada...yg ori tu aku le....tapi mahatit tu pun kutty juga kan kan kan....sbb tu jgn sebarang2 ckp .....mukhriz tu lagi ori cucu mamak kutty.....yg tak boleh mengaku cucu mamak kutty org papu kari tu....sbb dia bukan keturunan kutty.....tapi dia kuturunan kuttuk....kah kah kah...hidup kuturunan kutty.....

cucu mamak kutty ori punya bukan jadi2an punya tau berkata...

husin lempoyang dia memang sama sekali bukan kuturunan cucu mamak kutty....tapi dia tu kuturunan al unta.....kah kah kah....

Tanpa Nama berkata...

Sin,
Hang jangan tunjuk hero nanti satu KL punya demo baru tau. Semua tunjuk buntot. Hahaha
yang pasti buntot Cucu Mamak Kutty LEGAM. Saya ulang LEGAM. Hahahahaahaaaaaaaa

Tanpa Nama berkata...

Bawak Bertenang Semua ....

Kekurangan KY JELLY?

Harga Special borong untuk GELI -gerakan enti liwat

Wow!

Jual Unta mesti Kaya! Wow!
Wow! Dunia, Dunia ...

-Kuih Ketayap-

Tanpa Nama berkata...

Kepimpinan Anwar mengigatkan saya pada karektor Samuel Sullivan dalam siri Heroes. Jangan lupa saksikan di TV.

0193589946 berkata...

BLOG SAMPAH!! = GOB-BLOG!!

Ingin Tahu berkata...

Awat penyokong-penyokong PAS tak tanya Mat Sabu kenapa dia gelar Anwar ALJUBURI pada tahun 1997. Awat hangpa semua sokong Mat Sabu beri Anwar gelaran itu. Kenapa? Kerana dia masih pemimpin UMNO.

Tanpa Nama berkata...

0193589946 -

Kalau tak mahu baca sampah

Layari Blog http//SanusiJunid.blogspot.com