Khamis, Mac 25, 2010

Sebuah Syarikat Piling


Hari ini bersambung ...

26 ulasan:

bRAVEhEART berkata...

Sin, sin, nanti jap! Betul ke kedalaman korekkan tu? Macam.....hehehe

kluangman berkata...

Sin, apakah ini dokumen dan bahan bukti yang Anwar tergila gila nak mohon dari mahkamah untuk kesnya..

kluangman berkata...

Sin, apakah ini dokumen dan bahan bukti yang Anwar tergila gila nak mohon dari mahkamah untuk kesnya..

Tanpa Nama berkata...

Eloo brother braveheart, itu taik sudah masok semakin dalam la sebab kena tusuk , itu pasal dua hari tak bole kluar..hu..hu..hu..logik gak eek..taik kena tolak ya semakin ke dalam..dan dalam dan semaikin dalam lagi..

Tanpa Nama berkata...

Husin,
Kepala pile itu tumpul bukan tajam. Hari ini bukan sambung buat piling tapi sibuk berdebat antara jurutera sebab silap piling. Sebabnya :-
1. Tuan tanah komplen sebab dia tak benarkan AI piling buat.
2. AI Piling pile ke dalam lubang taik sekarang semua berbau busuk. Bukan sahaja satu Malaysia dia promote AI Piling tapi dah ke pentas dunia. Peniaganya Australia 50 orang, UK 8 orang, Kanada 1 orang dah confirm berusaha sama sebab masing-masing pun buat kerja piling. Dan semuanya pernah piling lubang taik.
3. Untuk mengelakkan hukuman mahkamah AI Piling telah mendapatkan laporan jurutera palsu yang sampai sekarang menghilangkan diri.
4. Tetapi tuan tanah pasti berjaya dalam kes ini sebab AI Piling yang menggunakan pelincir KY Jelly telah meninggalkan bahan bukti peribadi iaitu Air mani dalam lubang taik di mana pasti tidak dapat disangkal lagi bagaimana ianya berada di sana sebab bahan ini Susah diekstrak kecuali pemiliknya sendiri memasukkannya di sana.

Sekian, diharapkan kalau nak piling masa hadapan lebih berhati hati janganlah masuk lubang taik lagi.

Oleh Karam Singh Paria

Liza berkata...

KESIMPULAN nya...

1)tukang piling tu nama dia Hussin
2)yang kena piling tu "berukhat"
3)yg bawak piller tu keluang
4) yang dok tanya tu "tanpa nama"

memang opera "the hussin tempayan"

simpangtiga berkata...

Kluangman,

Dokumen yang Anwar tergilakan sangat itu adalah Laporan Dari HKL yang mengesahkan dubur Saiful Bukhari tidak ada sebarang kesan penembusan. Laporan itu hasil dari pemeriksaan 3 orang doktor pakar di HKL.

Itu yang dokumen kedua selepas Laporan dari Puspawari Hosp. dinafikan tentang laporan yang sama berkenaan juboq si Saiful tidak pernah diliwat atau ditembusi sebarang alat tumpul.

Saya menyokong kita dakwa Anwar Ibrahim keran isu 'seks diluar tabie ini'. Namun, dalam masa yg sama kita juga perlu 'mendakwa' Saiful dengan tuduhan Qazaf di Mahkamah Syariah.

Baru adil.

Engineer Lubang berkata...

Betulkah GM syarikat bernama NI binti AI ada berkata semasa membicarakan mengenai kaedah piling "are you okay ke?" mempersoalkan MD DSAI yang mana kaedah piling ini melakukan kesusahan kepada keluarga sekali?

Tanpa Nama berkata...

simopang tiga

dokumen itu perlu dibaca bersama laporan dna seperti yang tertulis dalam bahagian b laporan tetapi pkr penipu tidak highlightkan langsung .

Tanpa Nama berkata...

Tuan Husin,

Ana ulangi pendapat ana. Ente memang ada bakat seni hahahahahah...

lim kit malam berkata...

siamang tiga
cakap macam loyar burok. mahkamah tengah berjalan, ikut je la.

bRAVEhEART berkata...

kehkehkeh! orang marah kau sin, nasib baik aku tak kena marah sama hikhikhik, ni semua piling punya pasal.

cucu mamak kutty berkata...

I like.

Tanpa Nama berkata...

Kpd Liza,
Aiya macam frust aje. Suruhlah Simpang Tiga piling kau. Kot takde orang nak piling dah ini. Pile Si Simpang Tiga baru 20 mm tapi Si Liza dah kena pile 200 mm.

Kesihan Liza. Takpe jangan kecewa kalau pakai kepala keretapi siap boleh U - Turn lagi best.

Tanpa Nama berkata...

Kpd Liza,
Aiya macam frust aje. Suruhlah Simpang Tiga piling kau. Kot takde orang nak piling dah ini. Pile Si Simpang Tiga baru 20 mm tapi Si Liza dah kena pile 200 mm.

Kesihan Liza. Takpe jangan kecewa kalau pakai kepala keretapi siap boleh U - Turn lagi best.

Tanpa Nama berkata...

Cucu Mamak Kutty macam DBKL kata "I like it" pulak dah. Walaupun dia punya pile 10mm tapi CMK Ada Cara hebat iaitu piling Cara kacau teh dengan gula sesekali terkeruk juga sudu dengan Kole/cawan.

Bar Council apa cerita diam je. Satu kes asyik ditunda dah 2 tahun. Lepas tu busing banyak kes lambat dibicarakan. Dunia dunia. Kalau pandai pusing selamat

Tanpa Nama berkata...

sin,

anugerah bintang popular BH dah dekat. Kau rasa sapa menang hadiah pelakon terbaik

antutunda berkata...

hari ni bersambung untuk MENANGGUHKAN KES!

Tangguh lagi!

Tunda kes! Tunda Kes! Tunda Kes!

Katanya, alasan tunda kes kerana sidang Parlimen. Tapi Bang Nuwar lari keluar negara tak bersidang di Parlimen selepas kena londeh seluar kat Zahrain.

Apala bang nuar ni!

Tanpa Nama berkata...

sebelum piling, kena adakan upacara jampi sarapah"mokhtar 4o kali" bawak ky jelly,spenda,seluar levi's ........

supaya penunggu tak kacau



(terongpannnnnnnnnnnnnjannng)

Melayu Pasir Gudang berkata...

kahhhh....kahhh...kahhh....akhirnya sin, simpang tiga mengaku pujaan hatinya MELIWATTTTTT..oh dunia lihatlah....

Aku nak kasi tahu simpang tiga jangan suka ceduk cakap orang terutama cakap al juburi tuuu...baca buku bebanyak,
1. Peruntukan Mahkamah Syariah Kuala Lumpur tidak ada menyebut kes liwat itu boleh di Qazaf kan, tapi zina ada.
2. Simpang tiga nie tak paham apa makna Qazaf.aku ambil masa sikit terangkan Qazaf ialah MELEMPARKAN TUDUHAN ZINA keatas orang yang baik lagi suci.
3.Pembuktian liwat amat berbeza dengan pembuktian zina. Justeru,liwat tak boleh di buktikan berdasarkan bayyinah(pembuktian)zina. LIWAT TERBUKTI DENGAN ADANYA PENGAKUAN DARI PELIWAT ATAU MANGSA LIWAT ITU SENDIRI.
4. Jelas dalam kes ini saiful bukan orang yang menuduh tetapi orang yang kena liwat, so apa perlu qazaf.
5. Simpang tiga "Sin, ini betullllll". Husin "cubaan..." Smpgt3 "betul usin bukan cubaan....." Husin Cubaaaannnn"

Tanpa Nama berkata...

En Husin

PRK Ulu Selangor = beranikah PKR letak syed Husin lengkuas jadi calon di sinun. Pangkat tinggi dalam PKR tapi senator aje dalam parlimen


Alfatihah buat arwah YB Zainal

kluangman berkata...

Letak calon PAS di situ biar UMNO terus gagap dengan calon gelapnya..

Syed Husin Lengkuas kalau bertanding, kena lanyak dah jadi Syed Husin Timun.... dapat gelaran pangkat Orang Orang Besar..Ahli Nujum Ulam Raja

mat saga berkata...

kepada LIZA....

jom kita main piling-piling nak...
hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

"Are you okay, ke?" Slow and steady..sama-sama suka la tu.
Habis, macam mana dikatakan mangsa yg sanggup mengadap No. 2. Sama suka serupa zina lah, relevan dgn qazaf.

Rascal

Tanpa Nama berkata...

orang kalau dah taksub ...begitu lah rupa..

Zulkarnain berkata...

Melayu Pasir Gudang:

si simpangtiga tu memang tak ada orang tengok sebagai ber-credible. anggap je dia tukang jenaka dalam dunia siber ni. kalau diterangkan pun pasal qazaf kat dia tu, dia akan jaja isu sama kat blog2 lain. lepas tu akan ada orang lain yang tolong terangkan kat dia, jaja kat tempat lain pulak. sindrom ni banyak dekat budak kecik, nakkan perhatian. sekian.

sin:

hahaha this one's marvellous!