Rabu, Disember 01, 2010

'Level' apa ni?

Ada satu kata-kata orang putih mengenai apa terjadi kepada orang-orang tak layak dinaikkan pangkat atau diberi macam-macam tanggungjawab di luar kebolehannya.

Ia berbunyi:
Rising to the level of incompetence.

Speaking skit naaa.

Bab rising to level ... yang cam gambar bawah ni, Husin mintak diajaq.

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

level untuk fakatan raayat.....

azlan berkata...

Bangunan tu orang yg pernah kat Arab punya. Jadi sebutan kena ikut slang Arab... (Farking U Punya Kereta)

Tanpa Nama berkata...

salam,

entering level F (U):

hang pi masuk situ jadi bodo mcm set tukang urut, tukang jahit, pembancuh kopi jugak. C.I. f*** U? sengaja menempah jln belakang...

mat saga berkata...

memang tajam pemikiran tuan hussin...


hebat... hebat... hebat....

azman berkata...

Assalamualaikum sein

Bangunan kat neraka ke tu sein?.Sesiapa yang memasuki bangunan itu mesti pandai mencarut dan bole fucking sendiri.

azman berkata...

Assalamualaikum sein

oooo maknenya tu sila fusing fusing hingga ke aras u.

Tanpa Nama berkata...

entering level fuvk yiu

Tanpa Nama berkata...

what i see is just a stupid Malay Monkey writing his blog.


fuck stupid Malay.


bwahaha..

Tanpa Nama berkata...

Level ni ada massage parlour tu ... ambil yang bilik nombor 13

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama 12:03,

It shows your rising level of stupidity, and I wonder what's your IQ level?

Tanpa Nama berkata...

ooiii anon 12:03 AM

better that than a cheating chingkie encroaching on other people's blog

a definite sign of degenerative genes passed from generations of infested virus and germs from pork-eating habits