Selasa, Disember 28, 2010

Satu perbualan talipon


Kring kring kring ...

"Hello ..."

"Helo ... Apo koba?"

"Apo maksud tu?"

"Sajo talipon ..."

"Kenapo sekarang baru nak sajo talipon? Selamo ini takdo nak talipon."

"Sajo nak talipon. Nak tahu. Sihat ko. Anak-anak macam mano?"

"Sihat ..."

"Baguslah ... Alhamdulillah."

"Apo lagi hal aku yang tiba-tiba ko nak tahu?"

"Takda ... Lain kali boleh talipon tanya kaba?"

"Talipon la ...."

Bondo tak kono, talipon pun tak boleh.

25 ulasan:

wanbaki berkata...

sapa telipon sapa sin...hahahah dalam tuuuuuuuuu

Tanpa Nama berkata...

Aku agak Dato Rais talipon Dato Sahak kot

Tanpa Nama berkata...

Rais telepon kat orang tu tanyo hal anak-anak ???

kompius den.

pak pandir 2020 berkata...

Dato' Rais talipon Tok Mat Hassan... nak tengok ada jawatan kosong kek Somban

Tanpa Nama berkata...

Rais tak boleh ditalipon ni ... tongah bongang!

Shamsul Yunos berkata...

cilakak lah lu hiusin, jatuh kerusi aku

Tanpa Nama berkata...

Datok Rais tepon Datok Shaziman tanya koba tak?

Tanpa Nama berkata...

ko talipon Neng

Pak Man Telo berkata...

Ini mjesti rocky dan big dog sudah talipon baik punya.

Hari ini jangan talipon juga ... baco ni

http://bigdogdotcom.wordpress.com/2010/12/28/please-investigate-this-report/

Ajis Pening berkata...

Takdo Tuan Husin

Mesti Robengah talipon dari Indon. Mana wang susunya???

Jelobak Jolobu berkata...

Padan muka!

Sensitive sangat. Lepas tu guna kuasa nak aniayakan orang kerana anak.

Zaman dah berubah. Bukan lagi pakai type writer dan posmen.

Kamu silap orang dedah. Kamu act, lagi kena.

Kau bukan bersih sangat pun. Macam orang tak tau apo kau buek masa MB N9.

Tanpa Nama berkata...

den dongar dio kawen layi dongan zarina zainudin, iyo ko??

hisham berkata...

tanpa nama 9:42 oiii..

nak menikah lagi tak dak hai punya..tak dak sapa nak maghah..menikah la kalu hang mampu dalam semua hai.
taib mamud menikah anak dagha pun oghang tak maghah.
balun pi la kot mana pun,tak bolih deraih2 hang kayuh pelan2.
asai jangan rodok belakang dah la.
tapi oghang maghah kalu hang suka kencin meghata.
tempat kencin oghang pun hang balun kencin sapa tak hingarq.
oghang betina ni pun pelik jugak..
masa depa sedap nalaa punya kangkang..
pukui 3 pagi pun dok banggg...baaang...
mai masa tersepit...oghang jantan juga depa salahkan.

teringat aku ceghita lama...
itu rahim tak salah...yang salah tambi..

Tanpa Nama berkata...

malaysia boleh!!!!.....rais yatim bolehh!!!!

Tanpa Nama berkata...

Ayam Den lopeh pulak,
Boleh kat Mat Isa pulak,
Lopeh PRU 13 Den kena pencen pulak,
Chairman FELDA idaman Den .....pulak


Salleh Telegu

gayapeneroka berkata...

haaa....haaa....kelakar ko ni.....

Tanpa Nama berkata...

truut truut

A - ya, apahal nelpon ni, selama ini nyepi bangat.

B - saja, nak bagitau malaysia menang
bola tadi

A- kalau malaysia kalah, nyepi terus.

Ular Menyusur Akar berkata...

Ha, ha, ha,(cerita man laksa). Mati aku tak faham script tu.... Ni dah faham dah.

agbr47: Adoi...pening kepala aku kat PRK Tenang nanti.

http://agbr47.blogspot.com melaporkan isu/article berkaitan PRK Tenang.

Tanpa Nama berkata...

apo bondo ek jang oi

Tanpa Nama berkata...

apo maksudnyo? ekau nak kato bini rais merajuk ko? pasal berita yang wiki sebar kan nu haa ..? aku teko yo

kui kui kui

Tanpa Nama berkata...

nogori meriah skang nih, tokoh hebat tak hengat.. PRU13 jangan lps ke DAP dah le

Tanpa Nama berkata...

pemain melesia jambu sangat... Nuar tak boleh tahan

Kunci Syurga Husam Musang berkata...

Masuk Pakatan, Dapigs..Nik Njis akan sucikan semua dosa kamu..()

MAK BEDAH N 8+1 berkata...

Aku dah baca komen ngkorang semua.
orang tu.....jawatan kosong.....tongah bongang.....Neng...Robengah...nyepibangat.

Apa yg kamu merepek ni labiiiii.

Pandainya engkorang perli ye?
Tak takut kena saman ke?

robin labu berkata...

Tuan Husin,

Cuba terangkan dengan jelas, yang menjawab telefon tu sape? Kompius den..