Isnin, November 03, 2008

Gambar KJ sedang minum?

Mana satu berok-berok yang sedang minum ini KJ ... ?


.. atau yang ini?


... atau berok yang panjat naik atas bar ingat dia sudah jadi Perdana Menteri?


Sudahlah ingat dia Perdana Menteri, gelojoh pulak itu. Hendak minum main satu drum terus. Punya dahaga sampai koyak dibuka drum logam. Macam ana boleh rasa dan tahu siapa beruk ini.


Sudah mabuk, berok nak dansing dengan kucing.


Sudah hendak main hop scotch pulak?!


Yang ini tak boleh! Janganlah ambitous sampai hendak hop scotch zirafah yang sedang tonggeng.


Berok ni sudah sangap dari mabuk ...


Rupanya KJ.


Sudah agak pe'el berok tadi serupa dengannya ...

81 ulasan:

Sir Taek Boon berkata...

kecewa den, ingatkan ado bebeto gamba e~

dah takdo kojo laie ko ekao poie carik gamba-gamba borok tu ?

hahahahah

Jamal Pak Tongkol berkata...

Memang sahlah berok tu KJ tengah minum ..

... hahaha .

Nasib tgh mabuk dia tak balun gajah yg sedang tonggeng.

... KJ memang ambitous

Edyes berkata...

ini namanya beruk makyeh...

apa ini husin lempoyang... saya sudah bayar 20 persen pada tuan penasihat kasim patolon... hanya dapat gambar KJ jadian...

Tanpa Nama berkata...

hehehe...bayahala...usin ni....buat aku tertunggu2...termimpi2...wakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

haha.. mesti ramai pemuja KJenglot Beruk mare kat ko husin oi..

Sarfarizmal Saad berkata...

Salam Blogger...

Ayoyo... karewalee...

eden ingatkan KJ betoi td...
awat la ekau buh gambor berok2 sewel tu pulak...

Tapi beruk dengan KJ sama ja kan...???
Rasanya xda beza pun... cuma ekor KJ ja yang xnmpk mcm ekor beruk2 sewel tu...

KJ tu sebenarnya kepala beruk2 tu lah... KJ lah yg ajar beruk2 tu buat maksiat nie... Sblm nie beruk2 tu dok gayut atas pokok ja..

TULAH KJ....

Tanpa Nama berkata...

hahahaha... lagi hebat dari cerita planet of the apes !!

Tanpa Nama berkata...

BUNGARAYA,
Anda Sin,
Sudah melampau..
Kan KJ tu manusia. Kenapa disamakan dengan beruk. Apa bezanya anda yang tak minum arak dengan KJ( jika beliau minumpun).
Anda menghabiskan masa anda setiap hari dengan mengaibkan orang lain.
Apakah ini tidak terlarang dalam islam. Berilah apa alasan sekalipun.

Tanpa Nama berkata...

Hello my friend..love to read many of your postings.Tapi yang ni is not proper lah.You toksahlah buat style ni.You bukan jenis group yang rowdy!I think you should apologise..very unbecoming of you.Takboleh overjoke like this ok?Thanks!

Tanpa Nama berkata...

message usin ni jelas. org yg gelojoh ni sama dgn berok. pisang org dalam pagar pun dia lanyak semacam. kita nak jadi pemimpin besar masa depan kena bertatih, kemudian berdiri dan barulah berlari. nampak sgt dia ni terlalu ambitious nak jadi pm cepat. cari jalan short cut sampai mendidik pemuda hari ni tersasar dari perjuangan sebenar. dasar setia dgn kawan2 tu hanya nak menguntungkan diri dia dan famili pak mentuanya jer.

Atok Podeh

Tanpa Nama berkata...

Tahukah anda otak husin lebih kecil dari otak burung unta.

lintahbertulang berkata...

Kau ni betul-betul buat dosa je.. Pastu tak pasal-pasal aku pun terlibat sama dengan dosa kau...Ada ke gambar beruk yang disamakan dengan KJ...

Tanpa Nama berkata...

masa org tgh meluat dgn pak mentuanya dia pergi pulak bertanding KP. silap ler tu.. memang ler kena attack. sebenarnya org nak attack pak mentuanya sekali. kalo kj ni bertanding timbalan ketua memang dia menang. next round 3 tahun lagi org dah lupa dah kisah pak mentuanya. masa tu baru lawan KP. peluang menang tu besar. tapi dek taksub nak jadi PM maka terimalah risiko kena telanjang dek bloggers yg tak boleh di beli dgn duit ni..

Joyah bebe

eddy berkata...

Hang ni buat kami kalut aje.

Tanpa Nama berkata...

ape le bangang punya "bungaraya" kau bercakap macamlah kau baik sangat. kau tak suka kau boleh blah, aku memang suke cara budak husen ni buat kerja. berani telanjangkan si KJ dalam internet. kalau aku disuruh, aku berani telanjangkan terus seluar baju KJ ni biar bogel terus.

Sir Taek Boon berkata...

ramai plak yang takleh nak terima satira husin hari ni..

hehehe..

Edyes berkata...

diorang lupa la.. ini blog satira husin lempoyang al-buaya... saudagar unta di bazaar baghdad...

husin, kalau diorang nak saman husin, kita boleh panggil peguam bela Sulaiman Akhelaken...

lebih percaya ular berkata...

tak jadi pulak la nak berhari raya sekali lagi.

tapi tak pe, mercun yg ingin ku bakar akan ku sumbat dalam mulut beruk ini.

lebih percaya ular berkata...

anon 5.16pm,

ini blog satira, kalau nak serious pergi ke blog rocky bru , Haris Ibrahim ke.

Nak masuk ke rumah orang kena pandailah bawa diri, jangan lah pula bersyarah pasal imam hadhari, atau madani tak kena tempatnya.

kita ni kan pergi sekolah, ikut topik la.

bronaga berkata...

saya bukanlah penyokong kj tapi tak baik aib kan beliau sebegini rupa bang usin!

Tanpa Nama berkata...

aduh-aduh, ana rasa nak pecah perut....hahahahahahahahahahha

kj...kj...kj....ana ingat ente kena badi.......
lah

supir berkata...

sin..

beruk lagi mulia dari KJ.. KJ nie laknat punya manusia.. mmg patut kena &^$%& sahaja.

orang UMNO yang sokong dia pun 2x5 bangang jahanam macam dia.

Omong berkata...

oohhh ...

si Kera Jantan rupanya

Kalid jual belacan berkata...

Najib kena kutuk dgn Kidekepala, Raja Berak- Hindu,
Tiang Cuak- Super Impose.


Lain2:
Mahathir-difiraunkan

Kat US- Bush pun diberukkan..
John Kerry dikudakan..
Nuar..diSultankan/Di B.A.B.I kan
Tesesa pun dibabikan..

tak kisah pun..

Ni suka2 aje..kalau KJ nak marah tu makna nya..makan cili terasa pedas..

al-juburi berkata...

tak guna husin! ingatkan gambaq betui.potong stim betui

Sulaiman Akhlakan berkata...

Suka tengok gambar KJ minum sampai panjat bar ... dan lepas tu panjat berok lain ... kah kah kah ... koh koh koh ...

Oleh kerana kau tanya soalan Husin, jawabnya bukan gambar KJ ...

... tetapi serupa macam KJ.... hohoho ...

... ana tunggu menantu ikut kena jual.

Kalau ente kena saman, ana bantuy loyar pro bono.

Tanpa Nama berkata...

kalau ye pun tak suka kat seseorang janganlah menyamakan dengan binatang. Husin sebagai orang Islam sepatutnya mendoakan kesejahteraan org se agama dgnnya dan bukan seperti ini. Setiap perbuatan yg kita buat dan mengaibkan seseorang nescaya akan dapat balasannya. kecualilah husin nie turun dari langit.
Ingat, dosa dgn Allah boleh kita mintak ampun, dosa sesama manusia fikir2 lah sendiri kalau husin nie org islam.
Yang risaunya husin pun 2X5 je dgn beruk2 tu.

Tanpa Nama berkata...

Satira? kah kah kah (tiru gelak rowdy)..ingatkan lawak badut zaman enam puluhan. Yet another gampang blog.

Tanpa Nama berkata...

ermm.. panas..panas.. Bunga Raya, mungkin ada pk direct sangat kot.. Kadang-kadang bila kita lihat, baca kita perlu thinking out of the box. Mungkin Husin maksudkan lain dari apa yang kita pikiaq, apa yang saya faham bukannya khairy disamakan dengan beruk cuma attitudenya disamakan dengan beruk. Cuba pk, kenapa orang buang bayi disamakan dengan binatang? dorang tu binatang ker? Atau attitudenya seperti binatang? Kenapa Bush dikatakan binatang yang tiada perasaan? Sebab attitudenya sama dengan binatang yang tiada akal.. Ingat seorang pemimpin perlu bersih sebab bila kita pilih pemimpin yang tak bersih tempiasnya kena kita gak bunga raya...

Tanpa Nama berkata...

aku pun pangkah PR dalam PRU lepas sebab tak suka KJ dengan kuncu-kuncu celaka ni. bagus sen kau buat macam ni. ini orang perangai dia lebih teruk dari beruk kategori "babun". apapun aku sokong kau sen 100 peratus. aku harap DMM peel dia tak macam Babun sekor ni. kalau DMM menang sure PRU akan datang undi aku pada UMNO.

Tanpa Nama berkata...

itu aku cakap husin lempoyang ni jual beruk lepas ni .tak payah jd jual unta.

memang hang tak bukti semua ni ..gambar meragukan dan sapa pun boleh create gambar tu ..

hahaha

perfectwater75 berkata...

Salam,

Bila agaknya cik usin nak citer bab mahathir pulak??? mana boleh kan sbb usin orang TDM???


thx!

Tanpa Nama berkata...

Gambar dlm club tu satira jugak ke? kah kah kah satira kah kah kah. Bukti masa dgn tarikh tu pun satira jugak? kah kah kah. Boleh menang kat mahkamah pun satira? kah kah kah husin satira kah kah terlebih minum air katira kah kah kah.

Sah lepas ni usin kunci komen lagi lepas bg link gambar satira lagi. kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

Haha, yang part beruk berdansa dgn kucing tu.. kelakar sgt. xD

FMMZ

Tanpa Nama berkata...

perfectwater75

kau salah faham. husin orang ku li, syok kat wan azizah dan nurulizzah, dan penyokong parti sosialis.

mana dia tibai ku li, kak wan dan nurul, dan mp sg siput dan adun kota dsara.

mungkin dia juga minat pada husam musa, dan kebanyakkan pemimpin pas pasal dia tibai cuma hadi dan mat sabu.

nori dan abg ipar kj yang kulit hitam afrika itu pun dia okay.

apa kau nak buat konklusi

Tanpa Nama berkata...

angkuh, gelojoh, tak malu ...

... itu mesej mu husin lempoyang.

pandai kj guna budak2 bodos jadi pencacai cuci najis. bagai nak giler pertahankan chief.

pencacai kj tak faham. kesian budak2 ni.

Hassan Lempoyang berkata...

Yang hang ni mengaibkan orang sampai macam ni. Jawab la kat neraka nanti bro....

Tanpa Nama berkata...

inilah contoh melayu yang menghancurkan bangsa sendiri. Kalau nak jatuhkan pemimpin sekalipun gunalah hujah dan fakta yang sahih...macamana melayu nak maju?

P.Ramlee berkata...

Saya nak tanya, apakah perasaan anda sekiranya gambar adik, abang atau bapa anda diperlakukan sebegini? Melayu sebeginikah yang Malaysia perlukan di saat orang Melayu berpecah belah? Adakah anda pasti KJ melakukan semua yang anda fikir dia lakukan. Saya juga bukan lah peminat KJ tetapi untuk mengatakan manusia lain sebagai beruk adalah melampau. Ini komen ikhlas saya.

Tanpa Nama berkata...

ASTAGA!!!!Budak budak Mukhriz dah main tahap beku macam ni ke?

Apa ke bangang! buat malu boss hang je la

Tanpa Nama berkata...

WOI HUSEN GAMBAR BERUK BAPAK KAU ADA TAK?

Har har ha ha ha ha berkata...

CIT..TAK GUNE KO SIN..TIPU IDUP IDUPNYE KOME..

Tak baik cam tu SIN, nanti kalau KJ jadi PM susah nanti..

Apa apa pun Satira ko menjadi..takniah..hehhe he he e he he...

Tanpa Nama berkata...

Dah sah blog ni penipu....gambar KJ tu pun lu taruk gambar tipu kan?. Lu ke buat DVD lucah KJ yang sebenarnya bangla berlakon tu?

jangan tersilap taktik, jadi macam Soi Lek nanti KJ. Hang rugi duit, tambah dosa, dia menang

Sara berkata...

I tak setuju you punya pendekatan baru ni. Walaupun I tak suka KJ yang berlagak tu, sebagai seorang Melayu, I tak boleh terima you punya pendekatan baru ni.

Harap you berubah

Laki Mak Kau berkata...

Apa ni bro pakai idea murahan nak tarik orang ke blog kau. Cari la yang ilmu sikit. PUBLISITI MURAHAN! Malu aku nak mengaku melayu.

Jebat Must Die berkata...

Gambar BERUK MUKHRIZ tak da ke... Letak la semua sekali, Beruk Khir Toyo, Mukhriz dan KJ. baru best. Kau boleh jadi Kepala beruk... Hahaha.

Husin Lempoyang... Kepala beruk.

Zuhri Aziz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zuhri Aziz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zuhri Aziz berkata...

Salam saudara,

Saya menerima beberapa panggilan telefon daripada rakan-rakan tentang blog terbaru saudara.

Sebagai seorang blogger di bawah panji UMNO, saya tidak setuju dengan blog terbaru ini kerana ia bertujuan untuk mengaibkan seorang pemimpin tanpa fakta.

Ia juga salah mengikut prinsip dan etika blogger.

Saya benar-benar berharap atas dasar setiakawan, saudara dapat menarik blog terbaru ini.

Terima Kasih

Chedet berkata...

Apa nama... hang ni takda idea lain ka. Apa nama gambar anak aku kau jangan lak buat lagu ni.

essey berkata...

den pun frust gakk..tak do lak gamba gampang boghuk tu..tapi takpelah asalkan gamba yang kluar tu seakan2 khairy ,,,pueh lah ati den tu..yang buek gampang er tu..cukuuuupp yo lak pencalonan er tu utk ketua pemudo..gampang botolah ..semua oghang umno ni agak eh tak kona baik dan buruk lah, cumo bagi duit sket..dalam 500rm teruuuss sokong berokk.. apolah nak jadi sok nogoei kito nih...den takut cucu cicit den sok kok jadi mintak sodokah..kalau cucu cicit paklah dan anak khairy jadi mintak sodokah takpo yo doh...doalah nyak banyak..amin..

Tanpa Nama berkata...

cirit ar sin
aku ingat gambar latest kj
rupa2nya...gambar ic lamo dia
hahahahahaha

sudip berkata...

sin,

bebudak yang KJ bayar dah serang ko punya blog nie.. banyak betul komen yang benci ko kutuk lahanat KJ tue.. ko tunjuk je gambar betul dia minum arak. abis cerita.. jangan simpan lagi...

kesian pulak aku tgk KJ kena abiskan duit bayar bebudak utk attack ko sin.

dunia.. dunia.. bayar budak lagi untung dari jual mertua.. wow!

Tanpa Nama berkata...

Bangang punya orang, defend je kena bayar. Defend je bodek. Idea lain takde ke bai? Asal defend je sokong la ek? Sempit punya pemikiran.

Aku pun menyampah dgn kj. Aku peduli apa korang nak hentam, nak jatuhkan mamat tu ke apa. Bukan ade kaitan sedara/business dgn aku pun. Tp fitnah tetap fitnah. gambar tipu tetap gambar tipu. Tak kira la muka sapa korang letak, tipu tetap dikira tipu. Bila tipu dikira fitnah. Tak cukup dgn memfitnah, mengaibkan lagi. Tak cukup dgn aib mengHARUSkan pulak menyebar fitnah. Bagus betul tok guru korang ajar agama ye.

Tanpa Nama berkata...

Husin,

Gambar mencerit seribu kesah. Mengaibkan orang lbih besar dosanya.
Sudahlah ramai orang tahu siapa itu KJ.tak perlu kau aibkan dia lagi kerana mac ini habislah riwayt politiknya.Kalau dia masih dipilih oleh Pemuda UMNO untuk menterajui pergerakan itu, maka kita tahulah tahap pemikiran pemuda UMNO.D

Tanpa Nama berkata...

You are too much bro...

Lu la beruk sebenarnya...

Tanpa Nama berkata...

Kepada penyokong Khairy,

KJ tu tak semestinya Khairy Jamaludin..

Ia boleh juga Kera Jantan,kuda jantan, kambing jantan dan kaldai jantan..
Krete lama aku platenya KJ gak..

Terasa sangat ke??????

Pak Din (PD)

Tanpa Nama berkata...

sokong pak din (PD). cepat sgt melenting. org ckp KJ dia gi bantai Khairy Jamaluddin

RHisham

Hussin Lempoyang berkata...

Gambar MM dan KT tak dak ka?

gambar MM ada kar sini...

Cuba teka, Mukriz Mahathir ke Mickey Mouse... hahahah


http://protesminda.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Yang aku paham KJ tu memang Kera Jantan Khairy Jamaludin..Habis tu apasal..Memang betul pun macam kera.
Sian sian.Dengan Khir Toyo pun dah kena tapau.Pandai pulak mendemonisekan orang lak.

Tanpa Nama berkata...

ni aku nak beri peringatan, siape2 yang tak suke dengan lawak satira dak usen boleh berambus. tak payah komen-komen. tak payah nak tunjuk ayat baik punya, tak payah nak baking powder kat si KJ.

Tanpa Nama berkata...

ni aku nak beri peringatan, siape2 yang tak suke dengan lawak satira dak usen boleh berambus. tak payah komen-komen. tak payah nak tunjuk ayat baik punya, tak payah nak baking powder kat si KJ.

Tanpa Nama berkata...

ni aku nak beri peringatan, siape2 yang tak suke dengan lawak satira dak usen boleh berambus. tak payah komen-komen. tak payah nak tunjuk ayat baik punya, tak payah nak baking powder kat si KJ.

gagak di rimba berkata...

aku ingat penyokong KJ nie tak tahu baca la...KJ bayar kalimullah utk burukkan mahathir dalam NST dan Bharian depa tak amik kira.. siap bukak cerita zaman pak kaduk yang takde fakta nak burukkan mahathir.. tapi usin melawak dengan tonjolkan ciri ciri sebenar si tora KJ beruk halimunan pun depa nak melatah..

macam beruk...

p/s: dah kerja KJ merasuah orang melayu dengan semangat setiakawan. bagai beruk mendapat duit!

dbp pencen berkata...

sin... ko cuba buat ayat baru

MEMBERUKKAN-KJ: tindakan cuba menonjolkan diri sebagai pemimpin beraspirasi tinggi, tetapi hakikat sebenar habuk pun tarak!

Tak Suka menantu Paklah berkata...

Husin takde sebut pun apa tu KJ..

So macai2 khairy jgn lah berkecil hati..

KJ tu maksudnya Kera Jahat..bukan Khairy

Kalid jual belacan berkata...

kalau buat pungutan suara..27 juta rakyat malaysia..

Mukhriz Vs Khairy..

Yakinlah, tak sampai satu juta sokong Khairy..

sebab penyokong Khairy ialah orang yg nak bodek khairy aje..

Tanpa Nama berkata...

Zaman sekarang ni, untung jadi beruk2 atau monyet2 atau kedua-duanya skali. Pasai apa, dia orang akan mendapat suaka politik, sokongan moral, indiret atau direct dari Chief de mission diaorang. Yg paling mengkagumkan hingga ada yang bergelar 'manusia, tapi mengaku beruk. Sanggup mengaku sedara dengan beruk lebih dari kaum sebangsa manusia. Budak2 zaman skg ni, masuk siber jadi beruk plak.

Tanpa Nama berkata...

tu ada sekor "Beruk KJ" yang tulis defend je kena bayar, defend je kaki bodek. aku rasa dia punyalah bangang,bebal,kan dah cakap kalau tak suke dengan lawak ni boleh pergi blah ke, pergi jahanam ke? apa nak kesah kau ada kena mengena dengan KJ ke atau tidak? apa ade kesah dengan harus halal kau. macam lah lu punya peel ok, silap-silap kaki sontot. boo

Nuar berkata...

yeah sokong boo..

woi budak 'nut' pi baca buku..belajaq tingi2 ke oxport & jgn jadi jahat..jgn export negara ni..

gurau sikit tak boleh..pi masuk surau..straight guy..nut

lebih percaya ular berkata...

mohon maaf anon 5.16pm bukan anda...

tapi untuk anon 4.23pm

untuk `refresh' pemikiran kita semua, khairi pernah melabel kan blogger sebagai `monkey'

Tanpa Nama berkata...

Rata2 org benci KJ ...

tanpa wang KJ dah tentu lunyai dan tentu2 dah ada kat umah besau kat ostolia tuu

Sukj berkata...

Salam Tuan Blog,

Tak kisahlah jika tuan blog mahu menyiarkan 'Gambar KJ' dalam bentuk berbagai rupa.

Tetapi masalahnya utama di sini ialah, kenapa pula tuan blog sendiri tidak berani meletakan GAMBAR/PHOTO sebenar tuan blog?

Berani mendedahkan perilaku dan rupa orang lain, tetapi takut pula nak tunjukkan muka sendiri?

Maaf la bang husin. Jika comments saya ini bang husin tak suka. Saya cuma menyatakan hak kedua-dua belah pihak.

Sukj
http://suarasukj.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

Wah ini berok pun lagi hensem dari itu budak berhinggus lah dan tak lah gelojoh sangat.......

Tanpa Nama berkata...

husin ooi.... itu bukan beruk! itu baboon laar. Kau ni tak tengok national geographic ker?

MM

pro-obama berkata...

kalau tak suka blog nie jangan masuk laa weii sukj.. apa la.. blog ko yang jadi ass kisser KJ takde orang nak masuk ke sampai ko masuk blog yang bantai KJ nie..

kami tak pernah kutuk ko pun waktu ko angkat KJ tahap gaban sedangkan KJ adalah punca kemusnahan negara ini sekarang. KJ nie manusia lahanat! beruk lagi mulia dari KJ ni.

Tanpa Nama berkata...

sukj dengan KJ kan ke dekat2 nak sama bunyinya tu.Idola sukj adalah KJ....satu specis la tu.Boleh blahh main jauh-jauh.Nak serius pegi Dewan Rakyat!

sukun.

Tanpa Nama berkata...

sukj

budak hingus baru nak belajar blogging . nak ngajar orang pulak ...ptooi!

husin blog dah bertahun2.

tak nak baca blog anonymous pergilah.

Tanpa Nama berkata...

sukj pun sama bongoknya dgn kj..
Lepas campak KJ dalam sungai, campak kau pulak sukj..understand??


BJ

Tanpa Nama berkata...

Wa tabik sama BJ.

Itu hari wa pegi Blog dia ada la wa nampak muka dia.Hari ni wa tengok dah tukar muka ayam lak.
Awat tak tukaq muka beruk je...he he.
Jangan tak marah,marah la marah la.

Tanpa Nama berkata...

отзывы о электронные сигареты - вредных сигаретах