Sabtu, November 22, 2008

JJ sarankan UMNO perlu bersih


Apa? Terperanjat membaca tajuk? Betullah tu JJ, Johan Jaafar.

Sila baca tulisan JJ di sini.

He he he ... Mesti kamu ingat JJ yang satu lagi.

JJ yang satu lagi pun boleh sempat hayati, kalau tidak terlambat ...

8 ulasan:

Dato' Bendahara berkata...

HAHAHAAHAHAH...ni JJ yang ada skandal dekat hotel kan? heheh


aku baru kena attack dengan budak Malaysia Today, hits melambung sampai beribu sejam.....pening..pening

http://hikayatmamakbendahara.blogspot.com/

Zubli Zainordin berkata...

Siapa itu salan apa?

Johan Jarjis kah?

Soli aargh, talak kenai.

Gua suka itu, Lindu Payangan punyia penyanyi.

Manyiak syiok.

kluangman berkata...

Berapa ramai 'cleaner' yang JJ perlukan, kan ramai bangla dan nepal kat sini, tak cukup lagi ke...

cucupakkasim berkata...

ini JJ pun lalang tinggi laa..dulu masa anwar TPM,dia laa yang jaga anwar punya publisiti,sekarang cakap lain,nanti anwar jadi PM,lu tengok dia punya gaya pula macam mana..

cucupakkasim berkata...

ini dato' bendahaa punya comment jam 22/11 @ 9.14.. ini orang main serbu saja lah,apa pun tak tau, itu pun buka blog,orang jadi blogger,dia pun mau jadi blogger.

Tanpa Nama berkata...

JJ yang rompin tu dah terlambat ... tunggu masuk sg buloh dia dgn anwar. ... berbulu

tunku berkata...

ingat kan JJ yg suka hisap curut havana tu........terkejut jugak la

Tanpa Nama berkata...

Kluangman must be a childish and does not have brains. I have read his comments and I suggest this persn learn his Malay culture and be reminded, pls respect the old.
Itulah budaya orang Melayu if you want to remain as a Malay.
Kalau tidak berhenti dari mengomen...buat malu aje.