Ahad, November 02, 2008

Adakah peristiwa bom MKT itu taktik mengAzeez Mamakkan ....




... atau taktik menTeresa Kokkan ...




... atau taktik mengGobala Krishnankan Mesyuarat?

Katanya ada dua bom telah ditinggalkan di kawasan bendera dan parking di PWTC semasa Mesyuarat Majlis Tertinggi UMNO hendak bermula pada Jumaat, Oktober 31hb, 2008 pada pukul 3 ptg. Semua telah dapat ditangani.

Sanjungi ahli-ahli PDRM dan anjing-anjing K9 yang mempertaruhkan nyawa dan menyimpan rahsia demi menjaga keselamatan dan keamanan awam. Apabila kita terjumpa polis-polis, hormati dan sanjungi mereka. Nyatakan terima kasih dan hargai budi yang mereka curah kepada masyarakat.

* Gambar-gambar diambil dari Jinggo

9 ulasan:

kluangman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Husin Lempoyang berkata...

Polis kata jangan ... rumah sini ada undang2. Nanti kena tangkap polis kang

al-juburi berkata...

yess,polis mesti dihormati, kecuali yg makan rasuah

ilovebudu berkata...

senyum sekejap."integriti amalan kita"kata pihak berkuasa kepada rakyat...tabik kepada yang perlu.

kluangman berkata...

Post aku dihusinlempoyangkan kerana takut perniagaan untanya diteresakokkan, ini tentulah tidak adil dan anwarism.

FRANCISE 100 JENIS NASI GORENG

Kami memerlukan usahawan semua bangsa untuk membuka restoran 100 Jenis Bijiran Nasi Goreng dan Minuman Menggunakan Madu (tanpa gula tebu) seluruh Malaysia/Singapura/Brunai secara francise.

Operasi akan bermula seawal 6 bulan dari sekarang dengan membuat beberapa tapisan yang perlu kepada semua calon. Calon calon yang berjaya akan disediakan RM60 ribu oleh syarikat untuk ubahsuai dan sebagainya selepas mematuhi terma dan syarat.

Calon calon tidak memerlukan persediaan modal awal yang banyak. Keutamaan akan diberi kepada calon calon yang tekun dan berminat serta memenuhi program syarikat.


Yang berminat, sila email Nama, No. Mycard, Alamat dan No. Telefon yang boleh dihubungi ke alamat email berikut: tmfmasters@yahoo.com

Kamarul Irzuan berkata...

cakap pasal azeez mamak ni, saya kenal benar dgn orangnya bukan kenal secara peribadi tetapi kenal benar dengan perangannya yang telah beliau buat kepada saya...kalau beginilah pemimpin melayu (atau mamak??) rosak hancur malaysia.

kepada dato azeez, hutang lama bila nak bayar? kereta yang dato' pakai free tu pun dah terpaksa saya jual, saman-saman polis sepanjang dato' pakai pun belum bayar lagi......

nota: teringan terpaksa ambil sendiri kereta di depan rumah dato' di kedah...kerana tak bayar-bayar...kesian la kat rakyat kecil macam saya....jangan ingat dah berkuasa boleh buat sesuka hati...sebab ada yang lebih Berkuasa!!.. oklah Dato' i will visit you in hell.

Tanpa Nama berkata...

boss,

kes hutang peribadi tak baik cerita kat blog. pergi jumpa dia atau paling baik mintak lawyer antar surat demand jer. nanti blog jadi pusat mintak hutang pulak.

penarik kereta

Tanpa Nama berkata...

Posting kamu penuh erti dan misteri. ENtah apa yang mahu kamu kiaskan Husin?

Kalau mengazeez mamakkan, ia bermakna satu lakunan azeez mamak untuk mendapatkan simpati pengundi kononnya nyawanya dalam bahaya. Adakah ini usaha pak lah untuk mempercepatkan mesyuarat dan KIVkan isu2 tertentu?

Kalau menterasa kokkan, ia mungkin berkaitan dengan antara khinzir atau ugutan melalui saman. Tidak mungkin ia berkenaan makanan tak sedap.

Kalau menggobala krisnankan, ia bermaksun satu tindakan kurang ajar dan tidak menghormati protokol dan budaya sopan.

Apa agaknya maksud kamu Husin?

Pengunjung Riverside

Pak Oncu berkata...

jgn main main dgn bom kawan,,,,,, polis pemusnah bom menjalan kan tugas nya,,,, tetapi mana lah tahu ada pulak malaun yg benar benar letak kan bom tak ke kes niaya nama nya,,,,,,,,