Jumaat, Ogos 21, 2009

Semak status anda sebelum mula Ramadhan


Sempena bulan Ramadhan yang akan tiba dan untuk menyemak status anda ke syurga atau neraka, anda bolehlah menalipon terus kepada Tuan Guru Nik Aziz NIk Mat di talian +0199105555.

Sambil itu, cuba hafalkan sebelum Ramadhan yang akan sampai malam ini:

Sahaja aku puasa esok hari pada bulan Ramadhan fardhu ke atasku kerana Allah Taala.
Muga-muga amalan puasa diterima selepas status anda telah diluluskan. Ahli-ahli DAP dan PKR tidak perlu semak kerana mendapat pelepasan menyeluruh.

Selamat Ramadhan.

40 ulasan:

Hasrul Halid berkata...

Ente ni macam-macam lah Husin...! hahahahaha!

Salam Ramadhan untuk Ente...!

Tanpa Nama berkata...

selamat menyambut Rrrramadhan Tuan Husin...
Ana mau masuk syurrrga,jap lagi ana akan daftarrr jadi ahli Pas...
Harrrap tak akan ditolah keahlian ana...

-masyarrrrakat madani-

Tanpa Nama berkata...

PENGUNDI PERMATANG PASIR,

INAGT NO,HARI MENGUNDI BULAN PUASA. HANGPA PANGKAH BN JANGAN PANGKAH B1N1. BERDOSA BESAQ KALAU SIANG HARI BULAN POSA PANGKAH B1N1.


SALLEH TELEGU
PERMATANG TOK KANDU

armouris berkata...

info-info kesihatan tentang puasa kat sini - Pelbagai Info Kesihatan Tentang Puasa

Tanpa Nama berkata...

Kat mana nak dapat borang masuk SYURGA?

PAS bukak kaunter kat mana?

SELAMAT MEYAMBUT RAMATHAN... SALAM

Bota

akatsuki berkata...

hahaha pakcik husin....mmg best la...t saya nak try la...tapi kalau x lulus mcm mane??

Amran berkata...

Salleh Telegu

Aku dengaq Nik Aziz tak sempat luluskan pengundi Permatang Pasir ke syurga, jadi baik undi BN.

Tanpa Nama berkata...

Borang kena mintak dengan ahli PAS. Harga borang dah melambung sampai RM60,000 seorang.

Hehehe ... sama banyak dengan jumlah calun PAS sakau dari dana PRK Peramatang Pauh.

Dia pun tibai duit Smart School PAS.

Permatang Pandang

pokmatsarang berkata...

SALAM

TUAN MAULANA HUSSIN,

INI HARI ANA TAK MAU MENGATA. ANA MAU UCAP SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN AL MUBARAK BUAT ANTA HUSSIN TAUKEY UNTA DAN SEMUA PEMBACA MUSLIM.

ERR KALAU SAPE-SAPE YANG DAH TAU CONFIRM MASUK SYURGA, TAHUN NI BOLEHLA CUTI POSA HE HE

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
wanbaki berkata...

tuan husin,

anta tak akan masuk syurga...ana juga... tak perlu lapar dan dahaga... sudah tentu anta sama ana sama UMNO masuk naraka lahhhh....

mrkay berkata...

Ana cuba call number tu.. tp talian sibuk.. 1 line ja ka? Ana cuba dptkan borang PKR dan DAP.. semua dah habis.. mcm mana ni? tinggal brapa jam saja lagi.. risau ana dengan status ana...

kerel bort berkata...

salam tuan husin,
selamat sambut bulan penuh kerahmatan.... moga Ramadhan ini lebih berkat dari sebelumnya... amin..

umat Muhammad berkata...

Do'a malaikat Jibril menjelang Ramadhan " "Ya Allah tolong abaikan puasa umat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut:

* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada)
* Tidak berma'afan terlebih dahulu antara suami isteri
* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya.

Maka Rasulullah pun mengatakan Amin sebanyak 3 kali. Dapatkah kita bayangkan, yang berdo'a adalah Malaikat dan yang meng-aminkan adalah
Rasullullah dan para sahabat, dan dilakukan pada hari Jumaat.”

Oleh itu saya terlebih dahulu memohon ampun dan maaf jika saya ada berbuat kesalahan, baik yang tidak di sengaja maupun yang di sengajakan, semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah.

William Derrick berkata...

Hahahhaa..peringatan yang sangat hebat Tuan Husin. Moga-moga bulan Ramadan ni ente jadi saudagar kurma pulak!! Have a blessed Ramadhan, my friend. Err..dah ambik borang nak daftar masuk syurga? Kalau dah tolong scan dan upload dlm format PDF ye Tuan Husin. Dpt gak pahala extra sbb tolong refer orang masuk syurga nnt. Sib bek takde overriding commision...

Tanpa Nama berkata...

sapa tak dapat borang, pejabat dap klang membuka kounter 24 jam. Diuruskan oleh adun yb ronnie liu sendiri. Sapa yang baling molotov cocktail ke kereta sprm klang pun diberi laluan terus ke syurga.

abdullah
taman sri andalas

kadiology berkata...

husin.

nombor talipon yang ko bagi tu, aku call, tapi di jawab oleh mesin.

'terima kasih kerana menghubungi tuan guru nik azez. '

untuk menentukan status atau kredit dosa pahala anda, sila tekan 1
untuk menempah tiket syurga, sila tekan 2
untuk menyemak status permohonan tiket syurga anda, sila tekan 3
untuk membatalkan tiket syurga anda kerana anda sangka anda akan hidup lama lagi, sila tekan 4
untuk menambah kredit pahala, sila tekan 5.
untuk bercakap terus dengan tuan guru nik aziz, sila tekan 500.

bila aku tekan 500, mesin jawab lagi.

jika anda ahli umno, sila tekan 10
jika anda ahli pas, sila tekan 20
jika anda tidak berparti, sila tekan 30

aku type la 10, tapi kendian line tu terus putus. macam tak nak cakap dengan aku jek. habeh camne aku nak tambah kredit pahala aku? double standard dalam pemjualan tiket syurga?

Ulat tiket berkata...

Ini betul2 tak adil.

Kurang2 tiket balik raya, kita tempah 30 hari sebelum perjalnan.

PAS sudah tutup kaunter untuk pergi ke syurga.

JPJ siasat. Baik2lah nanti DAP baling molotov koktail kek kereta JPJ.

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
kassim pantalon berkata...

Syurga dibawah telapak kaki Nik Ajis,ahli PAS dan PKR tak payah puasa
pun dapat masuk syurga.

Singh Is Kinng berkata...

Salam Tuan Husin,

Harapnya sama-sama kita berada dalam keadaan sihat sejahtera di sepanjang bulan puasa.

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
SpotTheBloggers berkata...

Salam

Selamat menjalani ibadah puasa Ramadhan 1430H

Pas Piss Pussy berkata...

Tanpa Nama 8:52

Adakah NIk Aziz itu maksum?

Kalau dia maksum, mulut dia cakap macam haram jadah!!!

Take Beer! Take Beer!

keraspedal berkata...

artikel anda telah buatkan ramai yg beri komen seolah olah permain kan hukum mnegenai syurga dan neraka..moga anda insaf...

hang yg kurang ceredik tidak faham tentang apaa yang TGNA cakap.....

CHAIRMAN KAGA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

to keraspedal .. suppose like this

kata kata TGNA telah buatkan ramai yg beri komen seolah olah permain kan hukum mnegenai syurga dan neraka..moga TGNA insaf...

hang yg kurang ceredik tidak faham tentang apaa yang Hussin Cakap .....

lembutpedal

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
lempoyak berkata...

bukan ulama sifatnya:-

mengelirukan, memecahkan umat, memaki hamun, menghalal carutan, bersahabat dgn sysiton, dan mendakwa orang yg tak ikutnya tak masuk syurga.

ini ajaran sesat. mcm ayah pin, arqom, nordin meletop dsb.
n.ajis bukanlah ulama, dia hanyalah ustat biasa aje.

hari ni cakap esok dah lupa.

Umar pun suruh betulkan dirinya dgn pedang. Bukannya lidah bercabang. Insaflah n.ajis.

Mat Cendana berkata...

Salam semua, Saudara-Saudara Seagama; baik Melayu, Cina, India, Mamak, Singh, Indon, Bangla, Patani, Filipina, Pakistan, Mat Salleh, Negro... baik PAS, Umno, PKR, DAP, Conservative, Social Democrat, Congress, Republican, Pirate, Green, Liberal, Amal Syiah, Druze... SELAMAT MENUNAIKAN RAMADAN... WE ARE THE WORLD.

Maya Khairy berkata...

Salam Abang Sin,

Maya puasa tahun ni macam biasa, tidak dapat raikan bersama keluarga. Tu lah dia, masih peringkat muda remaja mestilah cari ilmu supaya penuh di dada.

Maya Khairy

Selamat menyambut ramadhan semua ye!

Fatimah berkata...

Bro,

What that piece of garbage (read: Tantawi) did was CLASSLESS, IMMATURE and down right EVIL.

In the holy month of Ramadhan, he has managed to single handedly destroy the marriage of a fellow muslim brother.

He may have been given the assurance of paradise by Saint Nik Aziz but he may have forgotten that the real Judge is the Almight Allah S.W.T.

Semoga dia mendapat balasan dan azab yang setimpal di dunia ini dan di akhirat. Semoga Allah melaknat dirinya, keluarganya serta keturunannya.

Tanpa Nama berkata...

Banyak pengikut kaki putar kat sini.he..he.

Gedung Akal berkata...

Kah..kah..kah
Mari kita bermain dan berlawak dengan dosa dan pahala
Kah..kah..kah..
Mari kita perlekehkan raqib dan 'atib. apa peduli mereka kerana Nik Ajis sudah ada.
Melayu baru..mari kita permainkan semua urusan moral dan aqidah...kah..kah..

fairose berkata...

orang2 macam kalian ni lah musuh islam sebenar....manusia munafik...perosak islam....islam sekadar nama...hanya bertopingkan islam...mcm rosmah..pi mekan tutup aurat...balik malaysia...hilang tudung...munafik

chegarMD berkata...

husin kamu belajarlah agama.harimu
tak tentu, nik aziz orang politik
agama juga politik.kalau kamu faham agama, kamu tak senda nik aziz,malangnya kamu tak sampai hidayat.masjid kamu musuhi macamana
nak tahu agama.

VitVoG berkata...

Seronok nya pemainkan agama d bulan puasa yer... ramai pulak yg suka, jd x hairanlah islam semakin dipermainkn oleh org kafir kalo dah org islam sendiri pun mcm nih... sapa la korg nk mengata org? da ditetapkn masuk syurga kah masing2?

Gedung Akal berkata...

Sering kita terbaca perkataan 'take beer' dalam blog-blog Pembela Negara yang disamakan dengan laungan takbir.
Ertinya laungan 'take beer' itu sama sahajalah dengan laungan takbir. Apa ertinya ini?
Melayu-Islam 1Malaysia kita memang kreatif dan berani. Kah..kah..kah..kah..kah Melayu sudah kreatif. Melayu sudahj berani! Itulah kelebihan PPSMI, entri bahasa ARAB pun mampu diterjemahkan ke English. Kah..kah..Melayu sudah maju dengan PPSMI! Take beer...take beer..Melayu sudah mabuk!

Pas Piss Pussy berkata...

chegarMD

awak tahu agama?

numero_uno berkata...

usin ko bila nak mati daaa..ko dah nyimpang jauh daaa...ana takut nnti dalam kubur baru anta sedaq apa yg anta buat sekarang ni sin..bawa mengucap..