Jumaat, Februari 05, 2010

Bung Mokhtar bercadang saman Anwar


KUALA LUMPUR - Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Mokhtar Radin dipercayai berura-ura untuk menyaman Dato Seri Anwar Ibrahim kernaa menggunakan namanya sebagai katalaluan untuk Saiful masuk ke kawasan Kondominium untuk diliwat.

Sumber-sumber yang rapat dengan isteri mudanya, aktres jelita putih gebu, Zizie Ezette memberitahu cadangan untuk saman itu timbul atas desakan Zizie yang rasa malu nama suaminya dikaitkan dengan kegiatan homoseksual.

Zizie dan Bung baru berkahwin pada pertengahan bukan Disember.

Zizie amat kecewa setelah berjaya menukar imej Bung Mokhtar kepada yang lebih imej muda, berita perbicaraan kes liwat telah mendedahkan nama Bung diguna sebagai katalaluan masuk ke Kondo Anwar melakukan homoseksual.

Semasa terkeluar berita perkahwinan Bung, dia dilaporkan ada berkata, "Walaupun berkata muka saya nampak tua tapi saya masih kuat." Berkenaan kes ini, Bung dikatakan berkata, "Sementang rambut uban saya sudah hilang dan gaya saya lebih terkini, saya masih belum jadi pretty boy."

Jumlah yang akan disaman dijangka berjumlah RM100 juta, jumlah yang amat disukai Anwar. - Agensi Husin Lempoyang

29 ulasan:

bRAVEhEART berkata...

Mokhtar: Kah kah kah! Bung dan isteri mudanya nak saman Anu-ar RM100 juta? Ko tau tak Sin, hari ini kebanyakan penjabat pendaftaran seluruh Malaysia penuh sesak kerana memohon membuat penukaran nama dari mokhtar. Antara nama pilihan utama adalah Anuar, Anwar, Anu-war, Anu-arr kerana dipercayai nama tersebut melambangkan kekuatan syahwat dan keupayaan menikam dari belakang, hehe...aku tak tau....

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah lagi satu lawak buat aku gelak terguling-guling!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahakah

aku gelak beriya2 je ni kat mamak ni...adoyai sin...

-lawak je

mokhtar berkata...

aku pung nak join saman sekali kalau Bung Mokhtar menang.

Tanpa Nama berkata...

Saiful bin Mokhtar, baguih nama ni.

Dengar berita, Razak Baginda balik dari London, Najib pergi airpot ke? Apasal tak pakai Kapal Selam?

Tanpa Nama berkata...

Bung Mukhtar kena guna Kapal Sing kalau nak sama Nuar.

PS Bukan ke tahun lepas Kapal Sing ada suruh Nuar bertaubat.....

Tanpa Nama berkata...

Muka isteri Mokhtar tu macam laki laki je....Saiful lebih cantik dan anggun. Pasti lebih sedang....Bung Mokhtar...Bung..Bung...Bung...Saiful sedap tak? Sedap bang....bung bung..bung..bung....

Tanpa Nama berkata...

Usin

aku tak nampak ppun muka Hishamuddin
Rais atau RPK kat mahkamah.

Kesian Nuar kawan baik x datang bagi sokongan moral.

reporter dgn cameraman dgn pulis dgn semut lagi ramai penyokong nuar

rudy berkata...

haisss .. habih kesian nama tu tak popular digunakan untuk beberapa keturunan ....

pi la cari password lain

Tanpa Nama berkata...

pak husin

saya sangat impressed dengan ketekunan tuan untuk menegakkan keadilan si anu saifool yang kononnya
telah di 'butt'asakkan olih si polan A.
Saya tak akan menyentuh kesahin atau
ketidaksahihan tuduhan ke atas anu si anu itu tetapi ingin menyentuh kelemahan dan 'lembik'nya [ macam
barang si anu tu] bahasa malaysia kita untuk renungan sejenak


di dalam bahasa malaysia kita guna
anak dara untuk memanggil pompuan
yang belum kahwin.

pompuan tua yang belum kahwin dbp
gunakan andartu -short untuk anak
dara tue

what if- pompuan yang beleum kahwin
dah hilang dara ? Apo pulak nama nya?

Begitu juga pompuan tue yang belum kawin tetapi dah tiada dara lagi?

Rumit kan?

Jadi pecinta bahasa semua , termasuklah prof rais anak atim-
mesti tahu - bahasa malaysia perlu
more development dari segi 'produksi katanama baru ' yang masih ada 'kosong' lagi yang belum
dibentuk kian lama.


woi- professor kangkung yang duduk
jadi ceo di dbp- apa kome bikin
sejak meletak buntut di kursi ceo dan bergaji besar?

apa, kamu ingat dengan ada si mat said , pusing bandar dengan luncai luncai keliling bandor dah cukup
untuk menjamin bm jadi bahasa no 1
negara?


lagi bila ada perkembangan dalam
senario politik baru dan berlakulah
satu gejala sosial macam-

mat rempit
butt fuck [homo]
gay

dbp senyap dan harap gejala ini tak
akan berlaku lagi dan berharap ianya akan hilang dari pemikiran
mat mat yang baca surat khabar melayu begitu aje?

itulah sebabnya saya selalu kata 'pecinta bahasa ' jangan mimpi yang
bahasa malaysia ada sama eloquent
dengan bahasa cina atau inggeris.

Saya ni orang kl -jadi cerita saya nih pasal cerita di kl ajelah.


Di Chow kit beberapa tahun yang lalu terpampang di atas dinding kedai 2 tingkat yang bertentang dengan jalan utama - ada tertulis
di dinding dengan huruf besar [mandarin ] yang bunyinya-

SELL BODY SHOP

Translasi- kedai jual puki

bila 2 cina berjumpa sesama mereka
dan bercakap tentang melayu - dia
akan sebut si melayu tu begini:
mala koay

Translasi: Melayu hantu


Jadi kelemahan bahasa malaysia ini
menimbulkan satu inferiority complex pada melayu baik si mat chow kit, mat rempit atau mat ksn
. mat dato dan mat tan sri yang berkeliaran di bumi malaysia ni.

baca ajelah malaysia today dan blog
susan loone dan fahamilah betapa
celaka dan kurang ajar si keling dan
cina pendatang yang tak sedar diri
mereka tu pendatang.

Itu pasal politiko macam si safar
mesti dihormati dan di sanjung dan
di sokong olih pecinta negara kita
-bukan dok kondem dia. kita mahu
politiko kita berkeupayaan untuk
menjunjung maruah bangsa dengan
meluahkan apa yang terpendam dengan jelas dan tanpa was was!

WE MUST CALL A SPADE A SPADE

Ini politiko melayu melayu nak jaga
hati si keling dan chingki celaka
dan mereka sumpah seranah bangsa kita di dalam blog blog mereka. Inikah balasan si politico keling dan cina yang orang melayu undi
untuk duduk di parlimen?


pru 13 telah memberi satu revolusi
yang baik untuk mat mat kampong
untuk tendang pendatang yang tak tahu terima kasih dengan menghalau
mereka keluar dari klang kapar
dan kawasan berdekatan dengan nya
Termasuk juga jawatan si jawa totok
kir boyo yang tak berguna tu.


walau bagaimana pun saya selau mahu
melayu ada satu revolusi mental
untuk hidup teguh dengan prinsip
murni

jawa totok macam si wak kir mesti
ditongsampahkan sehingga hujung
hayat- no principle dan ingat dia
di dalam negeri jawa. dia lagi baik mampus. direct dan clear. inilah
cara mesej mesti di beri kepada
semaua mat mat politiko dan mat mat
chow kit di negara kita.

hidup melayu


notoktok

ustazSAID berkata...

Sin, nasihatkan zizie spy check si bung ni btul2...bukan apa takut dia dua alam ja..haha

kluangman berkata...

Bung Mokhtar ada kesabaran ke untuk menunggu penangguhan demi penangguhan kes dari Juara Menanti 2009/2010.

mukhsin berkata...

hahahhahahahahahhahahhaha.. sumpah aku gelak guling2.. ko mmg handal sin.. dua burung ko tembak guna satu peluru... hahahahhahahahahhahahahaahhahahahahahahahhahhahahahahahahhahahahahha!

muhksin

nik *ajis berkata...

kira ok la nak saman, nasib Nuar lagi tak baik dikena batangan oleh saiful sebagai balasan men*ubur..laporan karpal (cacat & umpama bangkai @ najis Malaysia) yg bakal dipenjara sampai mampos-manyebarkan laporan Pusrawi palsu.

Tanpa Nama berkata...

Bung Mokhtar kata bocor....isteri dia bocor kah?? Bung bung...

Tanpa Nama berkata...

kasian kat nuar ya upin betui betui tak nampak pun orang kuat pkr mahu pun pas yang pakai sereban,purda di mahkamah ah...aku nampak saorang ya ipin siapa?tok dalang itu tok kat kampong kita kasian..... ayam goreng.....

Tanpa Nama berkata...

kasian kat nuar ya upin betui betui tak nampak pun orang kuat pkr mahu pun pas yang pakai sereban,purda di mahkamah ah...aku nampak saorang ya ipin siapa?tok dalang itu tok kat kampong kita kasian..... ayam goreng.....

Tanpa Nama berkata...

Bung,apo password pada zizi bila nak .......tak kan Mokhtar kot.Mungkin Kin (singkatan KinaBATANGan) From alongboting

Tanpa Nama berkata...

kalau ZIEZIE nak ........ apa pula password eh? cuba teka.mungkin IN (singkatan kINaBATANGan).Drpd banglatipgontam

Tanpa Nama berkata...

Lelaki yang baik!untuk perempuan yang baik!!Lelaki yang jahat!untuk perempuan yang jahat!!itulah aturan Allah dalam bab suami isterini!!pakat-pakat pikiaqla noo!!!!

Tanpa Nama berkata...

mungkin codeword (codesign) macam dalam gambar.ziezie tunjuk jari & bung tepuk telefon.from kong ket kuat

Tanpa Nama berkata...

Kinabatangnya , bung

Tanpa Nama berkata...

ya bung,kina bang, jangan tak kena batang (kenaBATANGan)>>>>>>..... bang....AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Drpd:kongketkuat

Tanpa Nama berkata...

no komen........hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

Mr. Husin,
Hang sebenar kempunan tak dapat Zizie !!

Rascal

Tanpa Nama berkata...

Khalid Ibrahim:saaayyya pooonnnn naaaak kahkakwinnn ttataaapi pppowweeerr kukukurrang.kikikinabaabatangan tatatttttaaaataaaa naaaaanaaaaikkkkkkk.(from: kongketkuat)

Tanpa Nama berkata...

Bung,tak payah saman nanti tangguh,tangguh,tangguh...................................................................................................................................................................................................................................................Bung mana boleh tangguh,kan kan kan kan kan.sekarang mahu.selalu mahu.Mahu apa?KinaBATANGan oops KENA BATANGfr.SUKAmain

Tanpa Nama berkata...

kkhalid ibrahim:i i i tak ta tak bo boleh lawan bung bung sesesebab dia ada KINAbatanng an tatataapi i i i ada Ijok ssssaja di BATANG BERJUNTAI.baabaatangggggggggggggggg bebeberjunnnnnnnnnnnnnnnnnntaiiiiiiiiiiiiiii
(drpd:batangpenyapu)

陽春麵Star berkata...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛