Khamis, Februari 04, 2010

Peraturan baru blog ini


Husin sudah buat macam-macam peraturan supaya kita dapat berinteraksi secara teratur dan mudah.

Ana minta letakkan satu nama, masing-masing pakai Tanpa Nama. Nama samaran pun takut nak kasi. Selain itu, ada juga yang suka cut and paste dari luar serta komen luar topik.

Ana rasa sudah sampai masanya ana mengenakan peraturan baru yang lebih "ketat". Sesiapa nak masuk baca blog ini, perlu membisikkan nama passwork "Mokhtar". Salah password, ana tidak kasi masuk.

Caranya adalah isi alamat url dulu. Sebelum tekan "enter", bisik, "Husin, Minta permisi untuk baca blog awak. Mokhtar over and out."

Cuma jangan ulang berkali-kali, nanti jadi macam dalam cerita Salmah! Salmah! Salmah!


* Ilham diplagaris dari GAP

34 ulasan:

eekaa berkata...

Tabrroney password saya, Kreon anka buah Con Con, kalau plural Koy Tey,

Ok ke Husin, saya jual lembu.

Pejuang Bangsa berkata...

haha haha haha Mokhtar !!

Tanpa Nama berkata...

mokhtar....abis laa nama mokhtar...orang akan fikir 2 3 kali kalau nak bagi nama anak derang mokhtar...takuttt terpalit same kikikikiki

mokhtarwar

jelitawan01 berkata...

tak faham kenapa MOKHTAR..cuba beri penjelasan. toloooooooong

Tanpa Nama berkata...

Yang kesian nya ialah zizie la, nama laki nya bung mokhtar. tapi saya yakin, apam zizie tembam,gebu, tak kan bung mokhtar nak main belakang.

Marjinah berkata...

Hadoiyai ..... ingatkan zzie saja yang guna password mokhtar bila nak masuk .... hahahah

MyNameIsMokhtar berkata...

HI, nama saya Mokhtar.

C.I.F.U.2.D ?

mokhtaruskam berkata...

sin,

my name is mokhtar.. i see u in condominium.. eh silap.. i see u in court.

mokhtaruskam

Tanpa Nama berkata...

a

Tanpa Nama berkata...

kepada jelitawan01,

Perkataan "Mokthar" ialah passward yang saiful mesti disebutkan kepada pengawal untuk dibenarkan memasuki kondominium tempat ia diliwat.

PakCuNawi berkata...

Mokhtaq...Sin...hang punya lawak kelassss... :D

Tanpa Nama berkata...

Sin,

Kau biar betul Sin. Mokhtar ke Motar? Kepala bom Motar tuh perapang (diameter) nya lebih kurang 5 inchi.


Nik Rahmah

Tanpa Nama berkata...

aaaaabbbbbaaaaanng.....Mo mok mokthar la ni.....nyyyyaaammpaah.

Tanpa Nama berkata...

Bang Mokhtar,...mokhtarbang pendek laa..

Tanpa Nama berkata...

Mokhtar! Can I fuck you today?

No!

Why?

Ok....you can fuck me.

Tanpa Nama berkata...

Saiful minum sperm Anwar.

Q berkata...

Sape Mokhtar tu?

Orang?Barang?Perbuatan?

Password pelik gile.

Tanpa Nama berkata...

My name is Dey, Mamak Dey! Apa nama you? Mamak Dey! Sila jawab passwot.....C4!...salah! Mongolia! salah! Razak Baginda! salah! London! salah juga....Altantuya! Salah salah salah!......MOKHTAR!! Betul! Lepas tu, apa nak cakap? ....can I fuck you today? Betul. What?! Why?

1Malaysia = 1Mamak

Tanpa Nama berkata...

moktar ke motek

kotek yang botak





zz

Tanpa Nama berkata...

Sila black list nama ni.

Saiful Bin Mokhtar

Sapa sapa nama Saiful Bin Mokhtar.....sila tukar nama cepat cepat.

Menteri KDN masuk list ini dalam nama nama haram seperti

Osama Bin Laden
Obama Bin Osama
Razak Altantuya
Zamberi S/O Strawberi
Mahadey S/O Mohd
Saiful Mokhtar ---> Kod Liwat

Ops "Saiful Mokhtar"

lempok durian pun sodap tu berkata...

mokhtar adullah ke.....dah kojol tu....nanti kau seru nama dia roh dia datang dgn muka yg mcm sial...teruk kena seksa dek malaikat zabaniah kot.....kah kah kah....nasib kau le ketar oh ketar...kau dah mampus pun ada org nak seru nama kau....

Tanpa Nama berkata...

abang usin,

pasword abang ape??? kawan saya yang tanya bang

Tanpa Nama berkata...

Sin, mai kita main Mokhtar! Mokhtar ni sedap tau....best...

Kenapa tak pakai Mahathir? Zambry keh? Kan nama nama ni popular.

Nama nama baguih untuk passwood

Munshi
Mahathir
Zambry
Mohideen
Ameer
...

jenab berkata...

cuba ko pikir sin.. dalam banyak-banyak nama.. kenapa dia pilih mokhtar sebagai password? mesti ada sebab.

Dr Butiq berkata...

Ape la korang ni Mohtar pun tak tau.
Mohtar tu maknanya Moh Taruk

cekodokmasin berkata...

Dey, password apa?
Erkhh.. Mokhtar?
Ok.. U boley masuk dalam.

Mokhtar? Kah-kah-kah-kah-kah-kah-kah-kah-kah-kah-kah-kah-kah
Nape tak guna Sukma ker? Aness ker? Mior ker?

Mokhtar?
Ok.. Suda boley keluar.
Saya sudah keluar lama.
Bukan keuar itu la.. Keluar ini rumah..
Ok-Ok

Tanpa Nama berkata...

Mokhtar adalah nama timangan yang diberikan kepada Anu-nya.
Kerana dia menyamakan sepakan Anu-nya sama degan legenda bola-sepak negara.
Jika silap tolong betulkan.

C.I.F.U.2Day.

Tanpa Nama berkata...

password kalu nak pi unit 1152...KHALID....

Kulaan Niring berkata...

M-Mahu
O-Orang
K-Kasi
H-Hantam
AR-Anuwar

"Mahu Orang Kasi Hantam Anuwar" - Yang Jambu sahaja dan tidak berkumis

Tanpa Nama berkata...

Sin, semalam Hakim, Peguam, Pengadu serta OKT telah melawat kondo yang dimaksudkan.

Apa pendapat Tuan Husin perasaan AnalWar mengikut relevan peribahasa Melayu "Tempan Jatuh Lagi Dikenang, Inikan pula Tempat Bermain"

Jeng...Jeng...Jeng.... Mokhtar tak sabar nak dengar pendapat Tuan Husin.. Hik3

Tanpa Nama berkata...

dalam aper2 hal pun, aku paling suka gambar anwar yg kau edit kali ni Sin, mengancam giler beb..lau anwar tengok gambar dia kali ni, meleleh air lioq dia tau..geram tgok pungkoq sendiri hahaha..

-budakjin-

Rizwan berkata...

abisla nama hero ku... Mokhtar Dahari...

Tanpa Nama berkata...

Ya, mungkin kerana itu

陽春麵Star berkata...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區