Isnin, Februari 01, 2010

Sokongan moral dikehendaki


Jemputan kepada semua lelaki lembut di Lembah Kelang untuk datang ke Mahkamah Jalan Duta Kuala Lumpur besuk, Februari 2hb 8:30 pagi untuk memberi sokongan moral kepada rakan setiakawan Mat Leather kita.

Datang dalam pakaian wanita. Tempat solek pun disediakan. Chewing gum pun ada.

Keselamatan dimahkamah terjamin. Pihak polis beri jaminan tidak akan tangkap sesiapa.

24 ulasan:

kluangman berkata...

Keghairahan ku terbangkit dengan lambaian mu bang husin...

Tanpa Nama berkata...

AIDC kat - https://www.blogger.com/comment.g?blogID=32487650&postID=6934183997679576131

kata -
Hari ini, satu SMS disebarkan oleh pihak ADIL NEWS menggesa orang ramai hadir ke Kompleks Mahkamah Jalan Duta, pada 2 Februari (Selasa), jam 9 pagi untuk menyokong Anwar Ibrahim

Bila jumpa nanti jangan gaduh ye !

Nani Cheras

Jati berkata...

Abang Husien,

Nak pakai baju ape? Baju kurung ke skirt?

Tanpa Nama berkata...

Jgn pakai seluar dalam

Tanpa Nama berkata...

ha...,ha...ha...k.,,,.

Ozz berkata...

Oh...SABRINA@SOBIRIN kekasih lama....

Jayn SS berkata...

Peringatan : bagi golongan yang seumur member kita tu; jangan lupa seterika dulu ya....... :D

Keldaian berkata...

Nani

orasng keldaian dgn pondan member atau sama species

Nizam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hazzab berkata...

mak tak koser!

Tanpa Nama berkata...

Interessanter Beitrag

Starwars berkata...

Sokongan moral hanya untuk mereka yang bermoral. Pemimpin konon!

Tanpa Nama berkata...

Abang Husin,

Nak tanya sat, kat mahkamah tuh ada toilet unisex dak, I pun tak sure nak pakai toilet mana bila nak melepas kat mahkamah tuh. Nak juga tengok Bang Nuar....


Zizi@Azizan

Tanpa Nama berkata...

auw....jantan kabaret la you ni usin.

sally berkata...

tak suka uuuuu... nyampah!

Tanpa Nama berkata...

makhluk ni lah yang menyebabkan jalan duta, jalan khidmat usaha sesak. mangkuk betul

Tanpa Nama berkata...

tuan lupo nak jomput barisan exco pemuda umno ikut sekali, kepalanya ketua pemuda....jangan lupo pakai skirt..

Tanpa Nama berkata...

lebih afdal kalau pakai...sluar yg ada zip kt belakang...:)

bulan berkata...

orang suka dandan
dia suka jaga badan
orang kata padan
dia kata nuwar pondan

oh! bulan sehati seroket
galak jaga lorong kunyit
oh! tuhan al liwati sakit
balak datang dari langit

Tanggoh tentunya tanggoh
Tanggoh nuwar ada penanti
Sunggoh tentunya sunggoh
Sunggoh benar ada meliwati

jika nak gugur, gugurlah seluar
jangan sampai belakang pun mahu
kalau nak ngaku, ngakulah nuwar
jangan ingat semua orang tak tahu

nasihat berkata...

clinton pun dah out, give up jer la Nuar... lagi tengok muka kau, lagi meluat jadinya... character buruk kau makin jelas kelihatan. niat jahat, perosak kaum manusia, pembohong, penipu, penganiaya, sudah sudah la tu....orang2 yang membela awak tu sumer macam ......
bertaubat la sebelum terlambat...

Tanpa Nama berkata...

situa bangka husin

ekau ni ulama umno

kelepek a few million - v ok

butt fuck - a national nono

mahade pendek pun kakei kongkek

acc to sb - dia kongkek filipino maid
- dapat anak kemudian m buat anak angkat


pl check out

this is umno lah

and this is ok

again butt fuck a national no no


you dare publish ?


i dont think so

kome jilat buntut ajelah

dah tue nak mampus tak sedar lagi

zz

Tanpa Nama berkata...

petikan kata-kata manja brader semasa nak menggoda saiful..

"can i f*** you today?"

muahaaaaa..muahaaaaa..
geliiiiitekak aku....ptui ptuih

Tanpa Nama berkata...

kesian sesiapa bernama mokhtar. Rupanya itu password anwar utk main bontot

Shamsul Yunos berkata...

I do wonder why Anwar thinks the 'fabricated' evidence would embarrass him or his family

since when is a lie told about you embarrassing

read it http://marahku.blogspot.com/2010/02/why-is-lie-embarrassing.html